קישור להודעה המקורית שלו: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewm ... =177379005
העתקתי את הדברים מילה במילה.
שלום לכולם,
לפני כחודש שאלתי בעניין הזה פה בפורום. לצערי לא היה לי זמן לעסוק בזה, כעת אני מקווה לקבל עצות ולבצע את הרכישה.
לקח לי זמן לדפדף אחורה בפורומים פה, אבל מצאתי את הדיון. לינק .
היוזר karpe המליץ בדיון על המכשיר הזה . אני לא מבין מה זה XBMC אבל גוגל עזר לי ולהבנתי מדובר בשירות טלויזיה שמבוסס על רשת האינטרנט. עדיין לא הבנתי מה זה בדיוק...
לפני כמה ימים ראיתי כתבה בגלובס שהממיר שיש לי היום מחובר לטלויזיה לא יתאים לקליטה של ערוצים נוספים. לינק לכתבה .
אז אם אני כבר קונה משהו, הייתי רוצה שיכלול גם תמיכה ב DVB-T2.
המצב היום:
טלויזיה ישנה עם בטן. זו לא טלויזיה LCD. משהו כמו 20 אינטש. לטלויזיה יש רק חיבור RCA "בננות צהוב / אדום / לבן".
לטלויזיה מחובר ממיר של עידן+ שקניתי ב150 שקל בערך לפני כמה שנים.
המצב הרצוי:
אותה טלויזיה עם אפשרות לצפות בתכנים מהמחשב בתוך הרשת הבייתית. המחשבים ברשת הם עם חלונות 7 וחלונות 8.1.
אפשרות לצפיה בעידן+ כולל בשידורים בערוצים שמתישהו יתווספו לשירות.
אפשרות לצריכת תכנים מהאינטרט.
חיבור אל-חוטי לרשת ה-wifi בבית. המרחק בין הטלויזיה לראוטר הוא בין 3.5 מטר ל-4 מטר אוירי כשיש קיר בלוקים באמצע. למחשב נייד ולטלפון נייד יש 100% קליטה במיקום של הטלויזיה. לצערי אין לי אפשרות להעביר כבל רשת לנקודה של הטלויזיה.
כמובן, שלמכשיר הרצוי יהיה חיבור RCA.
חיבור HDMI כהכנה עתידית אם אחליף את הטלויזיה. לפי איך שזה נראה, קשה לי להאמין שאחליף את הטלויזיה בשנים הקרובות ועד שאחליף, אולי בטלויזיות החדשות כל הדברים האלה כבר מובנים במכשירי הטלויזיה.
היוזר karpe כתב שהמכשיר שהוא ממליץ עליו, תומך גם בחיבור של RCA. הסתכלתי על המפרט וגם על התמונות של המכשיר (יש לינק למעלה), והדבר היחיד שנראה לי הגיוני זה הכיתוב AV Output.
חשבתי שזה מתאים לחיבור כמו שיש במצלמות דיגיטליות. יש לי כבל כזה בבית עדיין סגור בתוך הניילון, מעולם לא השתמשתי. הכבל נראה משהו כזה - לינק .
האם זה החיבור שמתאים ל-RCA?
חיפשתי קצת ב-Aliexpress, אני לא כ"כ יודע מה נחשב מכשיר טוב ומה נחשב מכשיר *** אז אני מודה שלא השקעתי הרבה בחיפוש. מקווה שתוכלו לעזור לי בהכוונה למוצרים איכותיים ואילו פרמטרים עלי לחפש.
מצאתי את המכשיר הזה - לינק - אבל אני לא יודע אם הוא עונה על כל הפרמטרים שאני מחפש.
אני מניח שיש עוד מכשירים שעושים את אותו דבר, באמת שאני לא יודע איך לבחור מכשיר.
חיפשתי אלו נתונים טכניים צריך בשביל לקלוט את עידן+, מצאתי רק נתונים נכונים למצב היום. לינק .
אני מקווה שהמכשיר שמצאתי מתאים לעידן+ פה בישראל.
בנוגע לעידן+ בעתיד, לפי האתר של הרשות השניה עדיין לא נקבע תקן ולכן אי אפשר לדעת אם המכשירים יתאימו או לא. לינק . מדובר בשאלהה ראשונה.
אני יודע שזה ארוך ולא בדיוק העיסוק העיקרי של הפורום, אבל חשבתי שייתכן וזה מקום מתאים לשאול בו. אם יש מקום אחר לשאול בו, תוכלו בבקשה להכווין אותי אליו?
תודה רבה לכם!