לקראת שיפוץ כללי בבית - הראש לא מפסיק לעבוד

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ,
בשעה טובה רכשנו את הדירה הראשונה שלנו.

מאז ומתמיד ידעתי שברגע שתהיה לי דירה בבעלותי הדבר שלא אתפשר אליו זה המולטימדיה ברחבי הבית וההצנעה של כל מה שניתן להצניע.

הרעיון שלי הוא ליצור ארון מולטימדיה במקום מרכזי בבית שבו יהיו כל רכיבי המולטימדיה השונים של הבית (למשל : ממירים , מודם , ראוטר , מגברים , רסיבר לבית חכם , network switch וכו')

המטרה היא שבכל חדר שבו יהיה מסך - יהיה רק מסך ורמקולים , הכל יגיע דרך הקיר.

השאלה שלי היא איך עושים את זה? למשל , בסלון ככל הנראה יהיו גם מסך TV וגם מקרן. בחדר השינה יהיה מסך TV , פוטנציאלית יכולים להיות עוד מסכי TV בבית. איך למשל אני יכול להזרים לכל הרכיבים האלה וידאו ואודיו מאותו מקור? למשל , נכון להיום את כל התוכן שאנחנו צופים או שומעים אנחנו צורכים מהמחשב הביתי שמחובר ישירות לטלויזיה ולמערכת הרמקולים , הייתי רוצה למשל אופציה להתחיל לראות סרט במסך הTV ואז בכמה לחיצות שלט להמשיך לראות אותו עם המקרן.

כמו כן , מה בדיוק אני צריך להעביר בקירות? (HDMI , רשת , עיניות IR , חוטים לרמקולים ?)
למשל , אני מתחיל להבין שאולי במקום להעביר HDMI כדאי להשחיל עוד כבלי רשת כי אז תהיה תאימות לדברים שיוצאו בעתיד , האם נכון?

יש לציין שאני מתכנן גם להטמיע מערכת של בית חכם Z-WAVE .

בקיצור , אני ממש ממש אשמח לכל טיפ \ לינק \ תמונה \ וידאו שאתם יכולים לתת לי.

תודה רבה רבה ושבת שלום

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

אני רואה שהרבה קוראים ואף אחד לא מגיב , האם זהו המקום המתאים בפורום להודעה מסוג זה?
אם לא , אשמח להכוונה.
תודה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

נסה בפורום שליטה, בקרה ובית חכם
העם דורש..... כל מיני דברים