רכישת טלויזיה Samsung UA-H6300

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
יוסי960 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,
אני חיל והתחלתי לעבוד לאחרונה כדי לחסוך לטלויזיה בחדר,
החלטתי ללכת על הדגם ua- h6300 של סאמסונג 40 אינטש, תמונה חדה ויפה ויש את כל הפיטצ'רים גם. למרות שלא חשוב לי הסמארט טי וי כי הטלויזיה תהיה מחוברת למחשב וכשצריך פשוט אעביר תצוגה.

הגעתי לרשת גדולה ויקרה בקניון , התרשמתי מהמסך בתצוגה והחלטתי שאקנה אותו , כמובן מחנות קטנה וזולה בהבדל של 1000 ש"ח בתל אביב.
כמובן שלקחתי את השיקול של יבואן מקביל ואחראיות של שנה.

הבעיה היא שבחנות הקטנה אין את המסך בתצוגה , ולמרות שמצויין אותו שם של מכשיר המוכר שם התחיל לבלבל לי את השכל שגם UA שמעיד על אסיה, אז עדיין זה מתפצל בין תאילנד וסין, אותו דגם אבל במקומות שונים , כשהאחד שמיוצר בתאילנד יותר איכותי ויותר קר. ושיש הבדלים משמעותיים בין הדגמים.

עכשיו, אין לי את המסך בתצוגה ואני רוצה לקנות בדיוק את המסך שראיתי ברשת היקרה ! הייתי בטוח שאותו שם מעיד על אותו מסך בדיוק.

אשמח לקבל את עזרתכם, מעיון קצר בפורום שמתי לב שחברה מקצועיים פה ואני אבוד בתחום הזה !

האם יש לי מה לדאוג או פשוט ללכת לקנות מחנות זולה שאין את המסך בתצוגה בידיעה שזה אותו מסך ואין סיכוי שאקבל מסך עם פנאל שונה ואיכות תמונה שונה ( למרות שזה אותו שם ) ?

ואם באמת יש כמה דגמים של UA H6300 איך אני מבדיל ? בשום מקום לא מצאתי ציון לדגמים שונים, איכות שונה.

וגם אשמח לשמוע חוות דעתכם על המסך בכללי , האם כדאי, המלצות למסך דומה! כל הערה תעזור!
תודה רבה מראש,
יוסי

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

UA הוא אכן איזור אסיה

שליחה #2 

ויש כמה וכמה איזורים משם. הבעיה הגדולה עם המסכים מ-UA הוא לא בהכרח האיכות שלהם (לרוב זה בסדר) אלא יותר תמיכה בעברית וכל מיני דברים כאלה. גם סמליין מייבאים את ה-UA אבל מגיירים אותו. אם אתה קונה בייבוא מקביל UA הסבירות הגבוהה היא שעברית לא תהיה לך. אם זה לא חשוב - אשריך, לך וקנה :-)

יוסי960 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אתה מתכוון לעברית בתפריט סמארט? אני רוצה להבין כמה קריטי התמיכה בעברית שכולם מדברים עליה.
מבחינת הסמארט לא אכפת לי שלא תתעדכן ולא יהיו אפליקציות.
רוצה שהמסך יהיה זהה למסך שראיתי בחנות הגדולה ברשת אחד לאחד.

יוסי960 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

היי , אני מקפיץ את המודעה כי רוצה לבצע קניה עוד מחר לפי העלאת מחירים של ינואר :)

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #5 

לדעתי מסכי LCD זו בעיה באופן כללי. גם עם אותו פנל ממש יש הבדלים בגלל תהליכי ייצור/בקרת איכות לא אחידים. סמסונג משתמשים לפעמים בפנלים שונים באותו דגם, כולל אותו דגם ממש. אבל אני לא יודע אם תמיד אפשר להגיד שפנל מסוים עדיף על אחרים.

אולי קודם צריך לשאול עד כמה אתה בררן ובאיזה תנאים אתה מתכנן להשתמש במסך. אם אתה לא מאוד בררן, זה כנראה לא קריטי. אם אתה בררן, ומתכנן להשתמש בו בחושך, או מקרוב (זווית צפיה קיצונית יותר לצידי המסך), אולי אז זה רלוונטי. אבל אז זה אומר ללכת לפורומים באנגלית ולהתחיל לעשות מחקר בנושא. :)

ואיזה העלאת מחירים? באופן כללי מחירי מסכים יורדים לאורך זמן.

יוסי960 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

היי תודה על התגובה.
עד כמה אני בררן ? סך הכל מחפש מסך איכותי וחד לחדר. כמו שראיתי בתצוגה בחנות היקרה.
לשימוש לכבלים ( סדרות וסרטים) וגם למחשב ( פיפא , סרטים - XBMC )

ובאיזה תנאים אני מתכוון להשתמש במסך ? אני ישן בממ"ד ורוב הזמן החלון סגור, וגם לא בעיה לסגור כדי שיהיה חושך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”