http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... id=7761509
הזדמנות טובה להחליף את כבלי ה HDMI שלכם....
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
-
טלHD
- גורו

·sam22 כתב:באסה שזה חמישה מטר, ארוך לאללה
אגב, יש שם שלושה מטר ב19, של לקסוס...
יש גם יותר קצרים, מטר ו3 מטר....אבל באותו מחיר.
http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... id=7760182
אבל מה אכפת לך שזה 5? שיהיה מגולגל.
-
טלHD
- גורו

·sam22 כתב: אגב, יש שם שלושה מטר ב19, של לקסוס...
לקסוס זה מותג מדבקה.
IOGEAR זה מותג איכותי מאוד בכבלים. ליגה אחרת מבחינת איכות בניה וסיכוך.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@טלHD
·
תודה על העדכון, באמת מחירים יחסית זולים לארץ.
אך הם גובים עוד 19 ש"ח משלוח, משמע 48 עבור כבל, מה שהופך את זה למחיר סביר אך לא יותר מזה..
חוץ מזה וללא קשר למחיר, למה בכלל להחליף כבלי HDMI? אם הכל עובד פיקס אין בזה טעם. זה לא שכבלי HDMI שונים יכולים לשפר את האיכות. אם עובד עם כבל סיני של 10 ש"ח אז תקבל אותה תוצאה גם עם כבל של מותג X שעולה 300 ש"ח..
·
תודה על העדכון, באמת מחירים יחסית זולים לארץ.
אך הם גובים עוד 19 ש"ח משלוח, משמע 48 עבור כבל, מה שהופך את זה למחיר סביר אך לא יותר מזה..
חוץ מזה וללא קשר למחיר, למה בכלל להחליף כבלי HDMI? אם הכל עובד פיקס אין בזה טעם. זה לא שכבלי HDMI שונים יכולים לשפר את האיכות. אם עובד עם כבל סיני של 10 ש"ח אז תקבל אותה תוצאה גם עם כבל של מותג X שעולה 300 ש"ח..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
באמת שאפו. הם הורידו את המחיר המנופח למחיר שהכבל באמת צריך לעלות כי ב200 שקל אף אחד לא קונה אותם.
הוא יעשה משהו טוב יותר מהקבל הזה שיש לי מעל שנתיים?
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9294
הוא יעשה משהו טוב יותר מהקבל הזה שיש לי מעל שנתיים?
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9294
"על החתום...."
-
טלHD
- גורו

-יש אפשרות לאיסוף עצמי ממרכז הארץ.
-משלוח בדואר 15, לא 19.
- אם מזמינים 5 כבלים...המשלוח לכל אחד כבא יוצא 3 ש"ח...סביר בהחלט.
- כבל סיני פשוט, בדרך כלל לא מסוכך ונתון להשראות מסביבו....אבל אם הכל עובד טוב, סבבה.
-משלוח בדואר 15, לא 19.
- אם מזמינים 5 כבלים...המשלוח לכל אחד כבא יוצא 3 ש"ח...סביר בהחלט.
- כבל סיני פשוט, בדרך כלל לא מסוכך ונתון להשראות מסביבו....אבל אם הכל עובד טוב, סבבה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Hertz33
·
לא. אם הכבל שלך עובד כמו שצריך אין לך סיבה להחליף אותו. HDMI מעביר אות דיגיטלי ולכן או שהוא עובד כמו שצריך או שלא, אין מצבי ביניים בהם הוא עובד אך איכות התמונה/קול ירודים יותר או משהו כזה. זה לא כמו שכבלים שמעבירים אות אנלוגי, כמו כבלי קומפוזיט או קומפוננט למשל..
אבל, אם יש למישהו כבלים שעושים בעיות או שמישהו מחפש להחליף כבלים לכאלו באורך אחר, שיותר מתאים להם למערכת, או מישהו שבונה מערכת מאפס וצריך כבלים - הכבלים שטל הציע מעולים.
טל, רשמתי 19 למשלוח מפני שזה מה שרשום במחיר משלוח הכבל השני, זה של ה- 3 מטר. משום מה עליו רשום 19 ועל הקודם, הארוך יותר אכן רשום 15 ש"ח. בכל אופן, אם זו עלות עבור משלוח כולל ולא עבור כל כבל בנפרד זה אכן די זניח, כפי שרשמת.
בכל מקרה, שוב תודה. כבלים טובים במחיר טוב.
·
לא. אם הכבל שלך עובד כמו שצריך אין לך סיבה להחליף אותו. HDMI מעביר אות דיגיטלי ולכן או שהוא עובד כמו שצריך או שלא, אין מצבי ביניים בהם הוא עובד אך איכות התמונה/קול ירודים יותר או משהו כזה. זה לא כמו שכבלים שמעבירים אות אנלוגי, כמו כבלי קומפוזיט או קומפוננט למשל..
אבל, אם יש למישהו כבלים שעושים בעיות או שמישהו מחפש להחליף כבלים לכאלו באורך אחר, שיותר מתאים להם למערכת, או מישהו שבונה מערכת מאפס וצריך כבלים - הכבלים שטל הציע מעולים.
טל, רשמתי 19 למשלוח מפני שזה מה שרשום במחיר משלוח הכבל השני, זה של ה- 3 מטר. משום מה עליו רשום 19 ועל הקודם, הארוך יותר אכן רשום 15 ש"ח. בכל אופן, אם זו עלות עבור משלוח כולל ולא עבור כל כבל בנפרד זה אכן די זניח, כפי שרשמת.
בכל מקרה, שוב תודה. כבלים טובים במחיר טוב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
טלHD
- גורו

·sam22 כתב:Hdmi
מעדיף שיהיה קצר ככל שניתן...
בעיקרון זה נכון באורכים של מעל 5 מטר.
עד 5 מטר אין לזה משמעות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כבל HDMI TO HDMI מסוכך, עבה ואיכותי עם מחברים מוזהבים, מבית iogear ברמה הגבוהה ביותר ובאורך 5 מטר, איכות תמונה FULL HD

- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
היי טל, תודה רבה על האינפו! הזמנתי שניים כאלו. עם זאת, אתה טועה בקשר לאורך. אני קניתי מאיביי כבל 5 מטר פשוטטלHD כתב:·......
בעיקרון זה נכון באורכים של מעל 5 מטר.
עד 5 מטר אין לזה משמעות....
(דומה חיצונית לזה שבקישור של הרץ). הכבל לא הצליח לשקף את הטלפון שלי לסוני של אחי, אך כבל קצר יותר שהיה
ברשותו, עשה את המלאכה. אגב, הכבל שקניתי תקין, כי הוא חיבר ללא בעיות לפטופ לטלויזיה (מן הסתם טלפונים
"רגישים" יותר מלפטופים). אני מקוה שהכבל שהזמנתי כעת יצליח לעבוד גם עם הנקסוס שלי.
-
טלHD
- גורו

שיקוף טלפון עובד עובד תקין עם כבל ומתאם MHL.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 03/01/2015 9:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני לא מכיר "כבל mhl". יש מתאם mhl ולמכשירי נקסוס יש משהו מקביל
שנקרא מתאם slimport. השתמשתי במתאם כזה, כאמור, עם שני
כבלי hdmi, הארוך (5 מטרים) לא עבד, וכבל קצר יותר כן עבד. עם
אותו מתאם סלימפורט.
שנקרא מתאם slimport. השתמשתי במתאם כזה, כאמור, עם שני
כבלי hdmi, הארוך (5 מטרים) לא עבד, וכבל קצר יותר כן עבד. עם
אותו מתאם סלימפורט.
אני מחובר בבית כבר קרוב ל 5 שנים עם חמישה או שישה כבלים מאיביי של 10 שקל. הכל עובד מושלם
מסוכך, עם מחברים מוזהבים? טוב אני מניח שגם כבל USB קיים "יותר איכותי" האם זה עוזר לי במשהו? לא נראה לי
מצחיק גם שזה 85% הנחה כשבחול מוכרים את הכבל הזה ב30 שקל (שזה גם דרך אגב רק אומר עד כמה "איכותי" הכבל)
מסוכך, עם מחברים מוזהבים? טוב אני מניח שגם כבל USB קיים "יותר איכותי" האם זה עוזר לי במשהו? לא נראה לי
מצחיק גם שזה 85% הנחה כשבחול מוכרים את הכבל הזה ב30 שקל (שזה גם דרך אגב רק אומר עד כמה "איכותי" הכבל)
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש לי 4 כבלים שקיבלתי מיס, לא נתכלתי בשום בעיה, אם כי הם לא כאלה שמנים, מצד שני יותר קל לסדר אותם בגלל זה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "