חייב לציין שהפעם רטפון הפתיעו לטובה!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
mikee8 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #1 

אולי פוקס, למרות שאני לא בר מזל בד"כ...אבל נראה שרטפון שלקחו לידיהם את השירות עבור אלקטרה נכנסו לעניינים.
ידעתי להתלונן כשהיו בעיות וצריך לדעת גם לפרגן.
ביום שלישי לפני שבוע בדיוק, הטלוויזיה שלי החליטה שלא בא לה להידלק ונכנסה ל LOOP של כיבוי והדלקה (בעיית תוכנה). התקשרתי לשירות רטפון, ענתה לי נציגת שירות תוך פחות מחצי דקה (נראה לי שגם היא הייתה קצת מופתעת), תיאמה לי טכנאי ליום חמישי (כעבור יומיים), הטכנאי אסף ממני את הטלוויזיה, עטף אותה בניילון ונסע לדרכו. ביום ראשון התקשרו לתאם את החזרת הטלוויזיה להיום והכל פיקס.

נראה לי כמו פרק זמן סביר ביותר לטיפול בתקלה (למרות שלשים את הטלוויזיה מהחדר שינה בסלון היה נוראי ואולי זה ישכנע את ההנהלה שבחדר צריך 55" על כל מקרה שלא יהיה).

שלא תצטרכו :)

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

בלי לזלזל בשירות שקיבלת, עצוב שאנחנו מופתעים כשמקבלים את מה שחייבים לתת לנו.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

of1978 כתב:בלי לזלזל בשירות שקיבלת, עצוב שאנחנו מופתעים כשמקבלים את מה שחייבים לתת לנו.
...
·

(Y)

mikee8 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

ידעתי שיהיו תגובות כאלה. צודק ב 100% ועדיין אפשר לפרגן. כלקוחות אנחנו תמיד (אבל תמיד) צודקים ושוכחים לפעמים שצריך גם לדעת לקבל שירות.

היה חשוב לי להעלות, כי במעבר מהשירות של אלקטרה לרטפון (בדיוק הזמן בו קיבלתי את הטלוויזיה) היו צרות צרורות ועכשיו הכל נראה מסודר.

קחו את זה לאן שתרצו...

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5006
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #5 

כל הכבוד על הפרגון .

גם אני כשאני מקבל שירות טוב (בכל מקום - אפילו בבנק או במוסך) דואג לפרגן על כך ואף מעדכן את הבוס/מנהל של נותן השירות שקיבלתי שירות טוב .

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”