מחפש מחשב htpc חזק לניגון סרטים תקציב עד 4,000₪
-
OmerTurgeman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המטרה להחליף את הלפטופ הישן בחדר, המחשב יתחבר לרסיבר 5.1 ולמסך טלוויזיה סמסונג.
אני מאוד חדש בתחום והתחלתי להתעניין לאחרונה וכנראה שזה יכול להוות עבורי פיתרון מעולה לשימושים שלי בנוחות ולטווח ארוך.
שימושים: ניגון סרטים באיכות גבוהה סביבות ה20gb
ניגון מוזיקה
(חדש מאוד בתחום אבל ללא ספק זה ירוץ פה שעות) Xbmc/kodi
ובעיקר להוות פיתרון נוח ומסודר לניהול התכנים והספריות.
בנוסף חשובה לי מאוד עבודה נוחה בדפדן ככל הנראה אני אתקין עליו windows ולא openelec
אז מצאתי דגם שנראה טוב אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות;
HTPC Intel Core i7 4790 3.6Ghz - IHT6
http://ksp.co.il/?select=.269..398.&lis ... maxprice=0
אני מאוד חדש בתחום והתחלתי להתעניין לאחרונה וכנראה שזה יכול להוות עבורי פיתרון מעולה לשימושים שלי בנוחות ולטווח ארוך.
שימושים: ניגון סרטים באיכות גבוהה סביבות ה20gb
ניגון מוזיקה
(חדש מאוד בתחום אבל ללא ספק זה ירוץ פה שעות) Xbmc/kodi
ובעיקר להוות פיתרון נוח ומסודר לניהול התכנים והספריות.
בנוסף חשובה לי מאוד עבודה נוחה בדפדן ככל הנראה אני אתקין עליו windows ולא openelec
אז מצאתי דגם שנראה טוב אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות;
HTPC Intel Core i7 4790 3.6Ghz - IHT6
http://ksp.co.il/?select=.269..398.&lis ... maxprice=0
-
OmerTurgeman
- חבר שרק התחיל

זה באמת מוגזם? חשוב לי לציין שאני גם יוריד מוזיקה וסרטים אומנם לא גיימינג אבל יהיו בו שימושים גם של מחשב רגיל.
מעבר לזה הבנתי שהכרטיסי מסך המובנים של אינטל לא הכי מומלצים וזה בעדינות. שווה להחליף ולאיזה?
מעבר לזה הבנתי שהכרטיסי מסך המובנים של אינטל לא הכי מומלצים וזה בעדינות. שווה להחליף ולאיזה?
·אין צורך ביותר מNUC i3 לשימושים שהצבת , למעשה להכניס לחדר השינה כזאת מפלצת (חימום + רעש+ גודל מאוד גדול של המארד ) לא הייתי ממליץ.OmerTurgeman כתב:זה באמת מוגזם? חשוב לי לציין שאני גם יוריד מוזיקה וסרטים אומנם לא גיימינג אבל יהיו בו שימושים גם של מחשב רגיל.
מעבר לזה הבנתי שהכרטיסי מסך המובנים של אינטל לא הכי מומלצים וזה בעדינות. שווה להחליף ולאיזה?...
אין שום תכנים שמצריכים מעבד i7 ,אני הייתי ממליץ שתחלק את התקציב למחשב MINI PC - NUC\ZOTAC\EGLOBAL - עדיפות FNALESS בחדר השינה כמובן , ואת שאר התקציב תשקיע במחשב נוסף "תחנת הורדות" או NAS במידה ואפשרי מבחינת מקום בבית .
ולגביי הציפים הגרפיים של אינטל אני אגיד את זה כך : הם לא היו וגם לא יהיו תחליף לכרטיסי מסך HIGH END במעל 300$ אבל מה שכן הוא שהם היוו פריצת דרך בתחום כאשר אינטל הכריזה על מעבד שכולל ציפ גראפי מובנה , כיום הם נותנים תמורה יוצאת מן הכלל לשימושים של מדיה ופעילות יום יומית .
בהצלחה
-
OmerTurgeman
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה
ואני ממשיך להשוות דגמים עם מה שרשמת פה..אבל לפני שאני הולך לפיצול שני מחשבים
בלי שיקול של מקום או רעש
המחשבים האלו בעצם יריצו לי ווינדוס או שהמטרה בפתרון שלך היא להריץ openelec ולעבוד על ניגון טכנים נטו..
ואם דווקא כן ווינדוס אז מה עניין של לפצל בעצם המחשבים האלו לא מספיק חזקים בשביל לנהל גם הורדות וגלישה?
(יש לי חדר ייעודי לצפיה ואינטרנט הוא מנותק מחדר השינה ולא חסר בו מקום ככה שזה לא שיקול מבחינתי)
בא לי לשבלב את איכות הצפייה עם מקסימום יעילות מאביזר אחד ולא להתעסק בעברת טכנים כל הזמן פשוט אביזר שיהיה מחובר לטלוויזיה ולאינטנרט ויבצע הכל באופן עצמאי אך גם לשים לב שאני לא משקיע את הכסף על משהו מוגזם שאני לא מפיק ממנו הרבה.
ואני ממשיך להשוות דגמים עם מה שרשמת פה..אבל לפני שאני הולך לפיצול שני מחשבים
בלי שיקול של מקום או רעש
המחשבים האלו בעצם יריצו לי ווינדוס או שהמטרה בפתרון שלך היא להריץ openelec ולעבוד על ניגון טכנים נטו..
ואם דווקא כן ווינדוס אז מה עניין של לפצל בעצם המחשבים האלו לא מספיק חזקים בשביל לנהל גם הורדות וגלישה?
(יש לי חדר ייעודי לצפיה ואינטרנט הוא מנותק מחדר השינה ולא חסר בו מקום ככה שזה לא שיקול מבחינתי)
בא לי לשבלב את איכות הצפייה עם מקסימום יעילות מאביזר אחד ולא להתעסק בעברת טכנים כל הזמן פשוט אביזר שיהיה מחובר לטלוויזיה ולאינטנרט ויבצע הכל באופן עצמאי אך גם לשים לב שאני לא משקיע את הכסף על משהו מוגזם שאני לא מפיק ממנו הרבה.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4871
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@OmerTurgeman
·
אז... i3, עם כונן חיצוני מחובר לusb3 בגודל 4 טרה.
אתה יכול להתקין חלונות על i3 ולקבל ביצועים דומים לi5 וi7.
השימושים שאתה מציין לא מאתגרים במיוחד.
גם הכרטיס גרפי יספיק בהחלט, כמו שצויין לפניי, אם אתה מתכוון לשחק משחקים כבדים, רצוי לקחת מחשב חק יותר וכרטיס גראפי מתאים (בטווח הגבוהה של המחירים).
המעבד הגרפי המובנה של אינטל, מחליף היום את מירב הכרטיסים הגרפים בדרגה נמוכה וביניים.
סתם לדוגמא, אני ויתרתי על GT610 בשידרוג דסקטופ לi5, בידיעה שהכרטיס הגרפי המובנה (4600) שקול בביצועים.
·
אז... i3, עם כונן חיצוני מחובר לusb3 בגודל 4 טרה.
אתה יכול להתקין חלונות על i3 ולקבל ביצועים דומים לi5 וi7.
השימושים שאתה מציין לא מאתגרים במיוחד.
גם הכרטיס גרפי יספיק בהחלט, כמו שצויין לפניי, אם אתה מתכוון לשחק משחקים כבדים, רצוי לקחת מחשב חק יותר וכרטיס גראפי מתאים (בטווח הגבוהה של המחירים).
המעבד הגרפי המובנה של אינטל, מחליף היום את מירב הכרטיסים הגרפים בדרגה נמוכה וביניים.
סתם לדוגמא, אני ויתרתי על GT610 בשידרוג דסקטופ לi5, בידיעה שהכרטיס הגרפי המובנה (4600) שקול בביצועים.
-
OmerTurgeman
- חבר שרק התחיל

משחקים יש לי ps4 וקשה לי לחזות נדידה למשחק במחשב 
אז כנראה שבאמת ואין צורך ואני ימשיך לבדוק בדגמים זולים יותר.
אם אפשר איזה דגם או שניים להשוואה או איזה חברה מומלצת זה יקל עלי מאוד יש יותר מדי סוגים :/
תודה רבה לכל הסבלניים
אז כנראה שבאמת ואין צורך ואני ימשיך לבדוק בדגמים זולים יותר.
אם אפשר איזה דגם או שניים להשוואה או איזה חברה מומלצת זה יקל עלי מאוד יש יותר מדי סוגים :/
תודה רבה לכל הסבלניים