CuBox ותמיכה במערכות הפעלה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
moshero פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,
השבוע רכשתי CuBox i4Pro. פניתי לתמיכה שלהם במספר שאלות והתשובות שקיבלתי לא כל כך ברורות לי, אשמח אם תוכלו קצת לפרט ולעזור יותר.

1. ביקשתי לינק לדף הורדות של Linux Distribution בכדי להתקין על כרטיס נוסף מערכת הפעלה מלאה לטובת גלישה בדפדפן, Popcorn Time, להתקין XBMC 13.2 The Wiz (הם מספקים את גירסא 14), ועוד תוכנות.
התשובה שקיבלתי שלא ניתן מכיוון שאין תמיכה ב-GPU לגלישה, אולי יהיה בעתיד אך ייקח זמן וההמלצה שלהם זה להתקין על הכרטיס הנוסף אנדרואיד שהם תומכים בו. משיטוט בפורום פה ראיתי שיש המון תלונות של אנדרואיד עם XBMC ו-CuBox.
מה ידוע בנושא זה? האם CuBox לא יכול להריץ מערכת הפעלה מלאה של Linux אלא רק מערכת מותאמות (מדיה, אנדרואיד)? עצה או פתרון אחר יתקבלו בברכה.

2. האם יש גרסת OpenELEC עם XBMC 12.2 או 13.2. אני היום בנייד שלי עובד עם The Wiz וכל ההרחבות עובדות ותקינות. כשניסיתי להתקין במקביל את Kodi 14 לא הצלחתי להתקין הרבה הרחבות לכן אני רוצה לה-CuBox יהיה לי עם גרסא כמו של The Wiz למזער תקלות.

תודה ושבת שלום
משה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. אנדרואיד זה לא לינוקס. לינוקס כמובן נתמכת ב-CuBox, ויש הפצות מוכנות.
הכי מומלץ כמובן להתקין OpenELEC, שזוהי הפצה הכוללת לינוקס וקודי (השם החדש של XBMC).
2. דווקא רוב ההרחבות כבר עובדות ב-14, בחלק מהמקרים יש להתקין הרחבות עם שמות אחרים, למשל KodiTorrent במקום XBMCTorrent וכו. יש גירסה כזו של GeexBox ל-CuBox עם XBMC 13.2, אבל אני ממש לא ממליץ עליה.
אין מה להישאר מאחור, במוקדם או במאוחר כולם יעברו ל-14.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

moshero פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

טוב לשמוע שרוב ההרחבות כבר עובדות ב-Kodi, הניסיון שלי היה כשהיא רק יצאה אז כבר עבר זמן מאז.
וגם טוב לשמוע שיש להם הפצות מוכנות ללינוקס.
עד שיגיע המכשיר (שבוע עד שלושה) אני יחקור קצת לגבי ההפצות שהם תומכים. כמובן שבשביל Kodi בלבד עדיף OpenELEC אך אני משתמש גם ב-Popcorm Time.
גלישה, YouTube וכל השאר עדיין אפשר דרך Kodi כך שאין בעיה.
תודה על התשובה המהירה עזרת לי מאוד

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #4 

יש לי את הקוביה הבסיסית עם קודי 14.0 שיצאה השבוע. עובד נהדר עם התוספים המוכרים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

moshero, כל מי שאני שואל אומר ש-KodiTorrent הוא למעשה כמו פופקורן טיים. נסה אותו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”