לא ניתן להתקין XBMC/KODI/OpenElec גירסה 5.0
RPI המריץ XBMC, עבד יפה עד לאחרונה, פתאום המערכת לא עולה ומופיעה שגיאה הקשורה לחור יכולת לבצע mount למיקום מסויים,
מגיגול הבנתי שכנראה בוצע עדכון אוטומטי למערכת ובגירסה החדשה יש באג הקשור ל USB(?)
בכל מקרה, החלטתי לבצע התקנה מחודשת, בעזרת המדריך בפורום זה הורדתי והעתקתי לכרטיס הזכרון את גירסה 5.0 (בעזרת ה OpenELEC_Extractor,
אבל כאשר אני מפעיל את המערכת, בתחילה אמנם נכתב שהמערכת מותקנת ונא לא לכבות את המכשיר,
אבל בהמשך יש מספר שגיאות (אולי לא רלוונטיות), מספר פעולות המצליחות,
אבל לאחר מספר דקות המערכת נתקעת בשורה הבאה, ללא תגובה.
אני ממתין כבר שעה אבל אין תזוזה (לא לחיוב ולא לשלילה), וזה מה שעדיין מופיע לי על המסך (מצ"ב תמונה), מה עלי לעשות?
מגיגול הבנתי שכנראה בוצע עדכון אוטומטי למערכת ובגירסה החדשה יש באג הקשור ל USB(?)
בכל מקרה, החלטתי לבצע התקנה מחודשת, בעזרת המדריך בפורום זה הורדתי והעתקתי לכרטיס הזכרון את גירסה 5.0 (בעזרת ה OpenELEC_Extractor,
אבל כאשר אני מפעיל את המערכת, בתחילה אמנם נכתב שהמערכת מותקנת ונא לא לכבות את המכשיר,
אבל בהמשך יש מספר שגיאות (אולי לא רלוונטיות), מספר פעולות המצליחות,
אבל לאחר מספר דקות המערכת נתקעת בשורה הבאה, ללא תגובה.
אני ממתין כבר שעה אבל אין תזוזה (לא לחיוב ולא לשלילה), וזה מה שעדיין מופיע לי על המסך (מצ"ב תמונה), מה עלי לעשות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
ממה שראיתי יש לכרטיסים המפורמטים שני partitions הראשון מחזיק את כל האיזור של ה boot. המערכת עצמה ב partition השני בכלל.
ניסיתי שוב ושוב בעזרת מדריך ההתקנה והחבילה שכבר כוללת את העברית, אך ללא הצלחה (צילום המסך מעלה),
למרות שבעבר כבר עשיתי זאת לא מעט פעמים והמדריך עזר לי מאוד.
במקום זה, הורדתי את החבילה ישירות מכאן:
http://releases.openelec.tv/OpenELEC-RP ... 0.0.img.gz
ועם הקובץ הזה הכל עבד חלק, ללא שגיאות וללא בעיות, כעת יש את הגירסה האחרונה עובדת ורצה.
בנוסף, ביצעתי שחזור דרך XBMC Backup, ולמרות שהגיבוי היה של גירסה קודמת, השחזור עבד והכל חזר לקדמותו כהלכה.
למרות שבעבר כבר עשיתי זאת לא מעט פעמים והמדריך עזר לי מאוד.
במקום זה, הורדתי את החבילה ישירות מכאן:
http://releases.openelec.tv/OpenELEC-RP ... 0.0.img.gz
ועם הקובץ הזה הכל עבד חלק, ללא שגיאות וללא בעיות, כעת יש את הגירסה האחרונה עובדת ורצה.
בנוסף, ביצעתי שחזור דרך XBMC Backup, ולמרות שהגיבוי היה של גירסה קודמת, השחזור עבד והכל חזר לקדמותו כהלכה.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
ExtraSi: לא ברור לי מאיפה הורדת את הקובץ אם לא מהאתר המקורי.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
המדריך שלי מפנה להורדת קבצי OpenElec מהאתר הרישמי.
לי זה כן חשוב כדי לדעת האם יש בעיה במדריך כדי שאחרים לא יחזרו על אותה טעות
לי זה כן חשוב כדי לדעת האם יש בעיה במדריך כדי שאחרים לא יחזרו על אותה טעות