שרשור תגובות: הסרטים הכי טובים של 2014
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

- תגובות: 737
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

ועכשיו, קבלו את מקומות 11-20. הסרטים שלא הצליחו להיכנס לעשיריה הראשונה אבל זה לא אומר שהם לא טובים מספיק.
מקום 11: משחקי הרעב: עורבני חקיין חלק 1 (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)-וכל מילה מיותרת.
מקום 12: חיית הלילה (Nightcrawler)-מותחן שחושף את הצד האפל של הטלוויזיה האמריקאית, עם לא מעט ביקורת מושחזת עליה. משחק מעולה של ג'ק ג'ילנהול ורנה רוסו.
מקום 13: ההוביט :קרב חמשת הצבאות (The Hobbit: The Battle of the Five Armies)-סיום מושלם לטרילוגייה מיותרת ולא מוצדקת.
מקום 14: מנותקים (Disconnect)-ארבעה סיפורים שונים שכולם קשורים לשימוש יתר במחשב וברשתות החברתיות.
מקום 15: שף (Chef)-ג'ון פאברו עושה סרט קטן על אוכל ועל הגשמת חלומות. מומלץ לא לראות אותו כשאתם רעבים.
מקום 16: שומרי הגלאקסיה (Guardians of the Galaxy)-חמוד ולא יותר מזה.
מקום 17: טיפשים בלי הפסקה 2 (Dumb and Dumber To)-דבילי וקורע מצחוק בו זמנית.
מקום 18: מיליון דרכים להתפגר (A Million Ways to Die in the West)-פחות מצחיק מ"טד", אבל עדיין עושה את העבודה.
מקום 19: מיתה טובה (THE FAREWELL PARTY)-סרט קטן, אנושי ומצחיק מאוד על זקנה, מוות וחברות. משחק אדיר של כל צוות השחקנים.
מקום 20: הדרך לגיהנום (A Walk Among the Tombstones)-ליאם ניסן בעיבוד קולנועי מעניין ומותח לספר באותו השם.
שתהיה לכולנו 2014 מעניינת ומלאה בסרטים טובים ואיכותיים
מקום 11: משחקי הרעב: עורבני חקיין חלק 1 (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)-וכל מילה מיותרת.
מקום 12: חיית הלילה (Nightcrawler)-מותחן שחושף את הצד האפל של הטלוויזיה האמריקאית, עם לא מעט ביקורת מושחזת עליה. משחק מעולה של ג'ק ג'ילנהול ורנה רוסו.
מקום 13: ההוביט :קרב חמשת הצבאות (The Hobbit: The Battle of the Five Armies)-סיום מושלם לטרילוגייה מיותרת ולא מוצדקת.
מקום 14: מנותקים (Disconnect)-ארבעה סיפורים שונים שכולם קשורים לשימוש יתר במחשב וברשתות החברתיות.
מקום 15: שף (Chef)-ג'ון פאברו עושה סרט קטן על אוכל ועל הגשמת חלומות. מומלץ לא לראות אותו כשאתם רעבים.
מקום 16: שומרי הגלאקסיה (Guardians of the Galaxy)-חמוד ולא יותר מזה.
מקום 17: טיפשים בלי הפסקה 2 (Dumb and Dumber To)-דבילי וקורע מצחוק בו זמנית.
מקום 18: מיליון דרכים להתפגר (A Million Ways to Die in the West)-פחות מצחיק מ"טד", אבל עדיין עושה את העבודה.
מקום 19: מיתה טובה (THE FAREWELL PARTY)-סרט קטן, אנושי ומצחיק מאוד על זקנה, מוות וחברות. משחק אדיר של כל צוות השחקנים.
מקום 20: הדרך לגיהנום (A Walk Among the Tombstones)-ליאם ניסן בעיבוד קולנועי מעניין ומותח לספר באותו השם.
שתהיה לכולנו 2014 מעניינת ומלאה בסרטים טובים ואיכותיים
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

G-FORCE ו-shuali
על טעים וריח אין מה להתווכח
על טעים וריח אין מה להתווכח
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
·Hertz33 כתב:זה קצת סובייקטיבי העניין הזה לא? למה צריך "מאמר" על דעה אישית? כבר קיים שירשור בעל יותר מאלף עמודים על דעות אישיות על סרטים....
מה כלכך מיוחד ב'שומרי הגלקסיה'? לדעתי היה די חביב, אך אינפנטילי אפילו ביחס לסרטי קומיקס.
תודה על הכתבה! אני עם שי לגבי שומרי הגלקסיה. חמוד ומעביר את הזמן אבל לא נכנס אצלי באף רשימה, לא משהו שהייתי רואה בקולנוע.
מהרשימה הכי התחברתי לסרט של טום קרוז, כנראה סתם כי אני אובסס משחקי זמן...never gets old:lol:
מהרשימה הכי התחברתי לסרט של טום קרוז, כנראה סתם כי אני אובסס משחקי זמן...never gets old:lol:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
קצה המחר היה לדעתי פספוס והיה יכול להיות סרט הרבה יותר טוב ממה שהיה. מבחינתי לא שווה הכנסה לאף רשימה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
מסכים!oferlaor כתב:לאפס בייחסי אנוש מגיע גם מגיע. אחד המבריקים שיצאו בישראל...
רק היה לי חבל שהם סתם הביאו יותר מדי תרחישים בלתי סבירים שהסיכוי שכולם יקרו במחלקה אחת בפרק זמן קצר כלכך הוא פשוט בלתי סביר בעליל (התאבדות של ילדה שהתחזתה לחיילת, לאחר שגנבה חוגר והצליחה להסתנן לבסיס ולתפקד במשך יום שלם, יציאה של כמה ומכה חיילות ממחלקה אחת מגדר השפיות, ניסיון אונס, ירי חי שאיש לא זיהה, השמדה המונית של מסמכים ו\או קבצים ועוד כל מיני שאני לא זוכר), כשבפועל לא היה בזה צורך כי הסיפור הוא נורא פשוט - סך הכל דינימיקה בין חיילות בעלות שאיפות שונות שמשרתות בבסיס מרוחק.
אבל סך הכל, גם אני אהבתי מאוד!
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

שי-כ ואודין-תודה רבה, סוף-סוף יש אנשים שחושבים כמוני. קראתי ביקורות של קולגות שלי שנתנו לו סופרליטיבים מכאן ועד טימבוקטו אבל לצערי הוא לא רואי לאף אחת מהן, הוא היה חמוד ולא יותר מזה.
shuali-צלף אמריקאי יוצא בארץ ב-20/1 ואל תוך היער יוצא בפברואר. כשהם יגיעו לארץ אני אכתוב עליהם ביקורות.
oferlaor-באמת מגיע לו, סרט מעולה ואני מכיר אנשים שראו אותו אפילו יותר מפעם אחת.
shuali-צלף אמריקאי יוצא בארץ ב-20/1 ואל תוך היער יוצא בפברואר. כשהם יגיעו לארץ אני אכתוב עליהם ביקורות.
oferlaor-באמת מגיע לו, סרט מעולה ואני מכיר אנשים שראו אותו אפילו יותר מפעם אחת.
בתור חובב של MCU, אני מצד אחד מבין למה אנשים ראו בסרט משהו חביב ותו לא, בטח כשהרפרנס הוא סרטים עתירי תקציב עם קאסט נוצץ כמו הנוקמים.
מצד שני, היתה שם כמות פרטים גדולה יחסית ובדיחויות והלצות אינספור, כך שהעביר לי את הזמן בנעימים ואפילו הייתי רואה אותו שוב.
שלא לדבר על זה שהוא כנראה הכין את הקרקע לאחד מסרטי מארוול העתידיים, המאבק בין Thanos ו...כל השאר? כך שנראה לי שחלקים מהעלילה שלו חשובים לסרטים נוספים שייצאו גם בפרנצ'ייז "הנוקמים"
מצד שני, היתה שם כמות פרטים גדולה יחסית ובדיחויות והלצות אינספור, כך שהעביר לי את הזמן בנעימים ואפילו הייתי רואה אותו שוב.
שלא לדבר על זה שהוא כנראה הכין את הקרקע לאחד מסרטי מארוול העתידיים, המאבק בין Thanos ו...כל השאר? כך שנראה לי שחלקים מהעלילה שלו חשובים לסרטים נוספים שייצאו גם בפרנצ'ייז "הנוקמים"
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff