בקשה| המלצה לסמארט TV 3D
*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 5 מטר
*גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 65-75
*טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: בין 10,000 ל16,000
*מה חשוב לי בטלוויזיה: שיהיו חיבורים בשביל ממיר יס מקס, פלייסטיישן 4 ומחשב נייד וUSB ואם יש אפשרות למסך 4K תומך תלת מימד בתקציב אני אשמח
חדות/HD/חיבורים (לפרט) /דקה/צבעים/אחריות.
אילו מקורות יתחברו? (ממיר/מחשב/קונסולה וכו')
במה אתה בדיוק צופה? (שידורי SD/HD, סרטים, וכו') סרטים באיכות 1080P דרך המחשב או USB ושידורים דרך ממיר יס
כמה שעות צפייה ביום?: 5-9
חדר חשוך או מואר?: ביום יחסית מואר
כל מה שמודגש זה מה שאני צריך בטלויזיה
*גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 65-75
*טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: בין 10,000 ל16,000
*מה חשוב לי בטלוויזיה: שיהיו חיבורים בשביל ממיר יס מקס, פלייסטיישן 4 ומחשב נייד וUSB ואם יש אפשרות למסך 4K תומך תלת מימד בתקציב אני אשמח
חדות/HD/חיבורים (לפרט) /דקה/צבעים/אחריות.
אילו מקורות יתחברו? (ממיר/מחשב/קונסולה וכו')
במה אתה בדיוק צופה? (שידורי SD/HD, סרטים, וכו') סרטים באיכות 1080P דרך המחשב או USB ושידורים דרך ממיר יס
כמה שעות צפייה ביום?: 5-9
חדר חשוך או מואר?: ביום יחסית מואר
כל מה שמודגש זה מה שאני צריך בטלויזיה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בגדלים האלו שאתה צריך ובתקציב הזה קצת קשה לתת המלצות, גם לרוב האנשים אין מסכים בגדלים האלה ולכן אולי אתה לא מקבל כאן תגובות - פשוט אין לאנשים מושג מה להמליץ לך.
האמת היא שגם לי אין. אני מכיר מסכים עד סביב ה- 60-65 אינץ' ומעבר לגדלים האלה כבר פחות מתמצא במה מומלץ פחות או מה מומלץ יותר.
עד 65 (כולל) הייתי ממליץ לך אולי לבדוק את ה- 65H7150 מיבוא מקביל. מסך טוב ונכנס לך יפה בתקציב. במסכים גדולים יותר (70-75) אולי תצליח להכניס איזה שארפ כלשהו או אולי (דגש גדול על אולי) מסך מסדרה נמוכה יותר כמו 75H6400 אחרי מיקוח כבד.
מצטער שאין לי איך יותר מידי איך לעזור לך, אני לא כזה מתמצא בתמחור בגדלים האלה..
האמת היא שגם לי אין. אני מכיר מסכים עד סביב ה- 60-65 אינץ' ומעבר לגדלים האלה כבר פחות מתמצא במה מומלץ פחות או מה מומלץ יותר.
עד 65 (כולל) הייתי ממליץ לך אולי לבדוק את ה- 65H7150 מיבוא מקביל. מסך טוב ונכנס לך יפה בתקציב. במסכים גדולים יותר (70-75) אולי תצליח להכניס איזה שארפ כלשהו או אולי (דגש גדול על אולי) מסך מסדרה נמוכה יותר כמו 75H6400 אחרי מיקוח כבד.
מצטער שאין לי איך יותר מידי איך לעזור לך, אני לא כזה מתמצא בתמחור בגדלים האלה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".