בוקר טוב!
אשמח לחוות דעתכם על טלוויזיה שנמכרת במבצע סוף השנה בניופאן אאוטלט.
מדובר בדגם 50L2300vn, נמכר ב1990 מתצוגה.
האם יש בעיה לקנות מתצוגה? האם למישהו יש מושג לגבי כתוביות בעברית בחיבור ה-USB?
ובכלל איך נחשב הדגם? אני צופה כ-80% מזמן בערוצי ה-HD של יס, שאר הזמ שידורי ברודקאסט וממש פה ושם
גם קצת גיימינג אבל זה באמת שעות ספורות בחודש.
המון תודה!
מתן
טלויזיית טושיבה במבצע אאוטלט ניופאן
-
MatanFarkash
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: Matan Farkash
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תחפש בגולל קוד טכנאים ואז תוכל לאמוד את מיספר שעות העבודה שלה...
כך בחשבון שטלביזיות מוצגות בחנויות במצב STORE שנותן תאורה וקונטרסט קיצוניים ומעלה את הבלאי פלאים שפוגע באיכות התמונה בתנאי יום יום
כך בחשבון שטלביזיות מוצגות בחנויות במצב STORE שנותן תאורה וקונטרסט קיצוניים ומעלה את הבלאי פלאים שפוגע באיכות התמונה בתנאי יום יום
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
MatanFarkash
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: Matan Farkash
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על התגובה!
לי היה בראש שרק לפלזמות יש "אורך חיים" מוגדר בראש.
אם זה המצב אני מניח שארד מהאופציה, נראה לי שבשביל עוד 400-500 שקלים שווה לי "להתאפק" וללכת על חדש לא?
לי היה בראש שרק לפלזמות יש "אורך חיים" מוגדר בראש.
אם זה המצב אני מניח שארד מהאופציה, נראה לי שבשביל עוד 400-500 שקלים שווה לי "להתאפק" וללכת על חדש לא?
כמובן עדיףועם אן תקציב אז חדש מיבוא לא רישמי עם אחריות מאשר מתצוגה ....
לא מיזמן החלפתי מנורת LED בתיקרת גבס אצלי שהפסיקה לעבוד והמנורה החדשה היתה זהה לחלוטין מאותו דגם ויצרן ויש הבדל החדשה מאירה חזק יותר...גם ל LED יש בלאי
לא מיזמן החלפתי מנורת LED בתיקרת גבס אצלי שהפסיקה לעבוד והמנורה החדשה היתה זהה לחלוטין מאותו דגם ויצרן ויש הבדל החדשה מאירה חזק יותר...גם ל LED יש בלאי
רב סרן-רועי קליין.