מי שמכיר אותי, יודע שהציוד שלי מצוחצח ומבריק בגלל שאני שומר עליו מאוד.
כאשר חברים מגיעים אלי ואני מכין להם קפה, הם מתלהבים מזה שהמכונה מבריקה ובכוונה משאירים לי טבעות אצבע וטביעות כף יד.
אין יותר מרגיז מזה.
נ.ב מישהו עם מכונה של אלקטרה מוכן להתחלף איתי לכמה שעות כל פעם שבאים אותם חברים? שינסו לגעת באלקטרה כשהיא חמה.
מסכים!
יש לי חבר שמשקיע שעות בציוד שלו מקרצף ומבריק אותו כאילו אין מחר. ממש מעצבן
פרינציפ אני וחברים משאירים לו טביעות אצבע על הציוד!
[ ] אנשים שצריך להרוג
@daycalon
·
קצת נסחפת.
בנוסף, אינני רואה פה פעולות חוזרות ונשנות שמטרתן להסיט את המחשבה מהמחשבות הבלתי רצויות.
יש הבדל גדול בין ביצוע פעולה באופן כפייתי עד כדי הפרעה.
לבין, לטפל בציוד שלך ולשמור עליו מתוך מקום של hobby (לפי ההגדרה שלך, כמעט כל אחד שיש לו מכונית אספנות הוא בעל הפרעת OCD) ורצון לשמר את הציוד.
בנוסף, קצת הומור לא יזיק בחיים .
מוטי וכפיר יעידו על זה שהם נגעו ולהשאירו לי טביעות אצבע על המכונה כשהם היו אצלי לביקור וקיבלתי את זה ברוח טובה והומור.
גם אני חשבתי על OCD...
ולכל אחד יש את השיעור שלו לחיים.
התחביב העיקרי שלי, הרבה לפני הקפה והאופניים, זו מערכת הסטראו שלי.
אני שומר על הרמקולים שלי מכל משמר כבר שנים, והיו לי כמה. מדובר בבית עם ילדים קטנים (שכבר גדלו) ועם אורחיהם.
כולם יודעים להיזהר מהרמקולים, ללכת מסביב, לא להניח עליהם ולו אצבע, וכדומה.
שאתה ממש נעול על משהו ומשדר את זה, העולם מבין ונזהר, גם הילדים הקטנים....
והנה בשנתיים האחרונות, אימצה אותנו חתולה (השניה במספר) שסובלת מבעיות כלשהם, ומשום מה משתינה מדי פעם בכל רחבי הבית, כולל על אחד הרמקולים שלי. אין לך מושג איזה יגון נגרם לי, כמה עצבים זה העלה, הבעיטות שנתתי לה שעשתה את זה, לקול מחאת ובכיית הילדים, שום דבר לא עוזר.
כנראה שזה הדבר שאני צריך לשחרר בחיי.....
יום טוב,
בעז
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
בעז, מכיר לגמרי את נושא הרמקולים והחתולים.
החתול שלי, בזמנו, כשהיה קטן הפך את הרמקולים לעץ גירוד.
פתרתי את זה על ידי קניית מתקן גירוד וענישה של החתול כל פעם כשזה רצה לחדד ציפורניו על הרמקולים.
אצלי החתול לא משתין ברחבי הבית, ואני משער שזה בגלל שדאגתי לסרס אותו בגיל צעיר, בגיל חצי שנה.
ד.א, אם החתולה לא מעוקרת, כדאי לעקר. אחרת, במיוחד בתקופת הייחום, חתולים משתינים באיזורים "אסטרטגיים" בבית וריח השתן של חתולים לא נעים ולא יורד בקלות, אם בכלל.
אתה צודק בנושא הפרופורציות, צריך וכדאי להכניס פרופורציות בחיים. אחרי הכל, זה רק דבר חומרי. (לרוב זה קורה כשמגיעים הילדים ומתחילים להבין עד כמה החיים הם דבר שברירי ויקר ביחס לכל חומר, יקר ככל שיהיה).