מסכים למחשב
-
Fimbulvetr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני רק התחלתי להתעניין במסכים ואני מעוניין לרכוש מסך למחשב, התקציב שלי גובל ב 2000 שקל... על איזה מסך אתם תוכלו להמליץ לי בתקציב הזה או אולי כמה מסכים?
גם שמתי עין על איזה מסך אחד:
''LG L1970HR LCD 19
בהירות 300 cd/m²
גודל המסך "19
גודל נקודה 0.294 מ"מ
זמן תגובה 2ms
חיבור DVI, DSVB-15
יחס ניגודיות 1:1600
מידות ג-413, ע-237, ר-414 מ"מ
משקל 5.4 ק"ג
רזולוציה מקסימלית 1024X1280
תדר סריקה 83Khz~30 - אופקי, 75Hz~56 - אנכי.
מה אתם אומרים עליו? זמן התגובה שלו טוב מדי יחסית לשאר קצת גורם לחשוד אני מניח.
תודה על התגובה.
אני רק התחלתי להתעניין במסכים ואני מעוניין לרכוש מסך למחשב, התקציב שלי גובל ב 2000 שקל... על איזה מסך אתם תוכלו להמליץ לי בתקציב הזה או אולי כמה מסכים?
גם שמתי עין על איזה מסך אחד:
''LG L1970HR LCD 19
בהירות 300 cd/m²
גודל המסך "19
גודל נקודה 0.294 מ"מ
זמן תגובה 2ms
חיבור DVI, DSVB-15
יחס ניגודיות 1:1600
מידות ג-413, ע-237, ר-414 מ"מ
משקל 5.4 ק"ג
רזולוציה מקסימלית 1024X1280
תדר סריקה 83Khz~30 - אופקי, 75Hz~56 - אנכי.
מה אתם אומרים עליו? זמן התגובה שלו טוב מדי יחסית לשאר קצת גורם לחשוד אני מניח.
תודה על התגובה.
- turbocharged
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
חבל שלא ציינת מה השימושים שלך במסך ומה ההעדפות של רגיל\רחב
בכל אופן אני ינסה לעזור כמה שאפשר
ה1970 מסך נחמד מאוד אבל אם תמתח מעט את התקציב (300ש"ח בערך) תקבל מסכים ברמה אחרת לגמרי
VIEWSONIC 930B - פאנל טוב , תמונה מצויינת (משמעותית יותר טוב מהLG) , הזמן תגובה קצת יותר גבוהה 8MS אבל מהניסיון שלי איתו אין שום מריחות ובעיות
DELL 2007WFP - גודל 20אינץ בפורמט רחב , צבעים ותמונה יפה מאוד (פאנל איכותי) ועם רזלוציות נוחות מאוד לעבודה בכל התנאים - משחקים,סרטים ובשימוש משרדי
ועוד אופציה לא רעה - NEC 90GX2 , לי אישית אין ניסיון איתו אבל הביקורות עליו טובות
ובקשר לזמני תגובה , אני יתן לך טיפ קטן מאוד בחינם - זה בולשיט
תמיד תלך לראות את המסך בעצמך ואל תשפוט לפי נתונים על הנייר , גם אם כתוב שיש לו 16MS
בכל אופן אני ינסה לעזור כמה שאפשר
ה1970 מסך נחמד מאוד אבל אם תמתח מעט את התקציב (300ש"ח בערך) תקבל מסכים ברמה אחרת לגמרי
VIEWSONIC 930B - פאנל טוב , תמונה מצויינת (משמעותית יותר טוב מהLG) , הזמן תגובה קצת יותר גבוהה 8MS אבל מהניסיון שלי איתו אין שום מריחות ובעיות
DELL 2007WFP - גודל 20אינץ בפורמט רחב , צבעים ותמונה יפה מאוד (פאנל איכותי) ועם רזלוציות נוחות מאוד לעבודה בכל התנאים - משחקים,סרטים ובשימוש משרדי
ועוד אופציה לא רעה - NEC 90GX2 , לי אישית אין ניסיון איתו אבל הביקורות עליו טובות
ובקשר לזמני תגובה , אני יתן לך טיפ קטן מאוד בחינם - זה בולשיט
תמיד תלך לראות את המסך בעצמך ואל תשפוט לפי נתונים על הנייר , גם אם כתוב שיש לו 16MS
-
Fimbulvetr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
אוקיי תודה על התגובות, השימוש שלי במסך זה הכל אני מניח גם סרטים גם משחקים פה ושם וגם שימוש רגיל. ואני מעדיף מסך רגיל לא רחב.
על איזה חנויות אתם ממליצים לקנות בהם? האם אופיס דיפו זה טוב?
ועוד שאלה בקשר לבהירות של המסך ולניגודיות, האם זה גם טוב במסך שאני פרסמתי אולי יש לכם עוד טיפים בקשר לזה?
תודה.
על איזה חנויות אתם ממליצים לקנות בהם? האם אופיס דיפו זה טוב?
ועוד שאלה בקשר לבהירות של המסך ולניגודיות, האם זה גם טוב במסך שאני פרסמתי אולי יש לכם עוד טיפים בקשר לזה?
תודה.
מסכים לגמרי עם turbocharged, זמן תגובה יכול להמדד בצורות שונות - שחור ללבן, אפור לאפור, לבן לשחור. כל אחד מפרסם את מה שמתאים לו. הפרסומים גם לרוב גם לא עומדים במבחן המציאות, חפש reviews למסך אותו אתה מבקש לרכוש.
לגבי בהירות וניגודיות, כבר ראיתי מספיק מסכים שצריך להוריד brightness ל 30% כי הבוהק בלתי נסבל, אז מה שווים המספרים?
בכל מקרה כמו שכבר נאמר, לך לראות בעניים את המסך עובד בכל המצבים החשובים לך לפני הקניה.
איפה לקנות? איפה שנותנים לך לבדוק את המסך במעמד הקנייה, ומתחייבים להחליף בכל מצב- no questions asked - אם בסדר גודל של חודש ראשון מופיעים פיקסלים שרופים, ו... כמובן לפי המחיר (השוואה בזאפ?)
Good Luck
לגבי בהירות וניגודיות, כבר ראיתי מספיק מסכים שצריך להוריד brightness ל 30% כי הבוהק בלתי נסבל, אז מה שווים המספרים?
בכל מקרה כמו שכבר נאמר, לך לראות בעניים את המסך עובד בכל המצבים החשובים לך לפני הקניה.
איפה לקנות? איפה שנותנים לך לבדוק את המסך במעמד הקנייה, ומתחייבים להחליף בכל מצב- no questions asked - אם בסדר גודל של חודש ראשון מופיעים פיקסלים שרופים, ו... כמובן לפי המחיר (השוואה בזאפ?)
Good Luck