שיקוף מסך
-
llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
שלום חברים. אני מתכוון לקנות מסך מחר, ואחת התכונות החביבות עלי היא שיתוף טלפון או טאבלט
עם הטלויזיה. לפני חודש הייתי בחנות מתמחה, והתחברתי ללא בעיות לסמסונג h7000 עם הנקסוס 4
שלי. הבעיה היא שאחר כך לא הצלחתי להתחבר לאף טלויזיה אחרת בחנות.
המשכתי לחנות אחרת, ושם הנסיון הראשון שלי היה גם עם h7000, שעבד מצויין, אבל כשל עם
כל טלויזיה אחרת. היום הייתי שוב בשתי החנויות, והצלחתי לשתף רק את אותן הטלויזיות (ממש!)
מלפני חודש...ניסיון עם h7000 אחרת לא צלח, כך שהבעיה לא קשורה דווקא לדגם הזה, אלא
כנראה לעובדה שאלו הטלויזיות שניסיתי ראשונות.
בינתיים אני מתלבט בין h6400 וסוני w815, שתי טלויזיות שתומכות במירקאסט
ואף אחת מהן לא מצליחה להתחבר. אני אמור לקבל החלטה מחר!
יש למישהו מושג איפה הבעיה?..מישהו כתב כאן לפני כמה ימים שהשיתוף עובד אצלו מצויין עם
הסוני 815 החדשהשלו. יש כאן אנשים עם סוני כזאת (או דומה), או עם h6400,
שהשיתוף עובד אצלם??
עם הטלויזיה. לפני חודש הייתי בחנות מתמחה, והתחברתי ללא בעיות לסמסונג h7000 עם הנקסוס 4
שלי. הבעיה היא שאחר כך לא הצלחתי להתחבר לאף טלויזיה אחרת בחנות.
המשכתי לחנות אחרת, ושם הנסיון הראשון שלי היה גם עם h7000, שעבד מצויין, אבל כשל עם
כל טלויזיה אחרת. היום הייתי שוב בשתי החנויות, והצלחתי לשתף רק את אותן הטלויזיות (ממש!)
מלפני חודש...ניסיון עם h7000 אחרת לא צלח, כך שהבעיה לא קשורה דווקא לדגם הזה, אלא
כנראה לעובדה שאלו הטלויזיות שניסיתי ראשונות.
בינתיים אני מתלבט בין h6400 וסוני w815, שתי טלויזיות שתומכות במירקאסט
ואף אחת מהן לא מצליחה להתחבר. אני אמור לקבל החלטה מחר!
יש למישהו מושג איפה הבעיה?..מישהו כתב כאן לפני כמה ימים שהשיתוף עובד אצלו מצויין עם
הסוני 815 החדשהשלו. יש כאן אנשים עם סוני כזאת (או דומה), או עם h6400,
שהשיתוף עובד אצלם??
-
llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לא כל טלפון או טאבלט תומכים בכרומקאסט. בינתיים רק מספר מצומצם של מכשירים. בנוסף, כרומקאסט
בודק אם התכנים שלך חוקיים לפני שהוא מאפשר שיתוף. בכרומקאסט תכונת ה mirroring היא עדיין
ביתא. מירקאסט מאפשר (ללפחות בטלויזיות סמסונג) להעביר סרט ביוטיוב למשל, לאפליקציה המתאימה
בטלויזיה- אני לא יודע אם כרומקאסט תומך בכך. בנוסף, דונגל כרומקאסט עולה כסף ותופס כניסת
HDMI, אבל זה באמת זניח...
בודק אם התכנים שלך חוקיים לפני שהוא מאפשר שיתוף. בכרומקאסט תכונת ה mirroring היא עדיין
ביתא. מירקאסט מאפשר (ללפחות בטלויזיות סמסונג) להעביר סרט ביוטיוב למשל, לאפליקציה המתאימה
בטלויזיה- אני לא יודע אם כרומקאסט תומך בכך. בנוסף, דונגל כרומקאסט עולה כסף ותופס כניסת
HDMI, אבל זה באמת זניח...
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
H6400 עם נקסוס 5 - אצלי עובד בלי שום בעיה.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
במובנה. אם אני לא טועה צריך להפעיל "הפעל תצוגת WIFI" בהגדרות בתוך "מסך CAST".
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לי יש נקסוס 4 וזה עובד בלי בעיה
·llime כתב:אני שמח לשמוע! עדיין לא מבין איפה הבעיה אצלי...אגב, התקנת איזו אפליקציה
בנקסוס, או שאתה משתמש במירקאסט המובנה?...
המסך של חמותי H6400. כתבתי על זה בסקירה שלי על המסך. עובד פצצה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

איזה קוד?
·mp3lll כתב:איך בדיוק? הוא פי כמה נוח משימוש במירקאסט.
להתחבר לתת קוד,לאשר פחות יעיל....
יש אישור ראשוני במסך כדי לאשר את המכשיר וזהו. פה זה נגמר. כרומקאסט מוגבל מדי, פשוט ביזבוז כסף.
- ILANBEN
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- שם מלא: ILANBEN
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
לי יש את הסוני 815 והשיקוף עובד מצויין ללא שום תקלה...בכלל המסך מצוין.
עדי לראות סרטים ביוטוב לא צריך שיקוף יש כמה וכמה דרכים אחד מהם תוריד אפליקציה של יוטיוב בנייד ואז בחר מה אתה רוצה לראות ותראה שיש מין לחצן כזה שאתה לוחץ עליו ואז זה מועבר לטלוויזה עובד מצויין...
עדי לראות סרטים ביוטוב לא צריך שיקוף יש כמה וכמה דרכים אחד מהם תוריד אפליקציה של יוטיוב בנייד ואז בחר מה אתה רוצה לראות ותראה שיש מין לחצן כזה שאתה לוחץ עליו ואז זה מועבר לטלוויזה עובד מצויין...
- voguemaster
-
- חבר ותיק

אין קשר לרשת האלחוטית בבית
·MIRACAST עובד דרך WIFI DIRECT - שני המכשרים מקימים רשת אלחוטית פרטית נפרדת ולא קשורים לראוטר הביתי.ILANBEN כתב:גלקסי 3 .
אתה חייב להיות באותו רשת זאת אומרת שאתה מחובר בנייד ובמסך לאותו ראווטר...