למה נכון להרגע אין תחרות בין סלקום יס והוט - תור דעה.
שלום חברים ,
החלטתי לסקר את ההליך התחרותי (שכרגע לא קיים) ולהביא מספר השוואות .
כיום אני לקוח בהוט ומשלם מחיר מצחיק . אספר בשרשור הזה את כל הנתונים .
המבצע שלי בבית :
טלויזיה פריום + VOD , ספורט 5HD . 5LIVEֹֹּּׁ וגולד .
ציוד : 1 פייבר , 1 מג'יק HD . ועוד 6 HD
אינטרנט - 100 מגה
טלפון : בלי הגבלה .
מחיר 295 ש"ח
לקוח "רגיל" :
ישלם על חבילה כזאת סדר גודל של 450 ש"ח.
לקוח בטריפל טופ הכולל :
פייבר, מג'יק HD ועוד 3 ממירים ישלם 380 ש"ח + VOD עוד 30 ש"ח 410.
סלקום :
לעומתי :
טלויזיה עם כל מגוון הערוצים שלהם והVOD . בעלות של 100 ש"ח כל ממיר נוסף 30 ש"ח
כרגע יש הגבלה ל3 ממירים בלבד. נניח שהיה ניתן אז 7X30 = 210 ש"ח זה כבר 310 ש"ח
אינטרנט 100 מגה עולה 89 ש"ח תשתית וספק עוד 20 ש"ח משמע 110 ש"ח ועוד 310 זה כבר 420 ש"ח !!
ואין לך ויוה, נשיונל ג'אוגרפיק , WILD, אדבנצ'ר, ספורט לייב וגולד, ערוצים בשפה הרוסית ושאר השפות.
בשבילי זה להוסיף (למרות שכאמור הם לא מספקים כמות ממרים כזו) עוד 125 ש"ח ולקבל חבילה מצומצמת בהרבה.
ללקוח "רגיל" המחיר הוא כמעט זהה אך שוב מרכבי החבילות והאטרקטיביות שלהם מאוד לוקה בחסר.
המוצר כשלעצמו נראה איכותי אך עדיין לא מספיק מספק ונותן מענה.
בגלל זה כרגע ביס והוט לא ממהרים להוריד מחירים אלה רק להעניק הטבות כמו ספריית סרטים , והרחבת התכנים בVOD
החלטתי לסקר את ההליך התחרותי (שכרגע לא קיים) ולהביא מספר השוואות .
כיום אני לקוח בהוט ומשלם מחיר מצחיק . אספר בשרשור הזה את כל הנתונים .
המבצע שלי בבית :
טלויזיה פריום + VOD , ספורט 5HD . 5LIVEֹֹּּׁ וגולד .
ציוד : 1 פייבר , 1 מג'יק HD . ועוד 6 HD
אינטרנט - 100 מגה
טלפון : בלי הגבלה .
מחיר 295 ש"ח
לקוח "רגיל" :
ישלם על חבילה כזאת סדר גודל של 450 ש"ח.
לקוח בטריפל טופ הכולל :
פייבר, מג'יק HD ועוד 3 ממירים ישלם 380 ש"ח + VOD עוד 30 ש"ח 410.
סלקום :
לעומתי :
טלויזיה עם כל מגוון הערוצים שלהם והVOD . בעלות של 100 ש"ח כל ממיר נוסף 30 ש"ח
כרגע יש הגבלה ל3 ממירים בלבד. נניח שהיה ניתן אז 7X30 = 210 ש"ח זה כבר 310 ש"ח
אינטרנט 100 מגה עולה 89 ש"ח תשתית וספק עוד 20 ש"ח משמע 110 ש"ח ועוד 310 זה כבר 420 ש"ח !!
ואין לך ויוה, נשיונל ג'אוגרפיק , WILD, אדבנצ'ר, ספורט לייב וגולד, ערוצים בשפה הרוסית ושאר השפות.
בשבילי זה להוסיף (למרות שכאמור הם לא מספקים כמות ממרים כזו) עוד 125 ש"ח ולקבל חבילה מצומצמת בהרבה.
ללקוח "רגיל" המחיר הוא כמעט זהה אך שוב מרכבי החבילות והאטרקטיביות שלהם מאוד לוקה בחסר.
המוצר כשלעצמו נראה איכותי אך עדיין לא מספיק מספק ונותן מענה.
בגלל זה כרגע ביס והוט לא ממהרים להוריד מחירים אלה רק להעניק הטבות כמו ספריית סרטים , והרחבת התכנים בVOD
מעניין למה באמת אין שום תחרות כרגע או הורדת מחירים 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה מפרק נתונים ומתבסס על השימושים שלך. סלקום עושה נכון ופונה כרגע לקהל יעד "מצומצם" יותר [שאתה לא נמצא בו בשלב זה].
לא חסר אנשים שלא צריכים 3 ממירים, לא צופים בספורט והשימוש בטלוויזיה שלהם הוא בסיסי, לאנשים אלה החבילה של סלקום יכולה להיות מתאימה ואטרקטיבית יותר.
בהמשך הדרך, כשסלקום תלמד איך לייעל את עצמה כחברה, היא תוסיף תכנים ותשדרג את המחירים ואז לקוחות שצורכים יותר יקבלו מענה טוב יותר.
דובר בפורום על היעד של סלקום הראשוני לחדור ולהגיע ל-70000 משתמשים בשביל לאזן את ההוצאות שלהם, כשאתה מתחשב בכמות הלקוחות של הוט ושל יס ביחד, היעדים סבירים בעיני.
אני מבין את הצורך שלך למענה מהיר של סלקום, אך הצעד החכם [מצד סלקום] הוא להשיק מוצר התחלתי ולאט לאט לשדרג אותו [הן מבחינת התוכן והן מבחינת המחיר] ולא ההפך.
לא חסר אנשים שלא צריכים 3 ממירים, לא צופים בספורט והשימוש בטלוויזיה שלהם הוא בסיסי, לאנשים אלה החבילה של סלקום יכולה להיות מתאימה ואטרקטיבית יותר.
בהמשך הדרך, כשסלקום תלמד איך לייעל את עצמה כחברה, היא תוסיף תכנים ותשדרג את המחירים ואז לקוחות שצורכים יותר יקבלו מענה טוב יותר.
דובר בפורום על היעד של סלקום הראשוני לחדור ולהגיע ל-70000 משתמשים בשביל לאזן את ההוצאות שלהם, כשאתה מתחשב בכמות הלקוחות של הוט ושל יס ביחד, היעדים סבירים בעיני.
אני מבין את הצורך שלך למענה מהיר של סלקום, אך הצעד החכם [מצד סלקום] הוא להשיק מוצר התחלתי ולאט לאט לשדרג אותו [הן מבחינת התוכן והן מבחינת המחיר] ולא ההפך.
סלקום פונה לאנשים שיש להם אינטרנט בבית ולא מכניסה זאת למחיר ה 99 ש"ח שלהם....
כי אם אין להם (אינטרנט) המחיר קופץ כבר ל 210 ש"ח ומעלה בשביל החבילה שלהם (שזה כולל את האינטרנט שאנשים יצטרכו לעשות + החבילה שלהם) , ולזה תוסיף את כל השאר...
בקיצור אין תחרות. תוסיף עוד 2 ממירים.... וכבר קיבלת את המחיר טריפל של הוט עם הרבה יותר ערוצים+ טלפון+ איננטרנט 100 מגה...
כי אם אין להם (אינטרנט) המחיר קופץ כבר ל 210 ש"ח ומעלה בשביל החבילה שלהם (שזה כולל את האינטרנט שאנשים יצטרכו לעשות + החבילה שלהם) , ולזה תוסיף את כל השאר...
בקיצור אין תחרות. תוסיף עוד 2 ממירים.... וכבר קיבלת את המחיר טריפל של הוט עם הרבה יותר ערוצים+ טלפון+ איננטרנט 100 מגה...
·noam3039 כתב:מעניין למה באמת אין שום תחרות כרגע או הורדת מחירים...
התשובה פשוטה....
תחל התנתקות המונית מהוט ומעבר לסלקום.... תראה הורדת מחירים.
לא תחל לא תראה...
- MisterMe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
·פשוט מאוד הם עושים (הוט ויס) מה ש אורנג סלקום ופלאפון כשגולן נכנסו לא ישר הורידו מחיר כדי לשמור על מעמד המוצר שלהםnoam3039 כתב:מעניין למה באמת אין שום תחרות כרגע או הורדת מחירים...
כי אם יורידו מחירים בגלל סלקום הם למעשה אומרים לציבור סלקום מציעה מה שאנחנו מציעים וזה לא המצב
זה לא אותה רמה של מוצר
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
כמה דברים
/b]
1. סלקום כרגע יודעים שאין להם מוצר בליגה של יס והוט והם גם לא מכוונים כרגע לכלל האוכלוסיה אלא לחתך מצומצם.
2. יש להם את הבסיס והפלטפורמה כדי לפנות לכלל האוכלוסיה בעתיד עם כניסה נוספת של ערוצים נוספים.
3. סלקום עשו נכון שמיהרו להוציא את השירות לפני אורנג גולן ורמי לוי כי לראשוניות יש השפעה גדולה על נפח שוק עתידי.
1. סלקום כרגע יודעים שאין להם מוצר בליגה של יס והוט והם גם לא מכוונים כרגע לכלל האוכלוסיה אלא לחתך מצומצם.
2. יש להם את הבסיס והפלטפורמה כדי לפנות לכלל האוכלוסיה בעתיד עם כניסה נוספת של ערוצים נוספים.
3. סלקום עשו נכון שמיהרו להוציא את השירות לפני אורנג גולן ורמי לוי כי לראשוניות יש השפעה גדולה על נפח שוק עתידי.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
להבנתי הפוקוס שלהם הוא צעירים או כאלה שיש להם צורך בממיר אחד מקסימום שניים. המודל הזה לא יעבוד במשפחות עם הרבה ממירים. אני מניח שכשהם יגדילו נתח שוק הם יכוונו גם לכאלה אבל כרגע די ברור שזה לא הפוקוס שלהם.
בהחלט יש תחרות.
היום התקשרתי לחברת יס וביקשתי להתנתק. יותר מעשרים דקות שירות לקוחות, ואחר כך עוד עשרים וחמש דקות קשרי לקוחות.
ביקשתי לדעת למה כל כך הרבה זמן צריך לחכות , הנציג אומר לי יש לנו לחץ אטומי. כנראה בהרבה ניתוקים. אחרי בלה בלה בלה. ביקשתי להתנתק ולא רציתי לשמוע מהם יותר.
עובר לסלקום מספיק לי.
היום התקשרתי לחברת יס וביקשתי להתנתק. יותר מעשרים דקות שירות לקוחות, ואחר כך עוד עשרים וחמש דקות קשרי לקוחות.
ביקשתי לדעת למה כל כך הרבה זמן צריך לחכות , הנציג אומר לי יש לנו לחץ אטומי. כנראה בהרבה ניתוקים. אחרי בלה בלה בלה. ביקשתי להתנתק ולא רציתי לשמוע מהם יותר.
עובר לסלקום מספיק לי.
- MisterMe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אגב יכול מאוד להיות וזה גם יהיה חכם מצידם אם בהמשך יציעו ממיר שיכיל בתוכו סים עם חבילת גלישה על דור 4 כשזה יהיה מהיר יותר ויהיה תחליף לתשתית אינטרנט ביתי
או למי שיש תשתית שמספיקה לממיר 1
לגבי חשיפה ראשונה זה באמת היה חכם
אני תמיד נזכר באורנג שהפעילו את הדור 4 ראשונים וגם פרסו תשתית שלה ראשונים והסיבה היחידה שאני ב 012 היום היא כי הדור 4 שלהם רץ לי הכי טוב
באזור נתניה
ת''א
ושאר המקומות שאני נמצא בהם
ליד הבית שלי יש אנטנה של סלקום וברגע שהם משמישים אותו לדור 4 אני עובד לגולן בשביל ה 20 GB
או למי שיש תשתית שמספיקה לממיר 1
לגבי חשיפה ראשונה זה באמת היה חכם
אני תמיד נזכר באורנג שהפעילו את הדור 4 ראשונים וגם פרסו תשתית שלה ראשונים והסיבה היחידה שאני ב 012 היום היא כי הדור 4 שלהם רץ לי הכי טוב
באזור נתניה
ת''א
ושאר המקומות שאני נמצא בהם
ליד הבית שלי יש אנטנה של סלקום וברגע שהם משמישים אותו לדור 4 אני עובד לגולן בשביל ה 20 GB