האם XBMC / Kodi יכול להחליף את HOT/YES ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי ,
אנחנו משלמים בחודש כ 500 שקל להוט (טריפל ואינטרנט) שפועל אנחנו צופים בעיקר בערוץ 10 ו 2.
הילדים (6 ו 3) רואים בעיקר את ערוצי הילדים (דיסני , ניקלודאון , ג'וניור) ותכנים ב VOD .
דורה , דיאגו , אומי זומי , יובל המבולבל וכו'...

הייתי שמח להעיף את הטלויזיה מהבית... האם ה XBMC / Kodi יכול להוות תחליף ? שגם לילדים יהיה מה לראות ?
ואם כן.. מה אני רוצה XBMC או KODI ?

תודה.

kobiko3030
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

אני כבר שנה וחצי בלי הוט ומסתדר יפה מאוד עם 3 ילדים, יש לי מכשירים משולבים עידן + ואנדרואיד שעליו מותקן XBMC, ערוצים 2 ו 10 אתה יכול לראות דרך עידן+ ואת כל מה שרשמת לילדים יש גם בxbmc וגם באפליקציות לאנדרואיד אפילו בלי XBMC, אני התחלתי בזהירות, קודם כל קניתי מכשיר אחד והתנסיתי עליו עד שהכל זרם חלק ואז קניתי עוד 3 מכשירים ויש לי היום 4 מכשירים בבית.

לגבי XBMC או KODI תמיד עדיף עדיף להתקין את החדש יותר ובמקרה הזה זה KODI.

itzikg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2120
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 279 פעמים

שליחה #3 

כנס לפה יש הסבר להכל
http://www.hometheater.co.il/vp1860146

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4293
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 479 פעמים

שליחה #4 

כבר החליף אצלי מזמן

iChrist
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

בתור ילד שהתחיל עם XBMC בגיל 14 והיום כמעט 17, יש שם כל תוכן אפשרי לילדים והכל בHD.
הבעייה היחידה לחלק מהאנשים היא האנגלית, כי בתכניות כאלה אין כתוביות וזה באנגלית..
אבל לי זה רק שיפר את האנגלית, היום אני 5 יח' וממש קל לי בזכות זה.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6113
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #6 

alophind בהחלט

tomer1749
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1310
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #7 

אכן. מבחינת ערוצים שניהם זמינים תמיד באינטרנט. מבחינת תכני ילדים גם את התכנים יש לך את הכל. =

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שליחה #8 

alophind כתב:היי ,
אנחנו משלמים בחודש כ 500 שקל להוט (טריפל ואינטרנט) שפועל אנחנו צופים בעיקר בערוץ 10 ו 2.
הילדים (6 ו 3) רואים בעיקר את ערוצי הילדים (דיסני , ניקלודאון , ג'וניור) ותכנים ב VOD .
דורה , דיאגו , אומי זומי , יובל המבולבל וכו'...

הייתי שמח להעיף את הטלויזיה מהבית... האם ה XBMC / Kodi יכול להוות תחליף ? שגם לילדים יהיה מה לראות ?
ואם כן.. מה אני רוצה XBMC או KODI ?

תודה.
...
·

אני כמו חלק מהאחרים פה משתמש בעידן+ כדי לצפות בערוצים 2 ו-10 (וגם קצת ערוץ 1 :-)). הילדים שלי מסתדרים מצוין עם המערכת - הם יודעים להיכנס ל-KIDSIL ויש שם שפע של תוכן. הם לא יודעים אם יש שם לדוגמא את כל אוואטר על כל פרקיה (לדוגמא) אבל יש שם מספיק פרקים של מספיק תוכניות כך שזה ממש לא משנה (בני 6 אם זה משנה).

התוסף הספציפי הזה הוא זהב! והשליטה של הילדים בעזרת השלט של הטלוויזיה (ב-RPI) הופכת את כל העניין לפשוט וקל.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

עכשיו, לאחר שאמרתי את זה

שליחה #9 

ברור לגמרי שיש דברים ש-XBMC לא מחליף. אם למישהו נורא חשוב שתהיה לו זמינות של מלא ערוצים בשלוף וללא תקלות - ברור שאין תחליף לטלוויזיה רב ערוצית. שום פיתרון אינטרנטי לא מחליף את זה. מצד שני - במרבית הערוצים שמוצעים גם ככה אין הרבה מה לראות.

סרטים - אין מבחר מדהים, יש בעיקר תוכן למלא את הזמן. ובינינו - למי יש זמן מיותר לסרטי ***? עדיף כבר להוריד או להשתמש בתוספים שיש ב-XBMC לצפיה במה שרוצים. כנ"ל סדרות! יוצא הדופן היחיד הוא סדרות ספציפיות ל-HOT או YES שייקח קצת זמן עד שיופיעו ברשת.

ערוצי טבע וכד' - אי אפשר למצוא בעברית אבל יש בשפות אחרות וזה עובד יפה. אני אישית לא טורח עם סטרימים מהרשת. כל הזמן יש איתם בעיות.

ערוצי ספורט - אולי הדבר הכי חשוב שיש להם להציע. גם לזה יש פתרונות בדמות תוספים אבל לפעמים זה מבאס לחפש מקורות טובים בתוך התוסף (בעיקר כשיש טורנירים גדולים...). עדיין, לדעתי לא שווה לשלם לטלוויזיה רב ערוצית רק בשביל ספורט (יש שיחלקו עליי ויגידו שזה הדבר היחיד ששווה לשלם עליו שם, ניחא :-D).

VOD - יש יתרון כמובן ל-VOD שעובד מהר וזמין תמיד בתשלום יחסית סמלי. זה פיתרון יפה וטוב רק חבל שכדי להיות זכאי להשתמש ב-VOD שלהם צריך לשלם מראש סכום כסף די גדול בכל חודש. אם לא הייתה המגבלה הזו אני משוכנע שהייתי משתמש ב-VOD. אם אני צריך לשלם מעל 200 ש"ח רק כדי לזכות בזכות לקבל ממיר עם VOD - לא תודה.
מעדיף כבר VOD מהסוג של XBMC :-)

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

תודה לכולם.
לצורך פיילוט רכשתי NUC 2820 עם SSD120GB ו 4GB זכרון + מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט (הכוללת TouchPad).
נראה איך יסתדרו בבית...

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

כל זה להרצת XBMC? בזבוז מיותר של כסף
במחיר הזה אפשר להכניס 2 אמזון fire tv אם לא 3 ויש לך ממיר ייעודי בכל חדר להרצת טלוויזיה+סטרימר+משחקים ועוד בכלום כסף

fidler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #12 

אצלי כבר מזמן החליפה ה XBMC את יס ואין מרוצים מאיתנו (אני\אשתי\ילד בן 4 ותינוקת)..300 שקל חיסכון והמון המון תוכן בקלי קלות. מה גם שיש כאן פורום מדהים בנושא כך שמרגישים שיש קהילה מעולה.

alanir
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #13 

@alophind
מתלבט באותו נושא.
אשמח אם תעדכן (במיוחד לגבי השימוש של ילדים בגילאי 7-8)

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

benny123 כתב:כל זה להרצת XBMC? בזבוז מיותר של כסף
במחיר הזה אפשר להכניס 2 אמזון fire tv אם לא 3 ויש לך ממיר ייעודי בכל חדר להרצת טלוויזיה+סטרימר+משחקים ועוד בכלום כסף
...
אני אוהב שדברים רצים חלק ומהר בלי גימגומים. המכשיר הזה ינגן גם תלת מימד ובלו ריי וסה"כ עלה לי 1200 שקל.
אם לא מוצא חן בעיני ... שולח אותו להיות המחשב של הבת שלי :)

אם אמזון fire tv כל כך סבבה , למה בפורום בעיקר ממליצים על NUC וכו' בשבילו ?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

alophind כל דבר בהתאם לצרכיי המשתמש
אם אתה מחפש מוצר שיריץ לך XBMC/KODI שמאחוריו יש אנדרואיד 4.2.2 עם ממשק ייחודי וחומרה חזקה זה הדבר, לא זה לא יריץ לך תלת מימד או 4K וגם לא פורמטי סאונד מתקדמים (מקווה שאני טועה) אבל זה בהחלט יספק לך ממיר עם דפדפן, מיילים, משחקים, ועוד שלל רחב כיד המלך מבית טוב ובמחיר מצחיק (ושים לב המחיר הוא עד לסיום החגים בארה"ב לאחר מכן זה קופץ ל-640 בערך).

tomer1749
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

אני חושב שהחיסרון היחיד של כל פיתרון אחר היום מול הוט ויס הוא ספורט וטבע. את כל השאר ניתן להשיג. אני מקווה שבטלוויזיה של סלקום יהיה לזה פיתרון.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

tomer1749 למי שמחפש ערוצים כאלו לא חסר פתרונות אבל בתשלום דרך האינטרנט ודרך XBMC/KODI
המחיר שווה את זה לחובבי הספורט/טבע

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #18 

שאלה, כמה רוחב פס צריך כדי לראות סרט FHD בהזרמה ישירה מהרשת דרך XBMC?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

tomer1749
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

benny123 כתב:tomer1749 למי שמחפש ערוצים כאלו לא חסר פתרונות אבל בתשלום דרך האינטרנט ודרך XBMC/KODI
המחיר שווה את זה לחובבי הספורט/טבע
...
·
חסר חסר פתרונות. אין דרך לראות היום ערוצי טבע עם עברית (רק תכניות שכבר שודרו, בשבילי זה אחלה) או ערוצי ספורט ישראליים בצורה יציבה

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

ronen61 לא צריך מעל ומעבר.. 5 מגה ומעלה

tomer1749 לא דיברתי על ישראלים.. ישראלים יש אתרים אבל הם משדרים בתשלום ולתושבי חו"ל בלבד (מטעמי חוקיות לא אכנס לזה כאן כמו אילו אתרים)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”