שאלה לגבי כניסות ברסיבר...
יש לי ממיר וDVD שאני רוצה לחבר שיעבדו בצורה של 5.1 עכשיו יש לי כניסת COAX ואופטית... איך אני יכול להגדיר את הרסיבר כך שיעבור בינהם? או שזה בילתי אפשרי?
בעיקרון הכול ברסיבר חוץ משני אלה זה קומפוזיט וזה לא משהו... יש לי גם עוד כמה חיבורים שהייתי רוצה לחבר בצורה הזאת אך אין לי דרך... מה אומרים?
תודה
בעיקרון הכול ברסיבר חוץ משני אלה זה קומפוזיט וזה לא משהו... יש לי גם עוד כמה חיבורים שהייתי רוצה לחבר בצורה הזאת אך אין לי דרך... מה אומרים?
תודה
איזה רסיבר זה ואיזה ממיר זה?
אתה יכול לחבר את הDVD בצורה דיגיטלית, (אופטי, קואקסלי) ואתה תקבל 5.1 מהDVD לגבי הממיר, הוא לא מויציא כרגע 5.1.
אבל אתה כן יכול לחבר בצורה דיגיטלית, שוב, תלוי איזה ממיר..
סרטים בהזמנה אישית זה כן סאונד של 5.1.
אתה יכול לחבר את הDVD בצורה דיגיטלית, (אופטי, קואקסלי) ואתה תקבל 5.1 מהDVD לגבי הממיר, הוא לא מויציא כרגע 5.1.
סרטים בהזמנה אישית זה כן סאונד של 5.1.
יש לי JVC RX 5032V.... המממ אני יודע שאת הDVD אני יכול... ודרך אגב יש לי יציאה קואקסיט בממיר... השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר בו זמנית את שניהם ו"לקפוץ" מתי שבא לי מממיר לDVD...?Nba כתב:איזה רסיבר זה ואיזה ממיר זה?
סרטים בהזמנה אישית זה כן סאונד של 5.1....
כן, אתה יכול, תשתמש ברסיבר כממתג..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לרסיבר יש עדיפות חיבור מהטוב ביותר לפחות טוב..
כנל לגבי חיבור אנלוגי.
אם תחבר מאותו מקור גם אנלוגי וגם דיגיטלי ותשים את הרסיבר על AUTO הוא לא ישתמש בחיבור האנלוגי..
כנל לגבי חיבור אנלוגי.
אם תחבר מאותו מקור גם אנלוגי וגם דיגיטלי ותשים את הרסיבר על AUTO הוא לא ישתמש בחיבור האנלוגי..
וואי תודה...liord10 כתב:יש לי גם את הרסיבר הזה אתה צריך להגדיר את הרביר כך שהdvd יעבוד דגיטלי וגם הtv
אתה לוחץ על setting אתה מסובב עד שתראה digital in תלחץ על set ותבחר באפציה הזאות
1dvd2tv או הפוך...