הי,
אחרי כמה התלבטויות החלטתי ללכת על ה-NUC N2820 עם 500GB HDD ו-4GB זכרון.
בחנות שאלו אותי אם אני יודע שזה דורש המון התעסקות עם ביות תמיכה כאלה ואחרות ואמרתי שיהיה בסדר אבל לא חשבתי שזה יקרה כל כך מהר.
בהפעלה הראשונית של המחשב אני מנסה להכנס לביוס ע"י לחיצה על F2 ומקבל מסך שחור ולא מצליח להכנס ל-BIOS.
חשבתי אולי צריך לעדכן את ה-BIOS אבל כנראה שיש בעיה באתר של אינטל אז אני לא מצליח לגשת להורדות של הדגם הנ"ל.
כמובן שאני ממשיך ללא לחיצה על כלום הוא מראה לי שגיאה "PXE-E61 Media Test Failure, Check Cable" שמסתבר לפי חיפושים באינטרנט שאומר שהfist boot בביוס לא מוגדר על שום HDD או זכרון.
משהו חווה את הבעיה ויכול לתת לי פתרון לזה? זה יכול להראות על רכיב תקול כלשהו?
תודה
בעיה בכניסה ראשונית ל-BIOS של NUC N2820
@ufffnick
·
הבעיה היתה אחרת, הביוס לא תמיד עובד על כל סוגי הטלויזיות בגלל בעיות תאימות רזולוציה אז עברתי לעבוד על טלויזיה חדשה יותר והכל הסתדר...
משם הכל המשיך חלק, עדכון הביוס לגרסא העדכנית ביותר התקנת windows 8.1 ועדכון כל הדרייברים.
לאחר התקנת popcorntime על המחשב אני רואה שגם ב-720p וגם ב-1080p יש ניצול של 100% cpu, לפי פוסטים אחרים פה אני הבנתי שזה לא אמור להיות מאמץ גדול כל כך למעבד הזה להריץ רזולוציות כאלה.
מה הסיבה יכולה להיות? יש לציין שלא התקנתי שום דבר חוץ מהדרייברים ו-popcorn time.
תודה
·
הבעיה היתה אחרת, הביוס לא תמיד עובד על כל סוגי הטלויזיות בגלל בעיות תאימות רזולוציה אז עברתי לעבוד על טלויזיה חדשה יותר והכל הסתדר...
משם הכל המשיך חלק, עדכון הביוס לגרסא העדכנית ביותר התקנת windows 8.1 ועדכון כל הדרייברים.
לאחר התקנת popcorntime על המחשב אני רואה שגם ב-720p וגם ב-1080p יש ניצול של 100% cpu, לפי פוסטים אחרים פה אני הבנתי שזה לא אמור להיות מאמץ גדול כל כך למעבד הזה להריץ רזולוציות כאלה.
מה הסיבה יכולה להיות? יש לציין שלא התקנתי שום דבר חוץ מהדרייברים ו-popcorn time.
תודה