ייבוא/ייצוא מ-XBMC אחד לאחר ברשת - מודה הסתבכתי :)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #1 

אשמח לעזרת המומחים,
יש לי ברשת מחשב שאליו מחובר כונן ועליו כל הסרטים, במחשב מותקנת XBMC והרצתי סריקה עם הסקראפר של סרטים והתאמתי ידנית את כל אלה שנפלו בין הכיסאות, עד כה סבבה.
שלב שני ביקשתי מה-XBMC לייצא את הכל החוצה (ואכן אני רואה בתיקיות הסרטים קבצים חדשות של NFO ותמונות).
הלכתי למחשב אחר ברשת עליו מותקן ה-XBMC ושאני לוחץ על ייבוא הוא מביא אותי לנתיבים המקומיים ולא לרשת.
אני לא חפץ בשרת SQL אלא בפתרון שכל מחשב הוא לבד ברשת אבל כולם מושכים בשיתוף תתכנים ממקור אחד.

מה ניתן לעשות?
נ.ב. ניסיתי כמובן להריץ סריקה על השיתוף רשת במחשב המרוחק וחשבתי הוא יזהה את ה-NFO ויוציא מהם את המידע אבל לא, הוא מתחיל להוריד את המידע מחדש מסרטים והאמת אין לי כוח לעבור שוב על הרשימות ולעדכן ידנית את מה שנופל בין לבין.

תודה מראש וערב טוב

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

סתם שאלה
למה לא mysql?
6 מחשבים אצלי על אותה ספרייה וכל מה שצריך בכל מחשב זה פאקינג קובץ של 1kb שמכיל את האייפי של המחשב הראשי.

ולגבי הבעיה שלך:
במחשב ה״קליינט״ (לא הראשי)
ניסית בוידאו - קבצים, להכניס את המקור מהנתיב של הרשת (smb://...) ואז לעשות לו קבע תוכן, לבחור ״סרטים״ אבל במקום לבחור בסקרפאר לבחור ב״השתמש בקבצים מקומיים״ ?

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #3 

tomer953 שיט כנראה זה מה שפספסתי.. אבדוק זאת מחר - תודה רבה רבה לך

אגב יש גם מקרים מוזרים בהם ה-XBMC מתעלם מבחירתי בתקציר מסויים לדוגמה טיטאניק - הוא זורק לי סרט מ-1925 גם כשאני בוחר את החדש והוא מראה לי שהוא בחר, בפועל הוא נשאר בשלו, מה אפשר לעשות בעניין?

ועוד שאלה אחרונה, במידה ואני מבצע שינוי אצלי ברשת כלומר הבאתי סרט חדש עם קובץ NFO מובנה (ע"י לחיצות מדי פעם על הייצוא במחשב הראשי), האם המחשב המשני ידע לבד למשוך את המידע מקומית כמו שהסברת או שעלי לעבור פרטנית על הסרט ולסדר באותו הדרך אחד אחד?

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #4 

כל פעם שנעשה שינוי בקובץ NFO\תמונת פוסטר\וכו' יש לבצע "רענן" לאותה הסרט. קרי - לעשות RE-SCRAP, גם אם זה מקובץ מקומי.
כלומר אם שינית את התקציר של טיטאניק בעורך טקסט, שתיכנס לKODI לא תראה הבדל - תצטרך להיכנס אל הסרט, ללחוץ I - ואז רענן.
ושוב לכתוב לו להתעלם מתוכן מהאינטרנט ולהשתמש בקובץ מקומי - ואז הוא יוריד מחדש את המידע והטקסט יתעדכן.
וזה לא משנה אם זה בקליינט או בראשי - השיטה זהה.

אחזור על המלצתי לשימוש בשרת MYSQL, הגדרה ראשונית אומנם לא 'למתחילים', אבל עם המדריך שלי צעד אחר צעד עושים את זה בשעה אחת ונהנים מהפירות.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”