נתב אלחוטי וגם לא אלחוטי האמנם?
אמרו לי מבזק שבלחיצת כפתור בנתב אני יכולה להעביר את הנתב ללא אלחוטי.
פעם היה לי מודם, לא נתב.
אם יש בבית מערכת קווית דרך קירות, כלומר אני לא צריכה ולא רוצה אלחוטי,האם אני צריכה נתב חוטי(יש דבר כזה?)או פשוט מודם. והיכן קונים דבר כזה בחנות לא וירואלית, כי בזק אמרו שזה מה שיש להם.
פעם היה לי מודם, לא נתב.
אם יש בבית מערכת קווית דרך קירות, כלומר אני לא צריכה ולא רוצה אלחוטי,האם אני צריכה נתב חוטי(יש דבר כזה?)או פשוט מודם. והיכן קונים דבר כזה בחנות לא וירואלית, כי בזק אמרו שזה מה שיש להם.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אין לי את הנתב המדובר, בחיפוש בגוגל אפשר למצוא את התשובה, אבל אני משער שזה כמו ברוב הנתבים:
admin
admin
או
Admin
Admin
(עם A גדולה)
או
admin
1234
admin
admin
או
Admin
Admin
(עם A גדולה)
או
admin
1234
נערך לאחרונה על ידי tomer953 ב 13/01/2015 13:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
ואני לא חושב שזה חכם לבטל WIFI - לא משתמשת? אל תשתמשי, אבל שיהיה.
למה לא לגלוש מהסמארטפון על WIFI שאת בבית?
בטאבלטים וסמארטפון יש לרוב אפליקציות שמאפשרות שליטה על מכשירים מסוימים בבית (למשל על SMART TV, או על KODI אם את מכירה)
וזה עובד רק שהמכשיר מחובר לWIFI של הבית.
למה לא לגלוש מהסמארטפון על WIFI שאת בבית?
בטאבלטים וסמארטפון יש לרוב אפליקציות שמאפשרות שליטה על מכשירים מסוימים בבית (למשל על SMART TV, או על KODI אם את מכירה)
וזה עובד רק שהמכשיר מחובר לWIFI של הבית.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
·אביבית222 כתב:@tomer953
בגגל הקרינה הלא נורמלית והלא בריאה של הוואיפיי ·
אבל תודה...
על סמך מה החלטת שיש קרינה מזיקה מהווי פיי ?
אם את מרוחקת ממנו 20 -30 ס״מ אין קרינה.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
נו באמת בביניין אחד יש אולי עשרות ראוטרים- אז לכבות אחד זה כמו טיפה בים.
כל נושא הפחד מקרינה הוא דיי בולשיט. אנחנו בכל מקום חשופים לקרינה אם זה מטלפונים, מחשבים, אנטנות סלולר ועוד.. אז כן, לסגור ראוטר אחד ממש יעזור. אנחנו חיים בעידן הנוכחי - אין מה לעשות- יש פלוסים (טכנולוגיה) ויש מינוסים.
זה מזכיר לי את הפחד של אנשים מחדירה לפרטיות ברשת - אתם משתמשים באינטרנט, אז חברות כמו גוגל וכו׳ חודרים לכם לפרטיות- אין מה לעשות עם זה.
כל נושא הפחד מקרינה הוא דיי בולשיט. אנחנו בכל מקום חשופים לקרינה אם זה מטלפונים, מחשבים, אנטנות סלולר ועוד.. אז כן, לסגור ראוטר אחד ממש יעזור. אנחנו חיים בעידן הנוכחי - אין מה לעשות- יש פלוסים (טכנולוגיה) ויש מינוסים.
זה מזכיר לי את הפחד של אנשים מחדירה לפרטיות ברשת - אתם משתמשים באינטרנט, אז חברות כמו גוגל וכו׳ חודרים לכם לפרטיות- אין מה לעשות עם זה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
·JEXY כתב:יואב, כל מכשיר שפולט גלי רדיו יש קרינה גם אחרי 20-30 ס"מ......
מכשירי ראוטר עם אנטנה סטנדרטית בתדר 2.4, אחרי 20-30 סמ כבר אין קרינה מסכנת, כלומר מעבר לתקינה ( והישראלית מחמירה כמעט פי 10 מהאירופאית).
אני בהזדמנות יעלה את הנוסחא שמחשבים ואני אראה לך.
גם אנטנות של סלולר שהן בדרך כלל כמטר גובה שמותקנות על עמודים, אחרי מספר מטרים כבר לא קורנות מעבר לתקן.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...