המלצה : על מדיח כלים "BUILD IN"
שלום , הגיע הזמן להחליף מדיח כלים בבית,
חשוב שהיה "בילד אין" אין לי כ"כ מושג במדיחי כלים אז תהיו עדינים.
חשוב שכמובן יהיה בילד אין מלא עם אפשרות להתאים את ה"פרונט" עם עץ שמתאים למטבח וכ'ו .
חשוב שהיה חסכוני במים וחשמל עד כמה שאפשר.
ושתהיה תוכנית קצרה שעושה את העבודה ולא רק כמעט .
תקציב כ-2000 ש"ח .
תודה מראש , בן
חשוב שהיה "בילד אין" אין לי כ"כ מושג במדיחי כלים אז תהיו עדינים.
חשוב שכמובן יהיה בילד אין מלא עם אפשרות להתאים את ה"פרונט" עם עץ שמתאים למטבח וכ'ו .
חשוב שהיה חסכוני במים וחשמל עד כמה שאפשר.
ושתהיה תוכנית קצרה שעושה את העבודה ולא רק כמעט .
תקציב כ-2000 ש"ח .
תודה מראש , בן
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
יש שני סוגי "בילד אין" (וגם רחוב צר ו\או סטנדרטי).
בעקרון יש מדיח אינטגרלי ומדיח חצי אינטגרלי.
ההבדל הוא רק במה שרואים מבחוץ.
במדיח אינטגרלי כל הדלת מצופה בעץ. כשהמדיח סגור לא ניתן להבחין בו כלל. הכפתורים נמצאים בד"כ על החלק העליון של השפה בעת פתיחת הדלת.
מדיח חצי אינטגרלי, העץ מכסה את רוב שטח המדיח למעט פס של כ12 ס"מ בחלקו העליון שכולל את הכפתורים (ראה תמונות).
לי אישית יש סימנס כבר כ-7 שנים חצי אינטגרלי ואני מרוצה מאד. הן ממגוון התכניות והן מהתכנית המהירה.
בעקרון יש מדיח אינטגרלי ומדיח חצי אינטגרלי.
ההבדל הוא רק במה שרואים מבחוץ.
במדיח אינטגרלי כל הדלת מצופה בעץ. כשהמדיח סגור לא ניתן להבחין בו כלל. הכפתורים נמצאים בד"כ על החלק העליון של השפה בעת פתיחת הדלת.
מדיח חצי אינטגרלי, העץ מכסה את רוב שטח המדיח למעט פס של כ12 ס"מ בחלקו העליון שכולל את הכפתורים (ראה תמונות).
לי אישית יש סימנס כבר כ-7 שנים חצי אינטגרלי ואני מרוצה מאד. הן ממגוון התכניות והן מהתכנית המהירה.
נערך לאחרונה על ידי deleteduser1 ב 29/12/2014 12:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

@Ben_p
·
מבחינת תפקוד המוצר אין שום הבדל. בד"כ זה יהיה בדיוק אותו דגם עם מבנה פנימי זהה לחלוטין (סלסלות, מדפים וכו) ועם אותן תכניות.
ההבדלים הם רק בחזות החיצונית ובמיקום הכפתורים.
מבחינת שימושיות הרבה יותר קל להחליף תכנית, לראות כמה זמן נותר לניקוי וכו כשכל הכפתורים בולטים והצג ברור (כלומר מדיח חצי אינטגרלי)
במדיח אינטגרלי מלא אין גישה לכפתורים בעת הפעלת המדיח והסטטוס ניתן לצפיה ד"כ באמצעות לד קטן בצבע שרק מראה אם הניקוי הסתיים או לא.
·
מבחינת תפקוד המוצר אין שום הבדל. בד"כ זה יהיה בדיוק אותו דגם עם מבנה פנימי זהה לחלוטין (סלסלות, מדפים וכו) ועם אותן תכניות.
ההבדלים הם רק בחזות החיצונית ובמיקום הכפתורים.
מבחינת שימושיות הרבה יותר קל להחליף תכנית, לראות כמה זמן נותר לניקוי וכו כשכל הכפתורים בולטים והצג ברור (כלומר מדיח חצי אינטגרלי)
במדיח אינטגרלי מלא אין גישה לכפתורים בעת הפעלת המדיח והסטטוס ניתן לצפיה ד"כ באמצעות לד קטן בצבע שרק מראה אם הניקוי הסתיים או לא.
שלום לכולם, עדיין בנושא המדיח, אנחנו כנראה נלך על המדיח חצי אינטגלי , יש דגם מומלץ כיום בשוק ? מבחינת מחיר -בין 2000-2200 ש"ח כמובן עדיפות לזול מביניהם .
הייתי שמח אם תתנו דגמים בכדי שנוכל ללכת לחנות ולראות.
נ.ב גודל הגומחא שיש לנו במטבח היא רוחב 60 , עומק 62 , גובה 68
אני מאמין שמדיח רחב יוכל להכנס שם תקנו אותי אם אני טועה.
תודה מראש .
הייתי שמח אם תתנו דגמים בכדי שנוכל ללכת לחנות ולראות.
נ.ב גודל הגומחא שיש לנו במטבח היא רוחב 60 , עומק 62 , גובה 68
אני מאמין שמדיח רחב יוכל להכנס שם תקנו אותי אם אני טועה.
תודה מראש .
ממליץ לך על מדיח חצי אינטרגאלי של בלומברג דגם 1380IN (נירוסטה.
יש לי בבית אחד זה 6 שנים , היו לו 2 תקלות (תקלת כרטיס שעלתה 500 ש"ח ומשאבה סתומה (אחד הילדים כנראה הכניס למדיח את הפלסטיק הזה שסוגר שקית לחם , עלה לי 200 ש"ח רק הביקור) מעבר לזה מדיח מצויין.
אני כנראה הולך לרכוש אחד כזה חדש , בדיוק אותו דגם (הישן יעבור לחמתי כנראה).
יש לי בבית אחד זה 6 שנים , היו לו 2 תקלות (תקלת כרטיס שעלתה 500 ש"ח ומשאבה סתומה (אחד הילדים כנראה הכניס למדיח את הפלסטיק הזה שסוגר שקית לחם , עלה לי 200 ש"ח רק הביקור) מעבר לזה מדיח מצויין.
אני כנראה הולך לרכוש אחד כזה חדש , בדיוק אותו דגם (הישן יעבור לחמתי כנראה).
שלום , תודה רבה לכל העונים , אני בהחלט לוקח את המלצתכם ואלך ככל הנראה על מדיח מאחת מחברות השלישישה (סימנס,בוש,קונסטרוקטה)
מה דעתכם על הדגמים הללו של בוש וסימנס ?
Bosch SMI40M05EU
SMI40E05EU - ללא הצג
SMI40E15EU
Siemens SN54E503IL
נ.ב המדיח הישן שלנו גם בעל צג ולמען האמת חוץ מחיווי של זמן זה לא היה שימושי יותר מידי, מישהו ממליץ שכן ללכת על המדיח עם הצג? נותן תמורה שונה ?
תודה מראש
מה דעתכם על הדגמים הללו של בוש וסימנס ?
Bosch SMI40M05EU
SMI40E05EU - ללא הצג
SMI40E15EU
Siemens SN54E503IL
נ.ב המדיח הישן שלנו גם בעל צג ולמען האמת חוץ מחיווי של זמן זה לא היה שימושי יותר מידי, מישהו ממליץ שכן ללכת על המדיח עם הצג? נותן תמורה שונה ?
תודה מראש
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

@Ben_p
·
שני האחרונים שציינת משתמשים ב2 ליטר פחות עבור כל הדחה (12 במקום 14)
וגם שקטים יותר 48 מול 51 DB
מעבר לזה סימנס ובוש הם בעצם אותו מוצר רק עם לוגו אחר אבל בעצם הכל בפנים יהיה זהה.
·
שני האחרונים שציינת משתמשים ב2 ליטר פחות עבור כל הדחה (12 במקום 14)
וגם שקטים יותר 48 מול 51 DB
מעבר לזה סימנס ובוש הם בעצם אותו מוצר רק עם לוגו אחר אבל בעצם הכל בפנים יהיה זהה.
במוצרי בוש/סימנס/קונסטרוקטה ובמיוחד במדיחי כלים ניתן למצוא לרוב את אותו דגם שיש לו מדבקה של סימנס, עם מדבקה של בוש.
יתכן שלא יהיה אפילו הבדל עיצובי בין המותגים שלא לדבר על הבדל פונקציונלי, כך זה לפחות במקרה של מדיח אינטגלרי מלא. בחצי אינטגרלי גם תמצא מדיח זהה שאולי יהיה טיפה שונה עיצובית, אבל עם פונקציונליות זהה לחלוטין כאמור.
לכן - כפי שאני עשיתי, מומלץ לחפש את הבוש שזהה לו. לרוב הוא יהיה זול יותר רק בשל המדבקה.
יתכן שלא יהיה אפילו הבדל עיצובי בין המותגים שלא לדבר על הבדל פונקציונלי, כך זה לפחות במקרה של מדיח אינטגלרי מלא. בחצי אינטגרלי גם תמצא מדיח זהה שאולי יהיה טיפה שונה עיצובית, אבל עם פונקציונליות זהה לחלוטין כאמור.
לכן - כפי שאני עשיתי, מומלץ לחפש את הבוש שזהה לו. לרוב הוא יהיה זול יותר רק בשל המדבקה.