טאבלט עם כניסת LAN ובטריה חזקה - מישהו מכיר?
היי,
מישהו מכיר טאבלט בעל כניסת LAN (חשוב לי למקרים בהם קיימת רשת קווית אך לא אלחוטית) ובטריה חזקה שתספק זמן עבודה של כ-4 שעות?
העדפות נוספות (אלה כבר לא חובה וניתן להתפשר עליהן):
בטריה שניתן להחליף בקלות (כמו בטלפונים)
יותר מחיבור USB אחד
לא מצאתי משהו מתאים, אם מישהו מכיר חיה כזאת אני אשמח לעזרה!
המלצות למוצרים מאתרים סטייל ebay, AliExpress וכו' יתקבלו בברכה.
תודה רבה,
דניאל.
מישהו מכיר טאבלט בעל כניסת LAN (חשוב לי למקרים בהם קיימת רשת קווית אך לא אלחוטית) ובטריה חזקה שתספק זמן עבודה של כ-4 שעות?
העדפות נוספות (אלה כבר לא חובה וניתן להתפשר עליהן):
בטריה שניתן להחליף בקלות (כמו בטלפונים)
יותר מחיבור USB אחד
לא מצאתי משהו מתאים, אם מישהו מכיר חיה כזאת אני אשמח לעזרה!
המלצות למוצרים מאתרים סטייל ebay, AliExpress וכו' יתקבלו בברכה.
תודה רבה,
דניאל.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
טאבלט עם LAN ? בקושי הצלחתי למצוא לפטופ עם מסך 11.6 עם LAN ואתה רוצה טאבלט עם LAN ?
עכשיו ברצינות - גם אני חיפשתי בזמנו טאבלט כזה כי זה היה נותן לי מענה מושלם לצרכים שלי ולא הצלחתי למצוא.
אם תצליח יותר ממני - הלפטופ שקניתי יימכר ואני אקנה את הטאבלט הזה.
עכשיו ברצינות - גם אני חיפשתי בזמנו טאבלט כזה כי זה היה נותן לי מענה מושלם לצרכים שלי ולא הצלחתי למצוא.
אם תצליח יותר ממני - הלפטופ שקניתי יימכר ואני אקנה את הטאבלט הזה.
תודה רבה לכולם.
יש איזה שהוא תקן שאני צריך לחפש? איך אני יודע אם הטאבלט תומך באינטרנט על גבי USB?
ולגבי המפצל, האם כל טאבלט שכזה יוכל לעבוד במקביל עם מקלדת USB, אינטרנט על גבי USB וטעינה? (כלומר, שלושה חיבורי USB במקביל)
שוב תודה רבה
יש איזה שהוא תקן שאני צריך לחפש? איך אני יודע אם הטאבלט תומך באינטרנט על גבי USB?
ולגבי המפצל, האם כל טאבלט שכזה יוכל לעבוד במקביל עם מקלדת USB, אינטרנט על גבי USB וטעינה? (כלומר, שלושה חיבורי USB במקביל)
שוב תודה רבה
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
·למה 3 חיבורי USB ? חיבור טעינה לא חייב להיות USB.Scanner כתב:ולגבי המפצל, האם כל טאבלט שכזה יוכל לעבוד במקביל עם מקלדת USB, אינטרנט על גבי USB וטעינה? (כלומר, שלושה חיבורי USB במקביל)...
למשל, ל-ACER ICONIA W500 שלי יש 2 חיבורי USB וחיבור רגיל לחשמל ואפשר להשתמש בשלושתם בו-זמנית.