Spotify
שירותי מוסיקה מארהב לא נתמכים בארץ בגלל זכויות יוצרים
תתקין תוסף שנקרא hola, משנה את המיקום שלך לארהב ואז אין בעיה.
גם פנדורה וכל שאר השירותים שמוגבלים לאיזור מסויים.
גם פנדורה וכל שאר השירותים שמוגבלים לאיזור מסויים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אפשר הסבר עוד קצת על התוסף הזה ?
מה קורה כאשר יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת ? ואם לרסיבר יש אפשרות להתחבר ישירות לשירותים האלה (שלא דרך דפדפן) יש אפשרות לנצל את זה איכשהו ?
מה קורה כאשר יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת ? ואם לרסיבר יש אפשרות להתחבר ישירות לשירותים האלה (שלא דרך דפדפן) יש אפשרות לנצל את זה איכשהו ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
עד כמה שאני יודע אפשר להתקין את התוסף בצורה של אפליקציה גם במכשירי אנדרואיד וגם במכשירי אפל למיניהם.
אפשר להתקין את התוסף גם בתור תוסף לכרום במחשב pc.
בכל מקרה כשיש את האפליקציה יש שם רשימה של שירותים שלא זמינים לארץ ובאפליקציה אתה משנה את ״המיקום״ ספציפית לצורך האפליקציה.
אם רוצים שזה יעבוד בכמה מחשבים או מכשירים צריך להתקין על כל אחד מהם לחוד.
האתר שלהם הוא http://hola.org/ יש שם גם חלק של FAQ למידע נוסף.
אפשר להתקין את התוסף גם בתור תוסף לכרום במחשב pc.
בכל מקרה כשיש את האפליקציה יש שם רשימה של שירותים שלא זמינים לארץ ובאפליקציה אתה משנה את ״המיקום״ ספציפית לצורך האפליקציה.
אם רוצים שזה יעבוד בכמה מחשבים או מכשירים צריך להתקין על כל אחד מהם לחוד.
האתר שלהם הוא http://hola.org/ יש שם גם חלק של FAQ למידע נוסף.
להשיג כתובת IP אמריקאית זו לא בעיה, כך בחשבון שבשביל Spotify צריך לשלם מכרטיס אשראי אמריקאי או במדינות שהשירות קיים. דרך נוספת זה לקנות Spotify redeem ב ebay לתקופה של נניח חצי שנה ואז אתה משתמש בשירות ללא שום בעיה ככה אני עושה.
לגבי מה ששאלת אבי , רק אם יש לך מכשיר אנדרואיד שהוא Rooted או רסיבר תומך Spotify connect תוכל לנצל את הרסיבר. לנו אין רסיבר כזה
, אני מזרים את המסיקה לרסיבר דרך הטלפון אבל זה כבר נושא אחר....
לגבי מה ששאלת אבי , רק אם יש לך מכשיר אנדרואיד שהוא Rooted או רסיבר תומך Spotify connect תוכל לנצל את הרסיבר. לנו אין רסיבר כזה
בדקתי עכשיו שוב כי לא זכרתי שצריך כרטיס אשראי
נרשמתי עם אימייל אחר לשירות של ספוטיפיי ואין שום צורך באשראי.
התקנתי את hola מחדש על אנדרואיד ללא הרשאות רוט, מתוך האפליקציה הורדתי את הספוטיפיי ונרשמתי ללא בעיות.
עובד בטלפון בלי בעיה...
התקנתי את hola מחדש על אנדרואיד ללא הרשאות רוט, מתוך האפליקציה הורדתי את הספוטיפיי ונרשמתי ללא בעיות.
עובד בטלפון בלי בעיה...
·haimpk כתב:בדקתי עכשיו שוב כי לא זכרתי שצריך כרטיס אשראי
עובד בטלפון בלי בעיה......
עובד חלקית אין לך תנאים של vip לכן אתה לא תקבל את כל המוסיקה שיש להם, תקבל פרסומות ועוד פיצ'רים יפסיקו לעבוד לך תוך חודש. ספוטיפי הוא שירות בתשלום כדי לקבל את כל מה שיש להם להציע.
Root באנדרואיד זה רק כדי להזרים את ספוטיפי למגבר שלא תומך Spotify connect אחרת תסביר לי איך אתה עונה על השאלה של אבי? להתקין Spotify סתם על הטלפון זה לא בעיה
@Arik520
·
מה שיש לך ברסיבר זה Spotify Connect
בהנחה שיש לך חשבון Spotify אתה יכול לנגן מכל מקום, נניח הטלפון שלך ולהעביר את הנגינה לרסיבר.
אפילו מהמשרד אתה יכול לנגן ולבחור להעביר את הנגינה לרסיבר שלך. זה לא קשור לפתיחת חשבון או התקנה של Spotify על הרסיבר
רק תוסף.
אם יש לך מחשב שמחובר לרסיבר כמו אצלי, אז אתה פשוט יכול להעביר ברסיבר לערוץ של המחשב ולנגן דרך הטלפון שיעביר את הנגינה למחשב (שמותקן עליו Spotify) ואז אתה תשמע דרך הרמקולים בק"ב, זה מה שאני עושה, עובד מצוין ככה דרך הטלפון אני שולט ב Spotify אבל שומע דרך המערכת
·
בהנחה שיש לך חשבון Spotify אתה יכול לנגן מכל מקום, נניח הטלפון שלך ולהעביר את הנגינה לרסיבר.
אפילו מהמשרד אתה יכול לנגן ולבחור להעביר את הנגינה לרסיבר שלך. זה לא קשור לפתיחת חשבון או התקנה של Spotify על הרסיבר
רק תוסף.
אם יש לך מחשב שמחובר לרסיבר כמו אצלי, אז אתה פשוט יכול להעביר ברסיבר לערוץ של המחשב ולנגן דרך הטלפון שיעביר את הנגינה למחשב (שמותקן עליו Spotify) ואז אתה תשמע דרך הרמקולים בק"ב, זה מה שאני עושה, עובד מצוין ככה דרך הטלפון אני שולט ב Spotify אבל שומע דרך המערכת
·אז איך זה אמור לפעול? הגדרתי ספוטיפיי והולא בטלפון, אני מנגן שם נניח, איך אני אמור להעביר לרסיבר? דרך בלוטות' אין בזה משהו מיוחד, כל מה שאני אנגן מהטלפון אני יכול להעביר בבלוטות' לרסיבר. זה דורש את הפרימיום של ספוטיפיי?eyosha כתב:@Arik520
·
רק תוסף.
...
ואם כן, איך זה יעבוד, הרסיבר יתחבר לחשבון ספוטיפיי שלי וינגן משם מה שאני מגדיר בטלפון? זה הרעיון בעצם?