החבילה עצמה עולה באתר הוט כ-277 ש"ח לחודש וכוללת הטבת ויאודי לתקופה (בטח אפשר להתמקח על קצת יותר). לגבי שאר הממירים זה באמת לעמוד על המקח ולאיים בהתנתקות.
לי הציעו 255 על טריפל מאה מגה כולל הכל ושני ממירי היידף מקליטים .
וסרבתי
off כתב:החבילה עצמה עולה באתר הוט כ-277 ש"ח לחודש וכוללת הטבת ויאודי לתקופה (בטח אפשר להתמקח על קצת יותר). לגבי שאר הממירים זה באמת לעמוד על המקח ולאיים בהתנתקות.
וסרבתי
...
·
מה זה ממירי היידף?
ולכמה זמן קיבלת את המחיר? אין מצב שזה מחיר שקיבלת לשנה...
תוכל בבקשה לתת פה קישור לחוזה ששלחו לך באימייל לאחר האישור שכולל את המחיר הסופי לאחר ההתמקחות?
כמובן שרצוי להוריד פרטים מזהים. אני אשמח לקבל את זה בשביל התמקחות עם הוט ללקוחה מבוגרת.
אני בהוט, ועד היום אף אחד לא עשק אותי שם (טפו טפו). העניין שמשולמים בסביבות 400 ש"ח על חבילה שהיום משווקת ב- 300 ש"ח (במקרה הגרוע) ללקוחות חדשים ו/או שימור לקוחות. אין ללקוחות ותיקים משהו אטרקטיבי, לפחות כזה ששמעתי עליו.
אני מקווה לחסוך את השלב הלא נעים של ההתמקחויות ע"י זה שאני אציג להם חוזה שלהם בפייסבוק בהודעה פרטית ואבקש את אותו הדבר (כן, טכנית זה יעבור בסוף דרך שימור לקוחות אבל אני לא אצטרך להתאמץ יותר מדי בשביל זה).
off כתב:החבילה עצמה עולה באתר הוט כ-277 ש"ח לחודש וכוללת הטבת ויאודי לתקופה (בטח אפשר להתמקח על קצת יותר). לגבי שאר הממירים זה באמת לעמוד על המקח ולאיים בהתנתקות.
וסרבתי