התייעצות לגבי רכישת חומרה לניגון XBMC/kodi ע"ג samsung smart tv

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
maoriko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כפי שכתוב בנושא ההודעה , אני מעוניין שהטלוויזיה שלי תריץ kodi בעזרת חומרה שאיננה המחשב נייד שלי ושאוכל להשאיר אותה מחוברת לטלויזיה באופן קבוע.

בתחילה בכלל היה לי רעיון הזוי לרכוש סמארטפון או טאבלט על מנת שישמש בתור מריץ הxbmc , אך לאחר שקראתי פה קצת ראיתי שיש אפשרות להשתמש בraspberry או cubox i על מנת לעשות זאת.

השאלה שלי היא האם מומלץ לי לרכוש את אחד מהמוצרים הנ"ל או אפילו amazon fire tv שגם ראיתי שרשום כאן או שבכלל עדיף מבחינת עלות תועלת לרכוש smart tv box מהאתרים הסינים כגון http://www.aliexpress.com/item/XBMC-Ful ... 43437.html

השימושים שלי יהיו אני מניח בעיקר צפייה בתכנים מהתוסף genesis ואולי בהמשך גם צפייה בשידורי הטלויזיה החיים וכמובן שארצה שהשידור ירוץ באופן חלק ככל האפשר ולא יקרטע. (משתמש בwi fi לצפיה מהאינטרנט)

במידה ושכחתי לציין פרט כלשהו אשמח להוסיף במידת הצורך ותודה מראש על העזרה.

מאור

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

בלי קשר לאיזה מוצר תבחר, מומלץ מאוד להעביר רשת קווית ולא להסתמך על Wi Fi עבור צפייה בתכני HD, כולל גם מהאינטרנט אם הם תכני HD כבדים.
ה-CuBox-i2 או ה-CuBox TV יכולים להתאים לך, ואם התקציב יותר גבוה, ה-NUC N2830 גם מצויין למטרה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

maoriko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כן , אני מתאר לעצמי שזה הרבה יותר אפקטיבי ללא WI FI ואני מניח שכאשר יהיה לי פנאי וסבלנות אני אטפל בזה.

בקשר לCuBox TV ולNUC N2830 האם הם הרבה יותר טובים ממוצרי הsmart tv box שאני יכול לרכוש באתרים כמו aliexpress? כמבחינת המחיר נראה שהם יותר זולים

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

כן, הם עדיפים, בעיקר כי יש להם תמיכה רשמית של OpenELEC (הפצת לינוקס חינמית הכוללת XBMC/Kodi בתוכה).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #5 

קיובוקס i2 עם הקופון של הפורום אחלה תמורה למחיר
אישית קניתי כבר 4 ופיזרתי לחברים

maoriko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אוקיי לקחתי לתשומת ליבי את מה שרשמתם , אני כנראה ארכוש בסופו של דבר גם אחד מהמכשירים הסינים וגם קיובוקס אחד שיהיו לי לשתי טלויזיות וכך גם אוכל להשוות ביניהם.

בכל מקרה המון המון תודה.

מאור

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”