tאנטנה על הגג , שווה ?
שלום ,
יש לי ממיר של עידן פלוס ואני עם אנטנה ביתית ומדי פעם זה נתקע
ראיתי שיש אצלנו ביישוב בכל מתחם אנטנה על הבית האמצעי השאלה שלי היא איך אני יכול להתחבר לאנטנה על הגג ואם אנטנה על הגג תעבוד בלי בעיות או שזה לא שווה את המאמץ .
תודה
יש לי ממיר של עידן פלוס ואני עם אנטנה ביתית ומדי פעם זה נתקע
ראיתי שיש אצלנו ביישוב בכל מתחם אנטנה על הבית האמצעי השאלה שלי היא איך אני יכול להתחבר לאנטנה על הגג ואם אנטנה על הגג תעבוד בלי בעיות או שזה לא שווה את המאמץ .
תודה
מכיוון שאנטנה על הגג נמצאת במקום גבוה ואמורה להיות מותקנת ע"י בעל מקצוע שבדק וכיוון אותה, היא צריכה לקלוט בצורה טובה.
כדי להתחבר אליה (ובהנחה שאין לך תשתית אינטרנט של הוט, כי אז ייתכן שזה ינתק אותה) אתה צריך להגיע לארון התקשורת בקומה שלך ולחבר את הכבל שמגיע מהדירה שלך למפצל שמגיע מהאנטנה.
כדי להתחבר אליה (ובהנחה שאין לך תשתית אינטרנט של הוט, כי אז ייתכן שזה ינתק אותה) אתה צריך להגיע לארון התקשורת בקומה שלך ולחבר את הכבל שמגיע מהדירה שלך למפצל שמגיע מהאנטנה.
הייתה לי תשתית אינטרנט של הוט עכשיו אני בבזק .liorp כתב:מכיוון שאנטנה על הגג נמצאת במקום גבוה ואמורה להיות מותקנת ע"י בעל מקצוע שבדק וכיוון אותה, היא צריכה לקלוט בצורה טובה.
כדי להתחבר אליה (ובהנחה שאין לך תשתית אינטרנט של הוט, כי אז ייתכן שזה ינתק אותה) אתה צריך להגיע לארון התקשורת בקומה שלך ולחבר את הכבל שמגיע מהדירה שלך למפצל שמגיע מהאנטנה....
אם היה לי הוט מה אני עושה
ואני לא גר בבנין פשוט אצלנו ביישוב יש מתחם של של 8 בתים שגרים צמוד ותמיד על הבית האמצעי יש אנטנה (ככה זה בכל מתחם ) בעל הבית לא יודע כלום על האנטנה אפילו איך להתחבר הוא לא יודע .
אז השאלה שלי היא ככה .
איך אני מתחבר .? אין לי בעיה לצלם לך את הארון תקשורת אצלנו בבית ..
ויכול להיות שאני צריך להזמין בעל מקצוע שיתעסק רק עם החוטים , כי אנטנה כבר יש .
תודה רבה
כמו שאמרתי אני לא גר בבנין אני גר במתחם בתיםamosii כתב:צלם את ארון התקשורת, ננזה לעזור. אם יש גם בתוך הבית וגם במבואה של הקומה, צלם את שניהם....
אצלם את הארון בתוך הבית ואת הארון במתחם .
תמונות:
http://jpg.co.il/view/54a814a9cb7a3.jpg/
http://jpg.co.il/view/54a815301aa59.jpg/
http://jpg.co.il/view/54a815408c9dd.jpg/
בקישור הראשון זה נראה כמו הארון חשמל של השטח המשותף במתחם (שאגב עושה רושם שחסר לו כיסוי, כי ייתכן שהברגים מוליכים חשמל. לא נראה מאוד בטיחותי).
בתמונה השנייה זה אכן הארון תקשורת. האם הוא של כל המתחם? מה יש בקופסא הלבנה למעלה? אני לא מצליח לזהות מפצל אנטנה.
אגב, בעקרון הוט אמורים להחזיר את החיבור לקדמותו ולחבר אותך מחדש לאנטנה, אם הם ניתקו אותך ממנה (לפי הסכם המנוי).
בתמונה השנייה זה אכן הארון תקשורת. האם הוא של כל המתחם? מה יש בקופסא הלבנה למעלה? אני לא מצליח לזהות מפצל אנטנה.
אגב, בעקרון הוט אמורים להחזיר את החיבור לקדמותו ולחבר אותך מחדש לאנטנה, אם הם ניתקו אותך ממנה (לפי הסכם המנוי).
·liorp כתב:בקישור הראשון זה נראה כמו הארון חשמל של השטח המשותף במתחם (שאגב עושה רושם שחסר לו כיסוי, כי ייתכן שהברגים מוליכים חשמל. לא נראה מאוד בטיחותי).
התנתקת מהוט אני רק בהוט נט , שזה הספק אבל זה לא קשור
בקופסא הלבנה יש את האורות בבית (לא קשור )
יכול להיות שהוט ניתקו אם כן מה אני עושה ?
...
·זה המשותףliorp כתב:אז אני מבין שזה הארון תקשורת בבית הפרטי.
אם תצלם את הארון תקשורת המשותף זה יעזור.
מבקש מהם שיחברו חזרה לאנטנה....
http://jpg.co.il/view/54a814a9cb7a3.jpg/
פירסמתי אותו כבר
איזו תשתית מבולגנת...
לדעתי כבר יהיה לך יותר קל להתקין לבד אנטנה חיצונית שמחוברת למעקה או מתקן של מזגן או איזשהו צינור יציב אחר. תעביר כבל RG6 חדש עד הטלויזיה ותהיה לך קליטה.
אם כבר להתייחס לתמונות, אז נראה שבקישור השני מהצינור הירוק הימני יוצא כבל שהקצה שלו נראה חתוך ולא מחובר לשום דבר. אולי זה הכבל שבסופו של דבר מתחבר לאנטנה אבל לך תבדוק את זה בלי ציוד מדידה.
עריכה- עכשיו אני רואה בתמונה עוד צינור ירוק שיוצא ממנו כבל שעל הקצה שלו מלופף איזולירבנד שחור. אולי זה הכבל של האנטנה.
לדעתי כבר יהיה לך יותר קל להתקין לבד אנטנה חיצונית שמחוברת למעקה או מתקן של מזגן או איזשהו צינור יציב אחר. תעביר כבל RG6 חדש עד הטלויזיה ותהיה לך קליטה.
אם כבר להתייחס לתמונות, אז נראה שבקישור השני מהצינור הירוק הימני יוצא כבל שהקצה שלו נראה חתוך ולא מחובר לשום דבר. אולי זה הכבל שבסופו של דבר מתחבר לאנטנה אבל לך תבדוק את זה בלי ציוד מדידה.
עריכה- עכשיו אני רואה בתמונה עוד צינור ירוק שיוצא ממנו כבל שעל הקצה שלו מלופף איזולירבנד שחור. אולי זה הכבל של האנטנה.
להתקין אנטנה חיצונית זה לא יקר ?גיל37 כתב:איזו תשתית מבולגנת...
עריכה- עכשיו אני רואה בתמונה עוד צינור ירוק שיוצא ממנו כבל שעל הקצה שלו מלופף איזולירבנד שחור. אולי זה הכבל של האנטנה....
אם זה הכבל של האנטנה אז איך אני מתחבר אליו ...?
(מעדיף להתחבר לאנטנה פה שעל הגג "מתחיל החורף והקליטה מדרדרת מרגע לרגע אז אם כבר להשקיע אז עד הסוף . )
אנטנת UHF חיצונית עולה בין 50 שקל לפשוטה ביותר ל-300 שקל לאנטנה עם הגבר גבוה. כבל RG6 עולה בסביבות 2 ש"ח למטר ובנוסף צריך קונקטור F בכל קצה שעולה כמה גרושים.
אם אתה מעביר לבד את הכבל ומוצא לאן לחבר את האנטנה, העלות נמוכה מאד.
הכבל של האנטנה כנראה נחתך ע"י מי שהתקין את התשתית של הוט. הם בדרך כלל עושים עבודה "טובה" כזאת שלא תאפשר לך לחזור בקלות לאנטנה כדי שלא תתנתק מהם.
הכבל של האנטנה כנראה נחתך ע"י מי שהתקין את התשתית של הוט. הם בדרך כלל עושים עבודה "טובה" כזאת שלא תאפשר לך לחזור בקלות לאנטנה כדי שלא תתנתק מהם.
אז אני צריך לדבר עם הוט ?גיל37 כתב:אנטנת UHF חיצונית עולה בין 50 שקל לפשוטה ביותר ל-300 שקל לאנטנה עם הגבר גבוה. כבל RG6 עולה בסביבות 2 ש"ח למטר ובנוסף צריך קונקטור F בכל קצה שעולה כמה גרושים.
הכבל של האנטנה כנראה נחתך ע"י מי שהתקין את התשתית של הוט. הם בדרך כלל עושים עבודה "טובה" כזאת שלא תאפשר לך לחזור בקלות לאנטנה כדי שלא תתנתק מהם....
אני רוצה להתחבר לאנטנה על הגג אני רוצה שהקליטה תהיה הכי טובה שאפשר .
מה האופציות שלי מהבחינה הזאת ?
זה לא ארון תקשורת, זה ארון חשמל. אין ארון תקשורת משותף?...
תפנה להוט ותזכיר להם את סעיף 17 בהסכם המנוי.
·סבבה אדבר איתם אבל מה זה יעזור לי שהם ינתקו את הכבל? אני רוצה להתחבר לאנטנה על הגג.liorp כתב:זה לא ארון תקשורת, זה ארון חשמל. אין ארון תקשורת משותף?......
תפנה להוט ותזכיר להם את סעיף 17 בהסכם המנוי ....
ולא נראלי שיש ארון תקשורת משותף אבל אבדוק
סעיף 17 בהסכם המנוי: "‫אם הלקוח נותק בידי החברה מתורן מרכזי לפני חיבורו למערכת השידורים, הרי במקרה של סיום‬ ‫התקשרות כאמור בסעיף זה, תחבר אותו החברה מחדש לתורן המרכזי, לפי בקשתו, ובלבד שאין‬ ‫מניעה טכנית לחיבור ולמעט מקרה שהניתוק נעשה עקב הפרת הסכם זה ע"י הלקוח.‬"
כלומר הם מחויבים לחבר אותך מחדש לאנטנה המרכזית.
עדיין קשה לי לדעת איפה החיבור לאנטנה. בדרך כלל בארון תקשורת משותף יש מפצל שאליו אפשר לחבר את הדירה.
אולי תברר עם אחד השכנים שכן מחובר לאנטנה.
כלומר הם מחויבים לחבר אותך מחדש לאנטנה המרכזית.
עדיין קשה לי לדעת איפה החיבור לאנטנה. בדרך כלל בארון תקשורת משותף יש מפצל שאליו אפשר לחבר את הדירה.
אולי תברר עם אחד השכנים שכן מחובר לאנטנה.