לגבי קנייה באמזון רשום שנמכר ע"י go computer supply ו fullfiled ע"י אמ
שלום ,
אני מעוניין לדעת אם יקחו לי עוד מכס בנוסף למה שרשום באמזון ,
המוצר עולה : 82$
estimate shipping and handling : 14.16$
total before tax : 96$
estimate tax to collect : 0$
import fees deposit : 16.35$
estimate order totall : 112$
עכשיו מכוון שזה נמכר ע"י GO COMPUTER SUPPLY וממולא ע"י אמזון , וזה לא גם נמכר ע"י אמזון אני מפחד שיקחו לי עוד מיסים חוץ ממה שרשום 16.35$ , מה לדעתכם ? אני בדיוק לפני קנייה פתאום ראיתי את החנות הזאת חשבתי שזה גם נמכר וממולא ע"י AMAZON .
עכשיו זה תקין שאין ESTIMATE TAX TO COLLECT שזה 0 דולר ? גם בקנייה שנמכר ע"י אמזון עצמם זה 0$ ורק import fees deposit זה המכס ?
תודה רבה .
אני מעוניין לדעת אם יקחו לי עוד מכס בנוסף למה שרשום באמזון ,
המוצר עולה : 82$
estimate shipping and handling : 14.16$
total before tax : 96$
estimate tax to collect : 0$
import fees deposit : 16.35$
estimate order totall : 112$
עכשיו מכוון שזה נמכר ע"י GO COMPUTER SUPPLY וממולא ע"י אמזון , וזה לא גם נמכר ע"י אמזון אני מפחד שיקחו לי עוד מיסים חוץ ממה שרשום 16.35$ , מה לדעתכם ? אני בדיוק לפני קנייה פתאום ראיתי את החנות הזאת חשבתי שזה גם נמכר וממולא ע"י AMAZON .
עכשיו זה תקין שאין ESTIMATE TAX TO COLLECT שזה 0 דולר ? גם בקנייה שנמכר ע"י אמזון עצמם זה 0$ ורק import fees deposit זה המכס ?
תודה רבה .
אין לי נסיון בקנייה מאמזון עם מוכר שהוא לא אמאזון עצמה ככה שאין לי מושג אם במקרה בו ייקחו יותר מיסים המוכר יספוג את זה כמו שאמאזון עושה בדרך כלל אבל לגבי TAX זה מתייחס למיסים בתוך ארה"ב. לדעתי תשאל בצ'אט של אמאזון הם בטוח יידעו
·תודה , sold by Go Coumputer supply and Fullfiled by amazon ,of1978 כתב:זה בדיוק המעמ... אין לך מה לדאוג אם אמזון אחראית על השליחה....
שרשום לי FULLFILED ע"י אמזון הכוונה שהם שולחים ואחראים על זה ?
תודה רבה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
הכוונה היא שאמזון תתן אחריות על זה, אבל מוצרים כאלה לא נשלחים לישראל, כי הם לא מכוסים ע"י תוכנית AmazonGlobal Eligible. תחפש אותו מוצר שאתה רוצה בחנויות אחרות של אמזון, כגון אמזון גרמניה, איטליה, צרפת וכו', עד שתמצא אותו מוצר שנמכר ע"י אמזון עצמה.
אתה יכול לבדוק זאת בצורה מאוד פשוטה - התחל הליך קניה, אתה יכול לעצור אחרי שאתה מזין מס כרטיס אשראי ולפני שהזמנה נכנסת למערכת. בתהליך הזה אתה תצטרך להזין את הכתובת לשלוח המוצר, ואז תגלה שהמוכר הנ"ל לא שולח לארץ. אם כתובת שלך כבר מוגדרת באמזון, פשוט תוסיף את המוצר לסל, וכשתכנס לסל, מתחת למחיר תהיה אפשרות לראות מחיר סופי עם פירוט של מיסים ומשלוח.
אתה יכול לבדוק זאת בצורה מאוד פשוטה - התחל הליך קניה, אתה יכול לעצור אחרי שאתה מזין מס כרטיס אשראי ולפני שהזמנה נכנסת למערכת. בתהליך הזה אתה תצטרך להזין את הכתובת לשלוח המוצר, ואז תגלה שהמוכר הנ"ל לא שולח לארץ. אם כתובת שלך כבר מוגדרת באמזון, פשוט תוסיף את המוצר לסל, וכשתכנס לסל, מתחת למחיר תהיה אפשרות לראות מחיר סופי עם פירוט של מיסים ומשלוח.
·זה כן מוצר שנשלח לישראל רק רשום לי sold by Computer and Fullfiled amazon , זה כן נשלח לארץ אז זה אומר שזה מכוסה בתוכנית של AmazonGlobalEligible ?dima_vy כתב:הכוונה היא שאמזון תתן אחריות על זה, אבל מוצרים כאלה לא נשלחים לישראל, כי הם לא מכוסים ע"י תוכנית AmazonGlobal Eligible. תחפש אותו מוצר שאתה רוצה בחנויות אחרות של אמזון, כגון אמזון גרמניה, איטליה, צרפת וכו', עד שתמצא אותו מוצר שנמכר ע"י אמזון עצמה.
אתה יכול לבדוק זאת בצורה מאוד פשוטה - התחל הליך קניה, אתה יכול לעצור אחרי שאתה מזין מס כרטיס אשראי ולפני שהזמנה נכנסת למערכת. בתהליך הזה אתה תצטרך להזין את הכתובת לשלוח המוצר, ואז תגלה שהמוכר הנ"ל לא שולח לארץ. אם כתובת שלך כבר מוגדרת באמזון, פשוט תוסיף את המוצר לסל, וכשתכנס לסל, מתחת למחיר תהיה אפשרות לראות מחיר סופי עם פירוט של מיסים ומשלוח....
מזו התוכנית AmazonGlobalEligible ?
תודה רבה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

מיסים לא אמורי לקחת לך...
רק מתוך סקרנות, אתה יכול לשלוח לי לינק למוצר? כל פעם שניסיתי מוצר שהוא fullfiled by amazon, קיבלתי הודעה שהוא לא נשלח לישראל...
זה הסבר על התוכנית:
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... 1419774802
רק מתוך סקרנות, אתה יכול לשלוח לי לינק למוצר? כל פעם שניסיתי מוצר שהוא fullfiled by amazon, קיבלתי הודעה שהוא לא נשלח לישראל...
זה הסבר על התוכנית:
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... 1419774802
·שלחתי לך , ברגע שזה נשלח לישראל אז אין מה לדאוג ? זה בתוכנית אם יש בעיות אמזון מחליפים ? וגם לגבי המיסים מה שרשמתי למעלה זה הכל , ופתאום לא יבקשו עוד ?dima_vy כתב:מיסים לא אמורי לקחת לך...
זה הסבר על התוכנית:
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... 1419774802...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·כמו שכתבת, הם יחייבו אותך בתוך הקניה 16 דולר מיסים (import fees). לדעתי אין לך מה לדאוגmoshebit כתב:·שלחתי לך , ברגע שזה נשלח לישראל אז אין מה לדאוג ? זה בתוכנית אם יש בעיות אמזון מחליפים ? וגם לגבי המיסים מה שרשמתי למעלה זה הכל , ופתאום לא יבקשו עוד ?.........