יש ערוץ HD אחד לילדים?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
rune7 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

בחיפושים אחר אלטרנטיבה להוט/יס התחלתי לנסות את XBMC. אין לנו דרישות גבוהות - מספיק ערוץ או שניים לילדים וערוץ או שניים שיראה ספורט (בעיקר מעניין את הילדים שידורי NBA). באיכות HD.

אני כבר שבועיים מתנסה ב-XBMC. התקנו את התוספים שמורצים פה באתר אבל כל ערוצי הילדים הם SD ומטה! ערוצי הספורט שמשדרים HD הם מעטים והתכנים בהם מקומיים (מכללות בארה"ב וכו'). בינתיים אני מאד מאוכזב מהתוצאה בפרט לאור ההשקעה העצומה בזמן כדי להפעיל את המערכת.

מישהו יכול לכוון לערוץ אחד שמשדר תכנים לילדים ב-HD?
או ערוץ אחד שמשדר משחקי NBA ב-HD? (לא חייב בלייב, אבל כן משחקים מהעונה).

iChrist
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

למה אתה/הילדים מתעקשים על שידור חי? לפי דעתי הייתרון הוא ב"VOD"
תוריד את ההרחבה Genesis ותוכל להזרים בכמה שניות כל תכנית שתרצה באיכות HD.

rune7 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הי, תודה. אני דווקא לא מחפש בהכרח לייב. משום מה הפוסט התפרסם בפורום הזה במקום בפורום של XBMC. אבל גם רשימת סרטים או סדרות יהיה אחלה.

אני אנסה.

iChrist
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

דרך אגב, בני כמה הילדים? אם הם גדולים ויש להם אנגלית טובה, כדאי שיתחילו לצפות באנגלית עם כתוביות באנגלית/עברית.
תהיה להם אנגלית מעולה++

rune7 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הם רואים גם באנגלית אבל עוד לא מצאתי ערוץ לייב ב-HD לילדים. אשמח לשמוע על המלצה...

מה שכן iChrist, ההמלצה שלך על ג'נסיס ממש מעולה! עד עכשיו הייתי מחפש סרטים וסדרות ומכין הכל מראש. עכשיו לרוב מספיק לבחור מה רוצים לראות ולהפעיל. לא צריך להוריד כלום מראש. ממש אהבתי.
כן היה עוזר אם הייתה קטגוריה רק לילדים או לפי דרוג PG, אבל אנחנו הולכים לפי מה שמקוטלג תחת משפחה ורוב הסרטים שם מתאימים.

iChrist
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

rune7 כתב:הם רואים גם באנגלית אבל עוד לא מצאתי ערוץ לייב ב-HD לילדים. אשמח לשמוע על המלצה...

מה שכן iChrist, ההמלצה שלך על ג'נסיס ממש מעולה! עד עכשיו הייתי מחפש סרטים וסדרות ומכין הכל מראש. עכשיו לרוב מספיק לבחור מה רוצים לראות ולהפעיל. לא צריך להוריד כלום מראש. ממש אהבתי.
כן היה עוזר אם הייתה קטגוריה רק לילדים או לפי דרוג PG, אבל אנחנו הולכים לפי מה שמקוטלג תחת משפחה ורוב הסרטים שם מתאימים.
...
אפשר לעשות ספרייה של תכניות שאתם אוהבים (פשוט ללחוץ על התכנית, למשל South Park. ואז לעשות add to favorites)
ואז תוכלו פשוט להכנס לשם במקום לחפש, וסתם שתדע, יש גם כתוביות באנגלית, והפרקים מתעדכנים בזמן אמת.
נגיד אתמול יצא פרק חדש של סימפסונס, אז הוא כבר מתאמול בGenesis.
לפי דעתי ולפי דעתם של רוב הקהילה, אין צורך בעוד תוספים חוץ מGenesis.. יש שם פשוט הכל!
·

rune7 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

כן, בסדרות זה ממש נוח.
העניין הוא שאת רוב הסרטים לילדים שם כבר יש לנו מקומית. היה נחמד אם היו תכנים של ערוצים כמו ניקולודיאון באיכות טובה. אבל אי אפשר לבקש יותר ממדיה חינמית.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”