פיליפס VS פנסוניק lg V לחדר שינה - פרטים בפנים
שלום לחברי הפורום,
אני רוצה לרכוש 2 טלוויזיות לחדרי השינה .
השימושים זהים ולכן אני לא שואל על כל טלוויזיה בנפרד.
גודל המסך שחפשתי הוא 32 אינץ' במחיר עד 1500 ש"ח כל טלוויזיה (אולי אוכל להגדיל את התקציב ל4000 ש"ח סה"כ) .
בחדרי השינה לרוב אנחנו אוהבים לצפות בחושך .
בשני החדרים יחובר דונגל ו-HTPC .
לעיתים רחוקות נצפה בחדשות (ערוץ 2 ,ערוץ10) רוב הזמן התכנים יהיו סרטים וסדרות שמקורם ברשת .
מתוך ה-3 אהבתי יותר את ה LG ,התמונה היתה יותר חדה .
היות ושלוש הדגמים די דומים , בדקתי אחריות , וכאן לפנסוניק 5 , פיליפס שנתיים בלבד ו-LG מציעים 3 שנות אחריות .
המון תודה למגיבים
אני רוצה לרכוש 2 טלוויזיות לחדרי השינה .
השימושים זהים ולכן אני לא שואל על כל טלוויזיה בנפרד.
גודל המסך שחפשתי הוא 32 אינץ' במחיר עד 1500 ש"ח כל טלוויזיה (אולי אוכל להגדיל את התקציב ל4000 ש"ח סה"כ) .
בחדרי השינה לרוב אנחנו אוהבים לצפות בחושך .
בשני החדרים יחובר דונגל ו-HTPC .
לעיתים רחוקות נצפה בחדשות (ערוץ 2 ,ערוץ10) רוב הזמן התכנים יהיו סרטים וסדרות שמקורם ברשת .
מתוך ה-3 אהבתי יותר את ה LG ,התמונה היתה יותר חדה .
היות ושלוש הדגמים די דומים , בדקתי אחריות , וכאן לפנסוניק 5 , פיליפס שנתיים בלבד ו-LG מציעים 3 שנות אחריות .
המון תודה למגיבים
נערך לאחרונה על ידי xmen83 ב 28/12/2014 22:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
LG, וכנראה גם פנסוניק, משתמשים בפנלים מסוג IPS שהשחורים שלהם בהירים יותר, אם כי עם זוויות צפיה טובות יותר. ייתכן שזה יראה פחות טוב בשימוש בחושך. סוג הפנלים השני הנפוץ, VA, קיים אצל רוב היצרנים האחרים.
עוד שאלה היא איזה פנסוניק. לפני מה שהבנתי, דגמי השנה שלהם (סדרת A או AS) הם שיפור לעומת הקודמים.
עוד יצרן עם 5 שנים אחריות, בחלק מהמקרים, הוא שארפ. ייתכן שלסוני יש 4 שנים אחריות ("מבצע"), אבל נראה לי שהם יקרים יותר באופן כללי.
עוד שאלה היא איזה פנסוניק. לפני מה שהבנתי, דגמי השנה שלהם (סדרת A או AS) הם שיפור לעומת הקודמים.
עוד יצרן עם 5 שנים אחריות, בחלק מהמקרים, הוא שארפ. ייתכן שלסוני יש 4 שנים אחריות ("מבצע"), אבל נראה לי שהם יקרים יותר באופן כללי.
בחדר אחד 2.7 מ'
בחדר שני 2.5 מ'
לאחר ביקור והתרשמות מקרוב , נוסף עוד דגם : סמסונג F5000
לאחר חיפוש בפורום ,אני לא כ"כ בטוח לגבי הסמסונג ,ישנו בפורום שרשור בו דנים לגבי השירות והפעלת האחריות של היבואן הרשמי.
לאחר מאמצים רבים פותח השרשור הצליח לשכנע את הנציגים שמסך בן 3 שבועות עם 3 פיקסלים שרופים הוא מסך תקול.
גם התמונה של LG הייתה ממש טובה .
ארבעת הדגמים הם :
פיליפס 32PHH4109
פנסוניק TH32A402L
LG32LB569Z
SAMSUNG UA32F5000
כמובן שיש לקחת בחשבון שבחנות הטלוויזיה מקרינה ב"תנאי מעבדה" עם תאורה מחמיאה ואולי כיולים נוספים והמצב בבית יהיה שונה
תמיד תהיה דלתא מבחינת האיכות ,השאיפה היא כמובן להבדל כמה שיותר קטן .
בחדר שני 2.5 מ'
לאחר ביקור והתרשמות מקרוב , נוסף עוד דגם : סמסונג F5000
לאחר חיפוש בפורום ,אני לא כ"כ בטוח לגבי הסמסונג ,ישנו בפורום שרשור בו דנים לגבי השירות והפעלת האחריות של היבואן הרשמי.
לאחר מאמצים רבים פותח השרשור הצליח לשכנע את הנציגים שמסך בן 3 שבועות עם 3 פיקסלים שרופים הוא מסך תקול.
גם התמונה של LG הייתה ממש טובה .
ארבעת הדגמים הם :
פיליפס 32PHH4109
פנסוניק TH32A402L
LG32LB569Z
SAMSUNG UA32F5000
כמובן שיש לקחת בחשבון שבחנות הטלוויזיה מקרינה ב"תנאי מעבדה" עם תאורה מחמיאה ואולי כיולים נוספים והמצב בבית יהיה שונה
תמיד תהיה דלתא מבחינת האיכות ,השאיפה היא כמובן להבדל כמה שיותר קטן .
חשוב מאוד לעשות כמוני ללכת לחנות עם התצוגות ולראות בעיינים איך רואים ב-HD וערוצים רגילים 10+22,
תדע מה אתה לא מוכן להתפשר וכו' לדוג' מינימום 2 חיבורי HDMI + כפתורים פיזית בצד למקרה והשלט הלך ועוד כמה... TH32A402L כמעט הלכתי עליו אבל בגלל איכות ירודה ב-22'' ירדתי ממנו תבדוק לבד ותחליט, למרות ש-5 שנים אחריות מאוד קרץ לי...
חיפשתי בנרות את הדגם TH32A410L +5 שנים אחריות +עם מסך IPSש אולי משהו יראה יותר טוב לעומת A02L אבל לא מצאתי בתצוגה אפילו לא במלאי בלא מעט חנויות לא מצאתי של משווק מורשה כמובן...
כנראה שאלך על הדגם הזה LG32LB569Z לא הסמארט TV, האיכות צפייה בה די יפה
(ראיתי דגם כמעט זהה לכן חשוב לבדוק את הדגם הספציפי מפרטים שונים לפעמים...)
פליפס 2 שנתיים אחריות לא ממליץ לא יודע מבחינת איכות, לפחות 3 שנים ומעלה.
לגבי הסמסונג תזהר יש חנויות שהן לא המשווק המורשה = 1 שנה אחריות מלאה+2 מוגבלת
(כנראה תשלם על הטכנאי לא על החלקים לא בטוח ב-100% שזה נכון כי נציג אמר זאת בחנות,אבל תבדוק לעומק,
לודג' מחסני חשמל מייבאים מפלסטינים ולא מליין סם)
http://www.hometheater.co.il/vp2196113#2196113
תדע מה אתה לא מוכן להתפשר וכו' לדוג' מינימום 2 חיבורי HDMI + כפתורים פיזית בצד למקרה והשלט הלך ועוד כמה... TH32A402L כמעט הלכתי עליו אבל בגלל איכות ירודה ב-22'' ירדתי ממנו תבדוק לבד ותחליט, למרות ש-5 שנים אחריות מאוד קרץ לי...
חיפשתי בנרות את הדגם TH32A410L +5 שנים אחריות +עם מסך IPSש אולי משהו יראה יותר טוב לעומת A02L אבל לא מצאתי בתצוגה אפילו לא במלאי בלא מעט חנויות לא מצאתי של משווק מורשה כמובן...
כנראה שאלך על הדגם הזה LG32LB569Z לא הסמארט TV, האיכות צפייה בה די יפה
(ראיתי דגם כמעט זהה לכן חשוב לבדוק את הדגם הספציפי מפרטים שונים לפעמים...)
פליפס 2 שנתיים אחריות לא ממליץ לא יודע מבחינת איכות, לפחות 3 שנים ומעלה.
לגבי הסמסונג תזהר יש חנויות שהן לא המשווק המורשה = 1 שנה אחריות מלאה+2 מוגבלת
(כנראה תשלם על הטכנאי לא על החלקים לא בטוח ב-100% שזה נכון כי נציג אמר זאת בחנות,אבל תבדוק לעומק,
לודג' מחסני חשמל מייבאים מפלסטינים ולא מליין סם)
http://www.hometheater.co.il/vp2196113#2196113
מרחק זה מרחק. מה שכן, בהתאם לאיך שהמסך תלוי, יכול להיות שבגלל זווית הצפיה כלפי מטה מסכים שונים יראו פחות טוב ברמות שונות. כדאי לך לבדוק את זה בחנות, במיוחד בצבעים כהים.
למרחק של 2.5 מטר הייתי מעדיף 50" לפחות, אבל זה כמובן מעלה את המחיר.
למרחק של 2.5 מטר הייתי מעדיף 50" לפחות, אבל זה כמובן מעלה את המחיר.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 29/12/2014 19:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
·xmen83 כתב:שחכתי לציין שאת הטלוויזיות נתלה ונצפה בהן בשכיבה .
מצאתי מספר מדריכים בהם מוסבר כיצד לחשב גודל בהתאם למרחק ,לא ראיתי שמתייחסים לשכיבה (לישיבה כן מתייחסים) ....
1. כשאתה תולה את ה-TV תתלה אותה גבוה (תשאיר כ-40 ס"מ מהתקרה בשביל הממיר)
2. תרכוש מתקן תלייה עם הטיה של הTV כלפי מטה.
3. גם אני מצטרף לקודמי וממליץ על לפחות 40' - גם בח. שינה . אצלי 46' במרחק של כ-3 מ' וזה "מעט קטן".
היום יצא לי לבדוק שני דגמים אחד מול השני .
הראשון הוא LG32LB569Z והשני טלויזיה Samsung UA32H5100 (רציתי לבדוק מול F5000 אבל היא לא היתה בתצוגה )
בדקתי HD וגם SD (ערוץ 22) .
אני מתכוון להשתמש בXBMC וממה שראיתי ,רוב ערוצי IPTV דרך התוכנה משודרים בSD .
בHD שתי הטלוויזיות הציגו תמונה מעולה .
לעומת זאת ,בSD אהבתי יותר את התמונה של LG
אני לא מבין גדול במונחים הטכניים אבל הדמויות בLG היו צבעוניות יותר, שזופות יותר לעומת הסמסונג .
לא הצלחתי למצוא את אותו הדגם של LG ב40 אינץ' .(חפשתי בזאפ)
הראשון הוא LG32LB569Z והשני טלויזיה Samsung UA32H5100 (רציתי לבדוק מול F5000 אבל היא לא היתה בתצוגה )
בדקתי HD וגם SD (ערוץ 22) .
אני מתכוון להשתמש בXBMC וממה שראיתי ,רוב ערוצי IPTV דרך התוכנה משודרים בSD .
בHD שתי הטלוויזיות הציגו תמונה מעולה .
לעומת זאת ,בSD אהבתי יותר את התמונה של LG
אני לא מבין גדול במונחים הטכניים אבל הדמויות בLG היו צבעוניות יותר, שזופות יותר לעומת הסמסונג .
לא הצלחתי למצוא את אותו הדגם של LG ב40 אינץ' .(חפשתי בזאפ)
כפי שהמלצתם, התחלתי לחפש מסכים גדולים יותר , לאחר התרשמות ובדיקה
נשארו שני דגמים שאחד מהם יהיה בחדר השינה בימים הקרובים
שני הדגמים הם :
Samsung UA40EH5000R
LG 42LB550A
על LG מצאתי מידע רק באנגלית , משום מה בארץ היא לא נמכרת ,האם זה מעיד על שרות או תיקון בעייתי במידת הצורך ?
איזו מהשתיים תתאים יותר לשימושים שציינתי ?
נשארו שני דגמים שאחד מהם יהיה בחדר השינה בימים הקרובים
שני הדגמים הם :
Samsung UA40EH5000R
LG 42LB550A
על LG מצאתי מידע רק באנגלית , משום מה בארץ היא לא נמכרת ,האם זה מעיד על שרות או תיקון בעייתי במידת הצורך ?
איזו מהשתיים תתאים יותר לשימושים שציינתי ?
הייתי מהמר על הבדלים בהגדרות תמונה, ולא משהו מהותי במסך.xmen83 כתב:אני לא מבין גדול במונחים הטכניים אבל הדמויות בLG היו צבעוניות יותר, שזופות יותר לעומת הסמסונג...
לא יודע לגבי שני הדגמים. סתם לידיעה, E של סמסונג הוא דגם 2012, LB של LG הוא 2014, אבל זה לא אומר שה-LB טוב יותר. אגב, סמסונג H זה 2014, אבל EH זו גרסה של E מ-2012.