האם XBMC / Kodi יכול להחליף את HOT/YES ?
היי ,
אנחנו משלמים בחודש כ 500 שקל להוט (טריפל ואינטרנט) שפועל אנחנו צופים בעיקר בערוץ 10 ו 2.
הילדים (6 ו 3) רואים בעיקר את ערוצי הילדים (דיסני , ניקלודאון , ג'וניור) ותכנים ב VOD .
דורה , דיאגו , אומי זומי , יובל המבולבל וכו'...
הייתי שמח להעיף את הטלויזיה מהבית... האם ה XBMC / Kodi יכול להוות תחליף ? שגם לילדים יהיה מה לראות ?
ואם כן.. מה אני רוצה XBMC או KODI ?
תודה.
אנחנו משלמים בחודש כ 500 שקל להוט (טריפל ואינטרנט) שפועל אנחנו צופים בעיקר בערוץ 10 ו 2.
הילדים (6 ו 3) רואים בעיקר את ערוצי הילדים (דיסני , ניקלודאון , ג'וניור) ותכנים ב VOD .
הייתי שמח להעיף את הטלויזיה מהבית... האם ה XBMC / Kodi יכול להוות תחליף ? שגם לילדים יהיה מה לראות ?
תודה.
- kobiko3030
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני כבר שנה וחצי בלי הוט ומסתדר יפה מאוד עם 3 ילדים, יש לי מכשירים משולבים עידן + ואנדרואיד שעליו מותקן XBMC, ערוצים 2 ו 10 אתה יכול לראות דרך עידן+ ואת כל מה שרשמת לילדים יש גם בxbmc וגם באפליקציות לאנדרואיד אפילו בלי XBMC, אני התחלתי בזהירות, קודם כל קניתי מכשיר אחד והתנסיתי עליו עד שהכל זרם חלק ואז קניתי עוד 3 מכשירים ויש לי היום 4 מכשירים בבית.
לגבי XBMC או KODI תמיד עדיף עדיף להתקין את החדש יותר ובמקרה הזה זה KODI.
לגבי XBMC או KODI תמיד עדיף עדיף להתקין את החדש יותר ובמקרה הזה זה KODI.
בתור ילד שהתחיל עם XBMC בגיל 14 והיום כמעט 17, יש שם כל תוכן אפשרי לילדים והכל בHD.
הבעייה היחידה לחלק מהאנשים היא האנגלית, כי בתכניות כאלה אין כתוביות וזה באנגלית..
אבל לי זה רק שיפר את האנגלית, היום אני 5 יח' וממש קל לי בזכות זה.
הבעייה היחידה לחלק מהאנשים היא האנגלית, כי בתכניות כאלה אין כתוביות וזה באנגלית..
אבל לי זה רק שיפר את האנגלית, היום אני 5 יח' וממש קל לי בזכות זה.
אכן. מבחינת ערוצים שניהם זמינים תמיד באינטרנט. מבחינת תכני ילדים גם את התכנים יש לך את הכל. =
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
·alophind כתב:היי ,
תודה....
אני כמו חלק מהאחרים פה משתמש בעידן+ כדי לצפות בערוצים 2 ו-10 (וגם קצת ערוץ 1
התוסף הספציפי הזה הוא זהב! והשליטה של הילדים בעזרת השלט של הטלוויזיה (ב-RPI) הופכת את כל העניין לפשוט וקל.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
עכשיו, לאחר שאמרתי את זה
ברור לגמרי שיש דברים ש-XBMC לא מחליף. אם למישהו נורא חשוב שתהיה לו זמינות של מלא ערוצים בשלוף וללא תקלות - ברור שאין תחליף לטלוויזיה רב ערוצית. שום פיתרון אינטרנטי לא מחליף את זה. מצד שני - במרבית הערוצים שמוצעים גם ככה אין הרבה מה לראות.
סרטים - אין מבחר מדהים, יש בעיקר תוכן למלא את הזמן. ובינינו - למי יש זמן מיותר לסרטי ***? עדיף כבר להוריד או להשתמש בתוספים שיש ב-XBMC לצפיה במה שרוצים. כנ"ל סדרות! יוצא הדופן היחיד הוא סדרות ספציפיות ל-HOT או YES שייקח קצת זמן עד שיופיעו ברשת.
ערוצי טבע וכד' - אי אפשר למצוא בעברית אבל יש בשפות אחרות וזה עובד יפה. אני אישית לא טורח עם סטרימים מהרשת. כל הזמן יש איתם בעיות.
ערוצי ספורט - אולי הדבר הכי חשוב שיש להם להציע. גם לזה יש פתרונות בדמות תוספים אבל לפעמים זה מבאס לחפש מקורות טובים בתוך התוסף (בעיקר כשיש טורנירים גדולים...). עדיין, לדעתי לא שווה לשלם לטלוויזיה רב ערוצית רק בשביל ספורט (יש שיחלקו עליי ויגידו שזה הדבר היחיד ששווה לשלם עליו שם, ניחא
).
VOD - יש יתרון כמובן ל-VOD שעובד מהר וזמין תמיד בתשלום יחסית סמלי. זה פיתרון יפה וטוב רק חבל שכדי להיות זכאי להשתמש ב-VOD שלהם צריך לשלם מראש סכום כסף די גדול בכל חודש. אם לא הייתה המגבלה הזו אני משוכנע שהייתי משתמש ב-VOD. אם אני צריך לשלם מעל 200 ש"ח רק כדי לזכות בזכות לקבל ממיר עם VOD - לא תודה.
מעדיף כבר VOD מהסוג של XBMC
סרטים - אין מבחר מדהים, יש בעיקר תוכן למלא את הזמן. ובינינו - למי יש זמן מיותר לסרטי ***? עדיף כבר להוריד או להשתמש בתוספים שיש ב-XBMC לצפיה במה שרוצים. כנ"ל סדרות! יוצא הדופן היחיד הוא סדרות ספציפיות ל-HOT או YES שייקח קצת זמן עד שיופיעו ברשת.
ערוצי טבע וכד' - אי אפשר למצוא בעברית אבל יש בשפות אחרות וזה עובד יפה. אני אישית לא טורח עם סטרימים מהרשת. כל הזמן יש איתם בעיות.
ערוצי ספורט - אולי הדבר הכי חשוב שיש להם להציע. גם לזה יש פתרונות בדמות תוספים אבל לפעמים זה מבאס לחפש מקורות טובים בתוך התוסף (בעיקר כשיש טורנירים גדולים...). עדיין, לדעתי לא שווה לשלם לטלוויזיה רב ערוצית רק בשביל ספורט (יש שיחלקו עליי ויגידו שזה הדבר היחיד ששווה לשלם עליו שם, ניחא
VOD - יש יתרון כמובן ל-VOD שעובד מהר וזמין תמיד בתשלום יחסית סמלי. זה פיתרון יפה וטוב רק חבל שכדי להיות זכאי להשתמש ב-VOD שלהם צריך לשלם מראש סכום כסף די גדול בכל חודש. אם לא הייתה המגבלה הזו אני משוכנע שהייתי משתמש ב-VOD. אם אני צריך לשלם מעל 200 ש"ח רק כדי לזכות בזכות לקבל ממיר עם VOD - לא תודה.
מעדיף כבר VOD מהסוג של XBMC
אני אוהב שדברים רצים חלק ומהר בלי גימגומים. המכשיר הזה ינגן גם תלת מימד ובלו ריי וסה"כ עלה לי 1200 שקל.benny123 כתב:כל זה להרצת XBMC? בזבוז מיותר של כסף
במחיר הזה אפשר להכניס 2 אמזון fire tv אם לא 3 ויש לך ממיר ייעודי בכל חדר להרצת טלוויזיה+סטרימר+משחקים ועוד בכלום כסף...
אם לא מוצא חן בעיני ... שולח אותו להיות המחשב של הבת שלי
אם אמזון fire tv כל כך סבבה , למה בפורום בעיקר ממליצים על NUC וכו' בשבילו ?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6113
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
alophind כל דבר בהתאם לצרכיי המשתמש
אם אתה מחפש מוצר שיריץ לך XBMC/KODI שמאחוריו יש אנדרואיד 4.2.2 עם ממשק ייחודי וחומרה חזקה זה הדבר, לא זה לא יריץ לך תלת מימד או 4K וגם לא פורמטי סאונד מתקדמים (מקווה שאני טועה) אבל זה בהחלט יספק לך ממיר עם דפדפן, מיילים, משחקים, ועוד שלל רחב כיד המלך מבית טוב ובמחיר מצחיק (ושים לב המחיר הוא עד לסיום החגים בארה"ב לאחר מכן זה קופץ ל-640 בערך).
אם אתה מחפש מוצר שיריץ לך XBMC/KODI שמאחוריו יש אנדרואיד 4.2.2 עם ממשק ייחודי וחומרה חזקה זה הדבר, לא זה לא יריץ לך תלת מימד או 4K וגם לא פורמטי סאונד מתקדמים (מקווה שאני טועה) אבל זה בהחלט יספק לך ממיר עם דפדפן, מיילים, משחקים, ועוד שלל רחב כיד המלך מבית טוב ובמחיר מצחיק (ושים לב המחיר הוא עד לסיום החגים בארה"ב לאחר מכן זה קופץ ל-640 בערך).
אני חושב שהחיסרון היחיד של כל פיתרון אחר היום מול הוט ויס הוא ספורט וטבע. את כל השאר ניתן להשיג. אני מקווה שבטלוויזיה של סלקום יהיה לזה פיתרון.
·benny123 כתב:tomer1749 למי שמחפש ערוצים כאלו לא חסר פתרונות אבל בתשלום דרך האינטרנט ודרך XBMC/KODI
המחיר שווה את זה לחובבי הספורט/טבע...
חסר חסר פתרונות. אין דרך לראות היום ערוצי טבע עם עברית (רק תכניות שכבר שודרו, בשבילי זה אחלה) או ערוצי ספורט ישראליים בצורה יציבה