המלצה למקרן עבור חדר ישיבות

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
Enzane פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם!

בעקבות מעבר משרדים וחדר ישיבות חדש אנחנו במחסור של מקרן.

יש לנו כרגע, בחדר הישיבות השני, מקרן ViewSonic Pro8300 שעושה את העבודה לא רע אבל אנחנו לא מבסוטים עליו לגמרי - הרגשה שניתן להשיג משהו מוצלח יותר.

החדר החדש הוא חדר גדול יותר, חדר כנסים אפשר לאמר. המקרן יהיה תלוי על התקרה במרחק של בין ארבעה לשישה מטרים מהקיר עליו הוא יקרין.

משתמשים במקרן כדי להציג בעיקר מצגות ולעיתים רחוקות יחסית (חוץ מהחגים כשמגיעים ילדים) מקרינים עליו סרטים או קליפים.

אני רגיל לחקור בעצמי דברים לפני רכישה, אבל תחום המקרנים כל כך רחוק ממני שאני מראש מרים ידיים ופונה לעצתכם.

מבחינת תקציב אני חושב שטווח מקובל הוא בין 4000-8000 שקלים עבור מקרן איכותי למטרות אילו - אבל תקנו אותי אם אני טועה.

מודה מראש על העזרה!

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

בבקשה:
כל השאר בה"פ:
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

topprojector
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

מה שיש לכם היום (ה PRO8300) הוא מקרן FULL HD (כלומר רזולוציה טבעית של 1080*1920). במקרן החדש חשוב שלא תרדו מהרזולוציה הטבעית הזו.
המקרן של היום הוא בעוצמה של 3000 אנסי לומנס ולדעתי לחדר גדול שאני מניח שאתם רוצים שלא יוחשך לגמרי, אזי אתם חייבים לפחות עוצמה של 3000 אנסי לומנס.
בתקציב שהגדרת, אין יותר מידי אפשרויות שיעמדו ב-2 התנאים שהזכרתי. עם זאת, לחברת OPTOMA יש מקרן (דגם חדש יחסית) שנקרא HD141X שעונה על הקריטריונים הללו ולפי זאפ הוא נמכר באזור 6000 ש"ח כולל מע"מ.
המקרן הזה יקרין תמונה של 87 עד 126 אינטש במרחק של 4 עד 6 מטר (ללא שימוש בזום של המקרן). עם זום מקסימלי תוכל לקבל תמונה של 126 עד 189 אינטש.
שורה תחתונה - המקרן בפרוש מתאים לכם והוא עונה על הדרישות והתקציב.

Enzane פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

topprojector כתב:מה שיש לכם היום (ה PRO8300) הוא מקרן FULL HD (כלומר רזולוציה טבעית של 1080*1920). במקרן החדש חשוב שלא תרדו מהרזולוציה הטבעית הזו.
המקרן של היום הוא בעוצמה של 3000 אנסי לומנס ולדעתי לחדר גדול שאני מניח שאתם רוצים שלא יוחשך לגמרי, אזי אתם חייבים לפחות עוצמה של 3000 אנסי לומנס.
בתקציב שהגדרת, אין יותר מידי אפשרויות שיעמדו ב-2 התנאים שהזכרתי. עם זאת, לחברת OPTOMA יש מקרן (דגם חדש יחסית) שנקרא HD141X שעונה על הקריטריונים הללו ולפי זאפ הוא נמכר באזור 6000 ש"ח כולל מע"מ.
המקרן הזה יקרין תמונה של 87 עד 126 אינטש במרחק של 4 עד 6 מטר (ללא שימוש בזום של המקרן). עם זום מקסימלי תוכל לקבל תמונה של 126 עד 189 אינטש.
שורה תחתונה - המקרן בפרוש מתאים לכם והוא עונה על הדרישות והתקציב.
...
·

תודה רבה על האנליזה!

האם יש טעם להסתכל בכלל על כל הקשור לDLP מול LCD?

topprojector
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #5 

כיום לא ניתן לעשות אבחנת איכויות גורפת בין מקרני LCD למקרני DLP כך שזה לא כזה משנה.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”