אנטנה לממיר עידן
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
Sakal DVB-T EU-006
וכן מניסיון אישי
אבל אין ערבויות לגבי קליטה - אם אין קליטה באזורך לא יעזור גם אנטנה כזאת.
ממליץ שתכנס לאתר של הרשות השנייה ותוודע שיש כיסוי באזור מגורייך מבחינת עידן+ ורק אז שקול קנייה.
וכן מניסיון אישי
אבל אין ערבויות לגבי קליטה - אם אין קליטה באזורך לא יעזור גם אנטנה כזאת.
ממליץ שתכנס לאתר של הרשות השנייה ותוודע שיש כיסוי באזור מגורייך מבחינת עידן+ ורק אז שקול קנייה.
יש קליטה כשאני תופס את ה sweet spot עם האנטנה שלו אבל עד שאני מוצא אותה......
נסתכן בהשקעה של 52 ש"ח. http://www.homeg.co.il/items/243200
תודה על העזרה.
נסתכן בהשקעה של 52 ש"ח. http://www.homeg.co.il/items/243200
תודה על העזרה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש גם ב25 שקל באינטרנט
- tomer_1968
- עוסק בתחום

זה בbuy 2 תרשום אנטנות עידן פלוס
- tomer_1968
- עוסק בתחום

קיו יש דגם מלבני לא קולט כלום ודגם השני קולט טוב גם אנטנה מוגברת של לקסוס דגם 240 קולטת טוב מנסיון בקומה 6
דגם 220 של לקסוס לא שווה כלום יש לי אנטנה מוגברת מחברה לא ידועה קליטה מצוינת עלתה לי משומשת 20 שקל בלבד
הקיו הטובה לא נבדקה אישית על ידי הקיו הלא טובה ידועה שלא קולטת כלום הקיו מחיר מקורי 70 שקל
יש לי מוגברת משומשת טלסקופית מחברה לא ידועה לא שווה כלום מקבילה בהספק לאנטנה החינמית
לקסוס 240 הסיגנל מעט פחות מהמוגברת הטובה הלא ידועה אבל הקליטה יציבה שווה את הכסף
דרך אגב אני גר במיקום שעל פי המערך של עידן פלוס מחייב אנטנה חיצונית ואני קולט היטב עם אנטנה פנימית לקסוס 240
שאינה יאגי
דגם 220 של לקסוס לא שווה כלום יש לי אנטנה מוגברת מחברה לא ידועה קליטה מצוינת עלתה לי משומשת 20 שקל בלבד
הקיו הטובה לא נבדקה אישית על ידי הקיו הלא טובה ידועה שלא קולטת כלום הקיו מחיר מקורי 70 שקל
יש לי מוגברת משומשת טלסקופית מחברה לא ידועה לא שווה כלום מקבילה בהספק לאנטנה החינמית
לקסוס 240 הסיגנל מעט פחות מהמוגברת הטובה הלא ידועה אבל הקליטה יציבה שווה את הכסף
דרך אגב אני גר במיקום שעל פי המערך של עידן פלוס מחייב אנטנה חיצונית ואני קולט היטב עם אנטנה פנימית לקסוס 240
שאינה יאגי