מצאתי רמקולים שקופים. צריך עזרה עם חשמל.. harman cardon soundsticks2
-
shalom_hadad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי. מצאתי את הרמקולים האלו זרוקים. נראים במצב טוב. כאילו עמדו הרבה זמן במחסן או משהו. קצת לכלוך נכנס בפנים אבל אין לי בעיה לנקות.
יש את היחידה המרכזית ו2 רמקולים קטנים. מכל רמקול יש כבל ליחידה המרכזית. ויש להם חיבור שם. יש שם גם יציאה למקור אודיו של 3.5 מ"מ. ושקע כניסה לחשמל.. השקע חריג מאוד..
בדקתי ברשת והבנתי שזה צריך ממש מתאם מיוחד שעולה כ80 שקל באיביי. אני יכול להזמין. אבל השאלה היא אם זה עובד..
מישהו מכיר אולי את החיבור של זה? לאלתר חיבור עם חוטים רק לצורך בדיקה שזה עובד..
על המדבקה מתחת רשום שזה צורך 16v ו1.5a כשביניהם יש 2 פסים מקבילים. למעלה רציף ולמטה קו מחולק ל3
כל עזרה תתקבל בברכה. אם צריך. אפשר להוסיף תמונות
יש את היחידה המרכזית ו2 רמקולים קטנים. מכל רמקול יש כבל ליחידה המרכזית. ויש להם חיבור שם. יש שם גם יציאה למקור אודיו של 3.5 מ"מ. ושקע כניסה לחשמל.. השקע חריג מאוד..
בדקתי ברשת והבנתי שזה צריך ממש מתאם מיוחד שעולה כ80 שקל באיביי. אני יכול להזמין. אבל השאלה היא אם זה עובד..
מישהו מכיר אולי את החיבור של זה? לאלתר חיבור עם חוטים רק לצורך בדיקה שזה עובד..
על המדבקה מתחת רשום שזה צורך 16v ו1.5a כשביניהם יש 2 פסים מקבילים. למעלה רציף ולמטה קו מחולק ל3
כל עזרה תתקבל בברכה. אם צריך. אפשר להוסיף תמונות
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·Shtirlitz כתב:צילום יעזור מאוד, כי רוב האנשים לא ממש מכירים......
הוא צרף צילום. אבל הם שקופים, אז לא רואים כלום
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי למיטב ידיעתי אלו רמקולים למערכות קולנוע ביתי / או מוגברים למחשב כשיחידת ההגברה נמצאת בסאב.
יבוא ע"י ניופאן (אם אינני טועה) בייחד עם הרסיברים של הרמן - קארדון לקולנוע ביתי.
כן תמונה תעזור...
אם הם לא עובדים אל תקנה חלקים - תתן לטכנאי לבדוק אותם וקבל הצעת מחיר אם כדאי לך לתקן אותם.
יכול להיות שפיוז נשרף וכל התיקון הוא שטויות...
כאמור היו כמה דגמים תן לנו דגם ו/או תמונה - זה יכול לעזור...
אגב... Harman Kardon?
יבוא ע"י ניופאן (אם אינני טועה) בייחד עם הרסיברים של הרמן - קארדון לקולנוע ביתי.
כן תמונה תעזור...
אם הם לא עובדים אל תקנה חלקים - תתן לטכנאי לבדוק אותם וקבל הצעת מחיר אם כדאי לך לתקן אותם.
יכול להיות שפיוז נשרף וכל התיקון הוא שטויות...
כאמור היו כמה דגמים תן לנו דגם ו/או תמונה - זה יכול לעזור...
אגב... Harman Kardon?
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!