עזרה לפני קניית WDR4300
ברשותי 6740U H1 שמוגדר כנתב ומתאם שיחות של בזק בינלאומי שמחובר אליו, תשתית בזק עם ספק בזק בינלאומי.
קראתי את כל ה15 עמודים והתבלבלתי לגמריי.
ברצוני לקנות את הנתב WDR4300 אך ברשותי כמה שאלות:
1. הבנתי שגם אם יש לך חיבור עם חייגן וגם אם אקבל את גרסת חומרה 1.7 בנתב אוכל לפתוח אותו לקושחה הגלובלית,
מישהו יכול להסביר לי במפורט איך לעשות זאת?
2. נכון לעכשיו יש הבדל בין הקושחה הישראלית לגלובלית?
קראתי את כל ה15 עמודים והתבלבלתי לגמריי.
ברצוני לקנות את הנתב WDR4300 אך ברשותי כמה שאלות:
1. הבנתי שגם אם יש לך חיבור עם חייגן וגם אם אקבל את גרסת חומרה 1.7 בנתב אוכל לפתוח אותו לקושחה הגלובלית,
מישהו יכול להסביר לי במפורט איך לעשות זאת?
2. נכון לעכשיו יש הבדל בין הקושחה הישראלית לגלובלית?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
1. אפשר בכל מקרה, יש מדריך מפורט בפורום.
2. יש הבדל אחד מרכזי - הקושחה הישראלית חוסמת את האפשרות להשתמש בערוצים בטווח ה-5GHz שאינם מותרים לשימוש בישראל, וכעיקרון גם אם אתה עובר לגלובלית אסור לך חוקית להשתמש בערוצים אחרים ואנחנו לא ממליצים על זה. הסיבה בכלל לעבור היא שיש כאלה שאומרים שהקושחה הישראלית סובלת מבאגים לא קשורים שאין בגלובלית (לא ברור עד כמה זה נכון) אם אם רוצים בכלל לעבור לקושחת צד ג'.
2. יש הבדל אחד מרכזי - הקושחה הישראלית חוסמת את האפשרות להשתמש בערוצים בטווח ה-5GHz שאינם מותרים לשימוש בישראל, וכעיקרון גם אם אתה עובר לגלובלית אסור לך חוקית להשתמש בערוצים אחרים ואנחנו לא ממליצים על זה. הסיבה בכלל לעבור היא שיש כאלה שאומרים שהקושחה הישראלית סובלת מבאגים לא קשורים שאין בגלובלית (לא ברור עד כמה זה נכון) אם אם רוצים בכלל לעבור לקושחת צד ג'.
·1. ממש מבולגן שם.NegativeIQ כתב:1. אפשר בכל מקרה, יש מדריך מפורט בפורום.
2. יש הבדל אחד מרכזי - הקושחה הישראלית חוסמת את האפשרות להשתמש בערוצים בטווח ה-5GHz שאינם מותרים לשימוש בישראל, וכעיקרון גם אם אתה עובר לגלובלית אסור לך חוקית להשתמש בערוצים אחרים ואנחנו לא ממליצים על זה. הסיבה בכלל לעבור היא שיש כאלה שאומרים שהקושחה הישראלית סובלת מבאגים לא קשורים שאין בגלובלית (לא ברור עד כמה זה נכון) אם אם רוצים בכלל לעבור לקושחת צד ג'....
2. אם הבנתי נכון, אתה אומר שאסור להשתמש ברשת אלחוטית בטווח 5Ghz בישראל?
ויש מצב אתה בודק לי בפורום של OpenWRT אם יש שינויים בין הישראלית לגלובלית?
ושני שאלות נוספות ברשותך, אפשר להתקין קושחה צד ג' גם על הישראלית?
אם ההבדל היחידי בינו לבין ה1043 זה הערוצים של ה5Ghz עדיף לי כבר לרכוש את ה1043 לא? הוא מגיע ישר עם הגלובלית
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אפשר להשתמש בערוצים מסויימים מהטווח של ה-5GHz, לא בכולם. אם היה אסור בכלל לא היו מייבאים את הנתב הזה לארץ.
מעבר לזה הכל כתוב במדריך והוא דווקא מאוד מסודר.
מעבר לזה הכל כתוב במדריך והוא דווקא מאוד מסודר.
בדיוק קיבלתי אותו מאייבורי ואני מתחיל להתקין.NegativeIQ כתב:אפשר להשתמש בערוצים מסויימים מהטווח של ה-5GHz, לא בכולם. אם היה אסור בכלל לא היו מייבאים את הנתב הזה לארץ.
מעבר לזה הכל כתוב במדריך והוא דווקא מאוד מסודר....
שאלה קטנה לפני:
יש לי מתאם שיחות שמחובר בכבל רשת לנתב של בזק.
לפני שאני הופך את הדילינק של בזק למודם אני משאיר את המתאם מחובר לנתב של בזק?
או שאני צריך לחברו לTP LINK?