הוט: במקום טכנאי - שליח. נתקלתם בזה?
ספק הכח של הממיר שבק חיים. משירות הלקוחות ( 28 דקות המתנה בממוצע) נתנו לי לבחור בין שתי אופציות:
1. לקפוץ אליהם לקחת ממיר חדש (למרות שרק הספק התקלקל...).
2. שליח מגיע אלי בין השעות 12:30-19:00 עם התראה של חצי שעה, לוקח ציוד ונותן ציוד.
הפירוק וההתקנה עלי...
זה רק אני או שפיספסתי משהו בשירות הזה?
1. לקפוץ אליהם לקחת ממיר חדש (למרות שרק הספק התקלקל...).
2. שליח מגיע אלי בין השעות 12:30-19:00 עם התראה של חצי שעה, לוקח ציוד ונותן ציוד.
הפירוק וההתקנה עלי...
זה רק אני או שפיספסתי משהו בשירות הזה?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
זה כמו פיצה... אם הוא מאחר תקבל לא זיכוי אלא לחם שום ליד...
אני מקווה שלא הסכמת לזה
א. אם יקרה משהו בהתקנה שלך אין לך אחריות ויאשימו אותך אם הביאו לך ספק דפוק ששרף לך את החשמל (סתם זורק דוגמה)
ב. חוק איחור טכנאי לא חל על שליחים - תדרוש טכנאי כי עבור זה אתה משלם לא על דיאגנוזה בטלפון ושליחת חלקים ע"י צד ג' - זה לא שירות זה שכונה.
אני מקווה שלא הסכמת לזה
א. אם יקרה משהו בהתקנה שלך אין לך אחריות ויאשימו אותך אם הביאו לך ספק דפוק ששרף לך את החשמל (סתם זורק דוגמה)
ב. חוק איחור טכנאי לא חל על שליחים - תדרוש טכנאי כי עבור זה אתה משלם לא על דיאגנוזה בטלפון ושליחת חלקים ע"י צד ג' - זה לא שירות זה שכונה.
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
מדובר בהוט, אין פה מתנות חינם רק מלכודות.mp3lll כתב:מה הקטנוניות? מה איכפת לך לנתק כבל חשמל?...
1- אם המכשיר תקול עוד יכולים לחייב אותך עליו או להאשים אותך בנזק\ביטול אחריות. מה עם בעיות חשמל? קשישים? נכים?
2 - אם השליח מאחר אין קנס בעוד שבטכנאי יש.
3 - החברה חוסכת ולא מכשירה טוכנאים אלא שליחים.
אם לא אכפת לך לקבל כזה שירות אז סבבה. אני לא הייתי מסכים.
מצד שני, לקוחות הוט כבר לא מריחים את החרX. המחיר של הטריפל מטשטש ריח מעולה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אבי לקוחות הוט סובלים מאף סתום בצורה קשה... אני ממליץ על
[img2=331x239]http://www.teva-israel-otc.co.il/Produc ... _20tbl.jpg[/img2]
[img2=331x239]http://www.teva-israel-otc.co.il/Produc ... _20tbl.jpg[/img2]
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
·Avi_h כתב: מצד שני, לקוחות הוט כבר לא מריחים את החרX. המחיר של הטריפל מטשטש ריח מעולה....
זה לא שהם לא מריחים אבל הם מוכנים לסבול עבור התמורה הזולה.
ככול הנראה יש אנשים עשירים מספיק כדי לקנות מוצרים זולים
גם מה זה השעות האלה 12:30-19:00 ???
טוב שלא אמרו לו לחכות בין ינואר 2015 לסוף מאי 2016
מצדד לגמרי באלה הטוענים שיש לדרוש טכנאי, אפילו אם מדובר בהחלפה פשוטה של ספק כוח.
התנהלות אחרת רק תחזור ללקוח כמו בומברנג.
אגב, טכנאי של יס איחר לי פעמיים באותו יום ובסוף אפילו לא הגיע.
התקשרו מהחברה להתנצל ובחשבון כבר הופיע 600 ש"ח פיצוי.
טוב שלא אמרו לו לחכות בין ינואר 2015 לסוף מאי 2016
מצדד לגמרי באלה הטוענים שיש לדרוש טכנאי, אפילו אם מדובר בהחלפה פשוטה של ספק כוח.
התנהלות אחרת רק תחזור ללקוח כמו בומברנג.
אגב, טכנאי של יס איחר לי פעמיים באותו יום ובסוף אפילו לא הגיע.
התקשרו מהחברה להתנצל ובחשבון כבר הופיע 600 ש"ח פיצוי.
זה נראה אולי קטנוני אבל זה ממש לא!
זה אומנם נכון שזה רק להוציא כבל ולחבר כבל במקום, פעולה שאפילו מישהו עם ידיים שמאליות יכול לעשות. אבל מה קורה עם יש בעיה? באחריות מי זה? מי גרם לבעיה? באחת מהכתבות על הוט הראו טכנאים שאמרו שהם קיבלו מהמעבדה מוצרים תקולים, שאפילו לא עברו בדיקה ושלחו אותם להתקין ללקוחות. בכתבה הטכנאים אמרו שהם רק מקווים שהלקוחות לא יעלו על זה באותו רגע כי אחר כך הם צריכים לשקר ולעמוד במצב לא נעים ודיי נמאס להם לשקר.
זה עניין של אחריות ולא עניין של חיבור כבל כזה או אחר. אם הם היו חברה נורמלית אז אולי זה בסדר אבל עם כל הכבוד אני לא הייתי סומך עליהם אפילו לא במעט וגם לא הייתי מחליף את הממיר לבד גם אם השליח היה עומד לידי ומסתכל. מה גם שזה ניסיון לחמוק מחוק הטכנאים, נותנים לך טווח של שבוע וגם אם לא יגיעו אז אין להם חבות כספית כלשהיא.
יש הרבה אופציות אחרות, למה להישאר איתם?
זה אומנם נכון שזה רק להוציא כבל ולחבר כבל במקום, פעולה שאפילו מישהו עם ידיים שמאליות יכול לעשות. אבל מה קורה עם יש בעיה? באחריות מי זה? מי גרם לבעיה? באחת מהכתבות על הוט הראו טכנאים שאמרו שהם קיבלו מהמעבדה מוצרים תקולים, שאפילו לא עברו בדיקה ושלחו אותם להתקין ללקוחות. בכתבה הטכנאים אמרו שהם רק מקווים שהלקוחות לא יעלו על זה באותו רגע כי אחר כך הם צריכים לשקר ולעמוד במצב לא נעים ודיי נמאס להם לשקר.
זה עניין של אחריות ולא עניין של חיבור כבל כזה או אחר. אם הם היו חברה נורמלית אז אולי זה בסדר אבל עם כל הכבוד אני לא הייתי סומך עליהם אפילו לא במעט וגם לא הייתי מחליף את הממיר לבד גם אם השליח היה עומד לידי ומסתכל. מה גם שזה ניסיון לחמוק מחוק הטכנאים, נותנים לך טווח של שבוע וגם אם לא יגיעו אז אין להם חבות כספית כלשהיא.
יש הרבה אופציות אחרות, למה להישאר איתם?
אצלי ב-YES היתה בעיית ספק בממיר (אני איתרתי בעצמי)
התקשרתי אליהם וביקשתי שיגיע טכנאי כי יש בעיה בממיר.
הטכנאי הגיע - טען כי הספק כנראה לא בסדר , לאחר שיחה קלה איתו - החליף לי את הממיר לחדש (TOTAL HD העדכני ביותר - נראה לי מדבקה כתומה)
ובנוסף - גם הביא לי שלט חדש נוסף (ביקשתי אפור) .
זה די פשוט להחליף ספק לממיר - אבל לבקש את זה מהלקוח או להתנות את זה בהמתנה של כמה שעות ???
התקשרתי אליהם וביקשתי שיגיע טכנאי כי יש בעיה בממיר.
הטכנאי הגיע - טען כי הספק כנראה לא בסדר , לאחר שיחה קלה איתו - החליף לי את הממיר לחדש (TOTAL HD העדכני ביותר - נראה לי מדבקה כתומה)
ובנוסף - גם הביא לי שלט חדש נוסף (ביקשתי אפור) .
זה די פשוט להחליף ספק לממיר - אבל לבקש את זה מהלקוח או להתנות את זה בהמתנה של כמה שעות ???
זה רחוק מלהיות קטנוני ולא מבין איפה הקטנוניות פה?
קודם כל הם גובים 372 ש"ח חודשית סכום גבוה שזה כולל דמי תחזוקה ושירות.
שנית משירות הלקוחות קבעו חד משמעית שהבעיה אצלי היא מהממיר ולא הספק.
אני התעקשתי שזה הספק (כי פשוט החלפתי עם הספק של הממיר השני והממיר עבד מצויין)
אבל הם שם משלהם - "הבעייה אצלך זו מערכת ההפעלה של הממיר...."
השליח הגיע בשעה 13:30 - אבל הייתי אמור להמתין מ 12:30 עד 19:00.... קטנוניות?
בתום לבי הודעתי לשליח שרק הספק מקולקל - והשליח כבר הסתבך כי אין לו סעיף כזה בטלפון שלו.
אז אמרתי לו טוב אקח כל הערכה אבל אשאיר את הדיסק שיש עליו הקלטות. פתאום השליח (כנראה מבין עניין),
הודיע לי שאפילו אם אתקין הדיסק הישן בממיר החדש - ההקלטות יימחקו, דבר שלא ידעתי והיה עולה לילדים שלי
בזמני הקלטות של הרבה הרבה ימים....ואף חודשים...
בקיצור בקשתי מהשליח שיברר עם המוקד ואז אשרו לו שאשאיר את הממיר ואחליף רק הספק והוא
גם אמר לי במפורש - "הכל על אחריותך...."
ואם לא הייתי בבית? אז איך במשפחה היו מסתדרים? במיליון אחוז לא היו מסתדרים היו מחליפים ממיר וספק ודיסק ריק מהקלטות...
נראה לי שכל העניין פה איך שאמרו החברים - מעבר לרק החלפת ספק.
קודם כל הם גובים 372 ש"ח חודשית סכום גבוה שזה כולל דמי תחזוקה ושירות.
שנית משירות הלקוחות קבעו חד משמעית שהבעיה אצלי היא מהממיר ולא הספק.
אני התעקשתי שזה הספק (כי פשוט החלפתי עם הספק של הממיר השני והממיר עבד מצויין)
אבל הם שם משלהם - "הבעייה אצלך זו מערכת ההפעלה של הממיר...."
השליח הגיע בשעה 13:30 - אבל הייתי אמור להמתין מ 12:30 עד 19:00.... קטנוניות?
בתום לבי הודעתי לשליח שרק הספק מקולקל - והשליח כבר הסתבך כי אין לו סעיף כזה בטלפון שלו.
אז אמרתי לו טוב אקח כל הערכה אבל אשאיר את הדיסק שיש עליו הקלטות. פתאום השליח (כנראה מבין עניין),
הודיע לי שאפילו אם אתקין הדיסק הישן בממיר החדש - ההקלטות יימחקו, דבר שלא ידעתי והיה עולה לילדים שלי
בזמני הקלטות של הרבה הרבה ימים....ואף חודשים...
בקיצור בקשתי מהשליח שיברר עם המוקד ואז אשרו לו שאשאיר את הממיר ואחליף רק הספק והוא
גם אמר לי במפורש - "הכל על אחריותך...."
ואם לא הייתי בבית? אז איך במשפחה היו מסתדרים? במיליון אחוז לא היו מסתדרים היו מחליפים ממיר וספק ודיסק ריק מהקלטות...
נראה לי שכל העניין פה איך שאמרו החברים - מעבר לרק החלפת ספק.