האם יש הבדל בין ISO לבין פריסה של הקבצים?
שלום לכולם
מכיוון שאני מוצא את עצמי יותר ויותר משתמש ב powerdvd עבור ניגון סרטים רציתי לדעת האם יש הבדל בין ניגון קבצי ה ISO שיש לי לבין פריסת הקבצים וניגונם ללא הבלאגן של כונן וירטואלי.
אני רוצה להשתמש באופציית ספריית הוידאו של powerdvd אבל היא לא תומכת בקבצי ISO , ולכן אותם סרטים לא מופיעים לי בספרייה של התוכנה.
קבצים פרוסים כן מופיעים לי ( גם במבנה ספריות של bd )
אם אני אחלץ את הספריות מקבצי ה ISO ואשמור אותן במחשב האם אני אאבד משהו מבחינת איכות/3d/כל דבר אחר?
שאלה נוספת שעלתה לי, אני משתמש ב anydvd hd, עבור ביטול cinavia בקבצים מוגנים.
האם אפשר להשתמש עדיין בתוכנה אם אני פורס את הקבצים?
או שאני חייב בכל מקרה כונן וירטואלי כדי שזה יעבוד?
מכיוון שאני מוצא את עצמי יותר ויותר משתמש ב powerdvd עבור ניגון סרטים רציתי לדעת האם יש הבדל בין ניגון קבצי ה ISO שיש לי לבין פריסת הקבצים וניגונם ללא הבלאגן של כונן וירטואלי.
אני רוצה להשתמש באופציית ספריית הוידאו של powerdvd אבל היא לא תומכת בקבצי ISO , ולכן אותם סרטים לא מופיעים לי בספרייה של התוכנה.
קבצים פרוסים כן מופיעים לי ( גם במבנה ספריות של bd )
אם אני אחלץ את הספריות מקבצי ה ISO ואשמור אותן במחשב האם אני אאבד משהו מבחינת איכות/3d/כל דבר אחר?
שאלה נוספת שעלתה לי, אני משתמש ב anydvd hd, עבור ביטול cinavia בקבצים מוגנים.
האם אפשר להשתמש עדיין בתוכנה אם אני פורס את הקבצים?
או שאני חייב בכל מקרה כונן וירטואלי כדי שזה יעבוד?
אחרי חפירה ברשת גיליתי שברגע שפותחים את ה iso אז אי אפשר לעקוף את הגנת cinavia
ולכן האופציה הזאת נפלה.
כרגע בחיפושים אחר תוכנה שתראה את כל הסרטים כולל iso ותדע לפתוח את powerdvd עבור הניגון.
ושתצליח לעבוד לאורך זמן באופן תקין (בניגוד ל xbmc שכל נושא פתיחת נגנים חיצוניים לא ממש יציב)
ולכן האופציה הזאת נפלה.
כרגע בחיפושים אחר תוכנה שתראה את כל הסרטים כולל iso ותדע לפתוח את powerdvd עבור הניגון.
ושתצליח לעבוד לאורך זמן באופן תקין (בניגוד ל xbmc שכל נושא פתיחת נגנים חיצוניים לא ממש יציב)
לא כ"כ הבנתי את השאלה,
אם הכוונה מה עדיף iso או MKV - אז ההעדפה היא ל ISO מכיוון שהאיכות הרבה יותר טובה. כמו כן יש לי הרבה סרטים ב 3D ואין פתרון היום9 לנגן אותם באיכות טובה מלבד ISO.
אם השאלה למה ISO ולא קבצים פרוסים אז הסיבה היא אפשרות המעקף של cinavia
אם הכוונה מה עדיף iso או MKV - אז ההעדפה היא ל ISO מכיוון שהאיכות הרבה יותר טובה. כמו כן יש לי הרבה סרטים ב 3D ואין פתרון היום9 לנגן אותם באיכות טובה מלבד ISO.
אם השאלה למה ISO ולא קבצים פרוסים אז הסיבה היא אפשרות המעקף של cinavia