Xtreamer Prodigy 4K

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ronenca פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
שם מלא: רונן קבליירו
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

Xtreamer Prodigy 4K סטרימר חדש בהרשמה מוקדמת נראה סוף הדרך
לפי כל האפשרויות שיש בו מצורף קישור
http://www.xtreamer.net/Prodigy-4k

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

לא להתקרב לחברה הזאת (n)

lior311
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

לא להתקרב? לא בטוח כל כך

שליחה #3 

יש לי את הפרודיג'י הכסוף כבר כמה שנים טובות. אני לא סובל את המכשיר הזה, הוא איטי יחסית, הממשק מכוער, יוטיוב לא עובד, אייר פליי לא עובד, שעה עד שהוא נדלק, שעה עד שהוא נכבה ועוד הרבה מאוד דברים מעצבנים.

אבל! וזה אבל מאוד חשוב. אפשר להתקין הארד דיסק פנימי, הממשק מכוער אבל יציב, הסטרימר אוכל בקלות כל סרט פחות או יותר ומכל סוג וגודל, האודיו יוצא בקלות ממנו בכל פורמט פחות או יותר, אין תקיעות בסרטים וסך הכל עם כל הדברים השליליים (ובאמת שיש) זה אחלה סטרימר שמחזיק המון המון זמן (יש לי אותו יותר משלוש שנים). מסביבי אנשים החליפו הרבה סטרימרים ובכל אחד מהם ההתחלה היתה נראית מבטיחה מאוד ומהר מאוד הבנתי שיש המון חסרונות בסיסיים שהפרודיג'י לא הראה לי מעולם.

בקיצור, חכה קצת, תראה מה יהיו התגובות של מי שיקנה את הפרודיג'י החדש פה ורק אז תחליט אם לקנות או לא. אל תהיה מהראשונים שקונים אותו, לדעתי זה מיותר והחסכון יכול להיות מאוד יקר בגלל זה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

כל עוד יש פתרונות הרבה יותר טובים בשוק, אין שום סיבה לזרוק כסף על מוצרים של החברה הזאת.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #5 

החברה שיחררה וידאו יחצני לסטרימר החדש, Xtreamer Prodigy 4K.

מעבר לזה שהוידאו בהרצה מהירה (להראות לנו שהסטרימר מהיר או אולי לחסוך לנו זמן?), 90% מהוידאו עוסק בכל הדברים שאנחנו לעולם לא נרצה לבזבז את הזמן היקר שלנו מול המסך בלעשות אותם.

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #6 

נראה ממשק קצת מלאה... אני באופן אישי מעדיף סטרימרים שמעבירים את השרביט ל- KODI ובעלי ממשק משלים אליו.

ItaiBigiaoui
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

הזמנתי את הפרודג'י בהזמנה מוקדמת, וקיבלתי אותו בתחילת השבוע הנוכחי, יש לי מקרן 16:9 תלת מימד ומערכת סאונד שלא חסכתי עליה וכל מה שהיה חסר לי היה מכשיר שיוכל לממש את כל הפוטנציאל. המתנתי כחודש וחצי בציפפיה גבוהה מהרגיל כיוון שהיה לי את הסייד ווינדר 2 שהריץ סרטים באיכות סאונד וווידאו מדהימה, לכן לא היו לי כל ספקות לגבי המכשיר הנוכחי וציפיתי שידהים אותי גם כן. לבסוף קיבלתי אותו, המכשיר מבוסס אנדרואיד ובאתר רשומים הרבה הבטחות מה שלא רשום הוא שכל ההבטחות האלה מבוצעות באיכות שגלקסי אס2 הייתה מתחרה באקסטימר, מה שעשו זה לקחו את מערכת האנדואיד שמלבישים על נקסוס 10 (אני יודע זאת כי זה רשום בהגדרות של התוכנה) ופשוט "זרקו" את זה כמו שזה על האקסטרימר, והתוצאות:
*ממשק חלקי בעברית, שמשום מה מתרגם הגדרות לקוראנית או שפה מייד אין צ'ינה אחרת ללא אפשרות לשנות את הקידוד (כיוון שתפריט ההגדרות תואם תפריט הגדרות של נקסוס 10 ולא של סטרימר)
*התמונה מרוחה על המסך ולמרות שרשום 16:9 היא מציגה 16:16 בערך או מספר מוגזם אחר...
*הובטח pc mirroing שבפועל הם מבקשים שתוריד תוכנה שקיימת בכל מכשיר אנדרואיד בשם splash שמזכירה יותר teamviewr כושל מאשר מה שהייתי מצפה
*רשום שהאסטרימר מריץ popcorn time אבל בפועל הוא מריץ את הגרסא שקיימת במכשירים סלולריים, גרסא בעלת איכות צפייה ירודה,איטית ובעלת סאונד נוראי (שלא נדבר על דולבי או dts)
*יש אופציה לnfs אך בפועל הוא לא מוצא את ההארד דיסק שלי כיוון שהתוכנה שנותנים להשתמש בה עושה רושם כאילו תוכננה בשביל מכשיר סלולרי בכלל
*בגלל שהמכשיר משתמש באנטנת wifi שמחובר דרך חיבור usb האינטרנט איטי מדי בשביל להריץ סרטים באיכות גבוהה דרך האינטנט
*הקרנתי סרט בתלת מימד ששוקל 36 ג'יגה וראו באיכות מחפירה שגרמה לי לבכות על מר גורלי.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

למה קנית לפני שביררת על המוצר? ידוע שהחברה הזאת פשוט בזיון אחד גדול.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #9 

MCTLV
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

אין שום קשר בין האקסטרימר פרודג׳י הכסוף שחור לפרודגי 4K למעט בצורת המארז!!! האחרון מגיע עם מערכת הפעלה אנדרואיד עדכנית יותר עם ממשך חדש משלו... שלט ו-Air mouse ותמיכה סבירה בקודי...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”