המלצה לאוזניות טובות עד$500
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
שלום
אני מחפש אוזניות איכותיות שיעבדו טוב בלי מגבר. יחוברו לטלפון(נוקיה לומיה 1520) בלבד.
מחפש סאונד נכון ולא בומבסטי או משהוא.
שומע רוק, אלקטרוני וקצת מכל השאר.
יש לי היום BOSE QC15 שנקנו בעיקר לביטול הרעש(עובד מעולה,בעיקר בטיסות) אבל היום אני משתמש בהם בעיקר כשאני עושה דברים בבית, ואני חושב שהגיע הזמן להחליף..
לחידוד, אני בשום צורה לא רוצה מגבר!
תודה
אני מחפש אוזניות איכותיות שיעבדו טוב בלי מגבר. יחוברו לטלפון(נוקיה לומיה 1520) בלבד.
מחפש סאונד נכון ולא בומבסטי או משהוא.
שומע רוק, אלקטרוני וקצת מכל השאר.
יש לי היום BOSE QC15 שנקנו בעיקר לביטול הרעש(עובד מעולה,בעיקר בטיסות) אבל היום אני משתמש בהם בעיקר כשאני עושה דברים בבית, ואני חושב שהגיע הזמן להחליף..
לחידוד, אני בשום צורה לא רוצה מגבר!
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
PSB M4U 1
NAD VISO HP50
B&W P7
FOCAL SPIRIT PRO / CLASSIC
ודגם אחד של ON-EAR שאהבתי מאוד באופן אישי: Aedle VK-1 Valkyrie
נ.ב. שווה לבדוק:
1. אם אתה מוצא דיל על ה-FOSTEX TH600
2. את הקונספט המעניין של Blue Microphones Mo-Fi וסוני MDR-1ADAC - אוזניות איכותיות מאוד עם הגברה מובנית(!)
3. אם ON-EAR זו אופציה, אז כדאי לבדוק גם את דגמי ה-T51P ו-DT1350 של BEYERDYNAMIC
NAD VISO HP50
B&W P7
ודגם אחד של ON-EAR שאהבתי מאוד באופן אישי: Aedle VK-1 Valkyrie
נ.ב. שווה לבדוק:
2. את הקונספט המעניין של Blue Microphones Mo-Fi וסוני MDR-1ADAC - אוזניות איכותיות מאוד עם הגברה מובנית(!)
3. אם ON-EAR זו אופציה, אז כדאי לבדוק גם את דגמי ה-T51P ו-DT1350 של BEYERDYNAMIC
איפה אפשר לשמוע את ההמלצות שלך? בעיקר AEDLE וה SONY עם המגבר המובנה?epony כתב:PSB M4U 1
NAD VISO HP50
B&W P7
ודגם אחד של ON-EAR שאהבתי מאוד באופן אישי : Aedle VK-1 Valkyrie
נ.ב. שווה לבדוק:
3. אם ON-EAR זו אופציה, אז כדאי לבדוק גם את דגמי ה-T51P ו-DT1350 של BEYERDYNAMIC...
·
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
את הסוני המוגברות אני לא יודע אם מביאים לארץ, אבל את האיידל אפשר לשמוע דרך היבואן הרשמי בישראל, דרים סאונדס: http://www.aedle.co.il