התחדשתי ברסיבר yamaha rx a 1040

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
lg5lg5 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
הצטרף: דצמבר 2014
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

סוף סוף זה קרה ...

לאחר לבטים ובדיקות רבות בחרתי ברסיבר החדש rx a 1040 yamaha מדגמי סידרת aventage החדשים שהחליף את הימהה az1 ששירת אותי נאמנה שנים רבות!!!

משמיעה ראשונית הרסיבר בהחלט מספק את הסחורה ועומד בציפיות !!!,הגברה מצויינת 7.1 ,חיבור wifi לרשת הביתית שמאפשר לי לשמוע מאות ואלפי תחנות רדיו אינטרנטיות מכל העולם, כניסה לפורטלים של מוסיקה כגון פנדורה ,ספוטיפיי ועוד 17 מצבי סינמה dsp איכותיים וכמובן שליטה על הרסיבר ממכשיר האנדרואיד שלי באמצעות האפליקציה av controler .

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לרמי בר לב מstereo pro ש"סבל אותי "ב3 החודשים האחרונים ועזר לי בסבלנות רבה ובמקצועיות בבחירת הרסיבר המתאים ביותר לצרכי.[בנוסף המחיר של הרסיבר היה אטרקטיבי]


מה שנותר עכשיו זה לכייל סופית את הרסיבר ,אשמח לשמוע מחברים מנוסים המלצות על כיול נכון ,בחירת מצב אחד או מולטי וכדומה.

golans1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
הצטרף: נובמבר 2005
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אין על רמי ברלב מסטריאו פרו

שירות ומקצועיות - סטריאו פרו

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ותהנה! (Y) 8)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”