קריאטיב או לוג'יטק?
-
Fimbulvetr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 למחשב שלי ואני רציתי לדעת איזה עדיף:
Logitech x-530
Creative inspire 5200
בעקרון אני רוצה אותם לסרטים וגם למוזיקה ולמשחקים.
תודה.
Logitech x-530
Creative inspire 5200
בעקרון אני רוצה אותם לסרטים וגם למוזיקה ולמשחקים.
תודה.
-
Fimbulvetr
-
- חבר שרק התחיל

אממ אני מניח שהתקציב הוא בסביבות ה 600 700 שקל גג.
אני אשמח לשמוע המלצות ומקומות שאני יכול לקנות בהם. תודה
הכיוון הוא 5.1 שאין לו סאונד דיגיטלי מדי (מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)
אני אשמח לשמוע המלצות ומקומות שאני יכול לקנות בהם. תודה
הכיוון הוא 5.1 שאין לו סאונד דיגיטלי מדי (מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)
-
Fimbulvetr
-
- חבר שרק התחיל

הממ אוקיי תודה 
- le1982
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- שם מלא: le1982
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ה2.1 (ATP3) עולים 400 ש"ח והם מצויינים לכל הדעות,
ויש להם גם 5.1 ב420 ש"ח אבל אין לי מושג איך הם נשמעים
הנה לינק:
http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speak ... 6647=26967
הנה לינק:
http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speak ... 6647=26967
The best way to predict the future is to create it
לפי הנתונים הם לא נשמעים משהו.. מה שכן, אלו שמעליהם ב1000 ש"ח נראים הרבה יותר מקצועיים.le1982 כתב:ה2.1 (ATP3) עולים 400 ש"ח והם מצויינים לכל הדעות,
הנה לינק:
http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speak ... 6647=26967...
לדעתי עדיף את ה2.1 לשל AT
שחר, לא בוחרים ככה רמקולים.
- le1982
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- שם מלא: le1982
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם לא עקרוני לך מדי ה5.1 , אז הATP3 מצויינים יש לי אותם בבית ואני ממש נהנה מהם ואני בטוח שתקבל עליהם עוד המון תגובות חיוביות..
The best way to predict the future is to create it
-
Fimbulvetr
-
- חבר שרק התחיל

אני בכל זאת מעדיף 5.1, אבל 5.1 מלא בלי תלות בצורת הקירות שלי משום שאין לי הבטחה שאני יוכל למקם אותם כך שהפגיעה בקיר של הצליל תהיה מדוייקת שזה יביא את האפקט של 5.1...
אני מניח ש 1000 ש"ח זה קצת חורג מהתקציב שלי אני על גבול של 700 בגלל זה בהתחלה חשבתי על קריאטיב או ליג'יטק. אתם יכולים להביא לי כמה טיפים אולי בקשר לבחירת רמקולים, חוץ משיפוט האוזן מה עוד צריך לדעת כדי לשפוט את איכות הרמקולים לפי המפרט בלי לשמוע?
וגם אם זה עוזר לכם בהבאת העצה, אני שומע סוגים מאוד מגוונים של מוזיקה שמתחיל בקלאסית וממשיך בסוגים כבדים של מטאל ואף מגיע מדי פעם לאלקטרונית... סרטים אני רואה קצת פחות את האמת כמעט ולא וגם משחקים כמעט ולא, אבל שוב, אני מעדיף שיהיה תמיכה סבירה להכל עם דגש יותר על מוזיקה.
בסביבות ה 600-700 ש"ח מה עוד הייתם יכולים להמליץ לי שהוא יותר טוב מקריאטיב או לוג'יטק, ולפי מה שהבנתי גם עדיף לקחת קריאטיב מבין הדגמים שאני הבאתי בהתחלה...
תודה.
אני מניח ש 1000 ש"ח זה קצת חורג מהתקציב שלי אני על גבול של 700 בגלל זה בהתחלה חשבתי על קריאטיב או ליג'יטק. אתם יכולים להביא לי כמה טיפים אולי בקשר לבחירת רמקולים, חוץ משיפוט האוזן מה עוד צריך לדעת כדי לשפוט את איכות הרמקולים לפי המפרט בלי לשמוע?
וגם אם זה עוזר לכם בהבאת העצה, אני שומע סוגים מאוד מגוונים של מוזיקה שמתחיל בקלאסית וממשיך בסוגים כבדים של מטאל ואף מגיע מדי פעם לאלקטרונית... סרטים אני רואה קצת פחות את האמת כמעט ולא וגם משחקים כמעט ולא, אבל שוב, אני מעדיף שיהיה תמיכה סבירה להכל עם דגש יותר על מוזיקה.
בסביבות ה 600-700 ש"ח מה עוד הייתם יכולים להמליץ לי שהוא יותר טוב מקריאטיב או לוג'יטק, ולפי מה שהבנתי גם עדיף לקחת קריאטיב מבין הדגמים שאני הבאתי בהתחלה...
תודה.
מצטרף לשאלה
גמני בלבטים לגביי מערכת 5.1 דווקא לי אבל המליצו כולם ללכת על הלוגי'טק (בפורום אחר של מחשבים). בקיצור יש לי גם תקציב של 700 שקל וה5.1 כן עקרוני לי כי כבר יש לי עכשיו 2.1 של קריאיטיב מעולים