המלצה לDAC בחיבור USB
שלום לכולם.
אשמח אם מישהו יכול להמליץ על DAC עד כ1000 שח פלוס מינוס,
אם אין אופציה סבירה אז קצת יותר (חו"ל גם אפשרי),
שיתאים לחיבור מחשב נייד למגבר denon 720 + רמקולים B&W 685 S2. אין צורך בחיבור אחר פרט לUSB.
תודה.
ליאור.
אשמח אם מישהו יכול להמליץ על DAC עד כ1000 שח פלוס מינוס,
אם אין אופציה סבירה אז קצת יותר (חו"ל גם אפשרי),
שיתאים לחיבור מחשב נייד למגבר denon 720 + רמקולים B&W 685 S2. אין צורך בחיבור אחר פרט לUSB.
תודה.
ליאור.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בארץ: ארקאם rPAC
בחו"ל: JDS Labs ODAC - יש גרסה עם יציאות RCA מוזהבות ב-$169 שתעלה לך עד הבית כ-800 ש"ח. באותה מידה, אתה יכול לחסוך כמה שקלים וללכת על הגרסה עם יציאת האוזניות, ולחבר אותה עם כבל מתאים למגבר שלך (למרות שאחרי שקונים את הכבל ההפרש כבר נמדד בכמה עשרות ש"ח בודדים).
עוד אופציות

בחו"ל: JDS Labs ODAC - יש גרסה עם יציאות RCA מוזהבות ב-$169 שתעלה לך עד הבית כ-800 ש"ח. באותה מידה, אתה יכול לחסוך כמה שקלים וללכת על הגרסה עם יציאת האוזניות, ולחבר אותה עם כבל מתאים למגבר שלך (למרות שאחרי שקונים את הכבל ההפרש כבר נמדד בכמה עשרות ש"ח בודדים).
עוד אופציות
- HRT Music Streamer III - עולה בחו"ל בערך כמו ה-ODAC, ויש נציגות בארץ (אודיו פידליטי - אבל לא ברור לי מה המחיר שם...)
- Audioquest Dragonfly - כנ"ל, כנ"ל (ט.ר. אבל עושה רושם שהם לא ממש מקדמים את המותג בארץ...)
תודה רבה לך, כבר חשבתי שאף אחד לא יענה
אני מבין שזה נושא חרוש וכמוכן סובייקטיבי להפליא..
שלוש שאלות נוספות ברשותך,
1. אני מחבר כיום עם כבל 3.5 לRCA, כי יציאת המחשב היא 3.5. האם חיבור לכניסת 3.5 (נניח של הodac) היא בעייתית, כי משלבת גם הגברת אוזניות בדרך?
2. רק בכדי לוודא, בין 4 הדגמים שציינת, אין אחד מהם שברור שהוא עדיף על האחרים, אלא זה יותר עניין של טעם?
3. מצאתי אפשרות מחו"ל, ifi nano idsd בכ1150 שח (עם משלוח, לפני מיסים, אם יהיו) -- כדאי?
וכמוכן M2Tech HiFace DAC 384/24 ב945 שח כולל משלוח.
יותר מידי אפשרויות.....
תודה וערב טוב.
@epony
שלוש שאלות נוספות ברשותך,
1. אני מחבר כיום עם כבל 3.5 לRCA, כי יציאת המחשב היא 3.5. האם חיבור לכניסת 3.5 (נניח של הodac) היא בעייתית, כי משלבת גם הגברת אוזניות בדרך?
2. רק בכדי לוודא, בין 4 הדגמים שציינת, אין אחד מהם שברור שהוא עדיף על האחרים, אלא זה יותר עניין של טעם?
3. מצאתי אפשרות מחו"ל, ifi nano idsd בכ1150 שח (עם משלוח, לפני מיסים, אם יהיו) -- כדאי?
וכמוכן M2Tech HiFace DAC 384/24 ב945 שח כולל משלוח.
יותר מידי אפשרויות.....
תודה וערב טוב.
@epony
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. אין הגברת אוזניות ב-ODAC. זו יציאת LINE OUT סטנדרטית שדוחפת 2Vrms.
2. לעניות דעתי, ה-ODAC עדיף מבחינת יחס האיכות למחיר.
3. חבל לשלם יותר (או לשלם בכלל) על אופציות כמו DSD ו-24/384. אין לזה שום משמעות מבחינת איכות הסאונד.
2. לעניות דעתי, ה-ODAC עדיף מבחינת יחס האיכות למחיר.
3. חבל לשלם יותר (או לשלם בכלל) על אופציות כמו DSD ו-24/384. אין לזה שום משמעות מבחינת איכות הסאונד.
- LiavTeichner
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- שם מלא: Liav Teichner
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני כבר כמעט 3 שנים עם v-dac ii של Musical Fidelity - מאוד מרוצה. יצאה גרסה חדשה לאחרונה בשם v90 - לשתי הגרסאות חיבור usb אסינכרוני, ושתיהן עוברות מדידות בהצלחה רבה (ראה לדוגמה את הביקורת של ken rockwell).