תמיכה של KODI בניגון סוגי BLURAY שונים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה לעשות פעם אחת ולתמיד סדר בראש ולהבין מה נתמך. אני יודע ש3D ISO לא עובד, וצריך נגן חיצוני.
מה לגבי דיסק רגיל (קובץ ISO)?
ספריית BDMV?

כעקרון אילו עובדים לי, אבל לא ראיתי שיש אפשרות להפעיל את התפריטים, או שאני עושה משהו לא נכון?

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #2 

Kodi תומך בבלו ריי מלא, בדיוק כמו XBMC. פרט ל 3DBD, הוא תומך בתצורת ISO או ספריות BDMV.
תפריטי בלו-ריי לא נתמכים, אלא אם זה תפריטים פשוטים (לא BD-J). מדובר בתפריטים שבאים בד"כ בדיסק בלו-ריי של הופעות חיות, אך נדירים מאוד בסרטים.
כאשר אתה מפעיל ספריית בלו-ריי מלא, התוכנה פותחת 3 אפשרויות: 1-ניגון קובץ ראשי (קובץ הפלייליסט הארוך ביותר-הסרט עצמו); 2- בחירה מספרייה ; 3-תפריטי בלו-ריי (כאשר זה תפריט BD-J, בחירה זאת תריץ לך את הסרט או סרטון הרקע של התפריט ללא אפשרות ניווט).

שינוי שכן שמתי לב אליו בגרסת KODI, זה שהשתלת תרגום חיצוני בקובץ index.srt לא עובד יותר. צריך לשים את קובץ התרגום במקביל לקובץ פלייליסט הסרט.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

תודה רבה שי. אז במידה ואני רוצה לראות את התפריט ומה עוד יש בדיסק, אני צריך להשתמש בנגן חיצוני?

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

כן. אני משתמש ב TotalMedia Theater 6. הממשק שלה קצת מעצבן, אך היא מריצה יפה מאוד תפריטים.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

וזה מוגדר אצלך כEXTERNAL PLAYER? המעבר קל?

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

לא. אתה יכול להגדיר את התכונה כנגן חיצוני ל kodi עבור הרצת 3DBD. אם אתה רוצה להריץ את התפריטים, עלייך להפעיל את התכונה עצמה (מחוץ ל kodi).

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

הבנתי. ושאלה אחרונה חביבה - איזה חומרה יש לך? ראיתי שTMT לא מסתדר לי עם מחשב i3 ואינטל HD4000 בניגון 3D מלא, ואני בשביל אירועים כאלו, שלא קורים הרבה, מחבר נייד חזק עם מעבד גרפי רציני

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

HTPC מעבד i3 ו- HD graphics 4400 . פועל חלק. מריץ תפריטי בלוריי בלי למצמץ (לעומת סטרימרים או נגני בלוריי שראיתי).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”