צריך המלצה לPOWER ל XLS 12
במצב רגיל הייתי מציע לקחת את הרמקולים לחנות שמחזיקה מבחר של מגברים ולבדוק, אבל בגלל גודל הרמקולים עדיף לקפוץ לחנות שמחזיקה זוג בתצוגה ופשוט להאזין. אנשים יוכלו להמליץ לך, אבל בסופו של דבר זה נופל על טעם אישי. אגב, התקציב שלך לדעתי הרבה מעבר למכובד ואפילו מעט מוגזם לרמקולים האלו.
- rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מניסיון שהיה לי עם הרמקולים האלה בדיוק,דווקא הרסיבר ימאהה rx-a3020 (ומניח שגם הבאים אחריו - 3030 ו 3040) נותן תוצאות מעולות בסטריאו וזה לאחר ששמעתי אותם עם מגברים שונים (סטריאו) של ימאהה ומרנץ (לא זוכר דגמים) ורסיבר ONKYO - 616.
היום יש לי את ה XLS215 ואני עוד יותר מרוצה - עם אותו רסיבר. בעתיד ארצה לשפר עם מגבר אינטגרטד או POWER אבל ברמה אחת לפחות מעל הרסיבר שיש לי.
ממליץ לגשת לחנות המחזיקה את הרמקולים הללו ופשוט להתנסות בסוג המוזיקה לה אתה מאזין עם מגברים שונים- למשל סיריוס באור יהודה.
היום יש לי את ה XLS215 ואני עוד יותר מרוצה - עם אותו רסיבר. בעתיד ארצה לשפר עם מגבר אינטגרטד או POWER אבל ברמה אחת לפחות מעל הרסיבר שיש לי.
ממליץ לגשת לחנות המחזיקה את הרמקולים הללו ופשוט להתנסות בסוג המוזיקה לה אתה מאזין עם מגברים שונים- למשל סיריוס באור יהודה.
יש לך את ה215
מטורף ועוד עם רסיוור .....
מטורף ועוד עם רסיוור .....