yes תציע ללקוחות חדשים להתחבר רק דרך האינטרנט
חברת הלוויין yes נערכת לתחרות בטלוויזיה הרב ערוצית ולכניסה הקרובה של סלקום ורמי לוי לשוק. בחברה שוקלים להציע ללקוחות ב–2015 להתחבר לשירותיה על גבי האינטרנט בלבד ללא תשתית לוויינית, ובכך להשתחרר מעול החובות הרגולטוריים בפעילות זו, בדומה לשחקנים החדשים בענף. כיום מפעילה yes את שירות yesGO על גבי האינטרנט.
http://www.themarker.com/advertising/1.2520962#
http://www.themarker.com/advertising/1.2520962#
תודה על המידע ואמן שתהיה תחרות חזקה והמחרים ירדו 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
איפה שיס תוריד בעלויות הוא ובזק רק ירוויחו לקוחות שמשדרים את המהירות.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אני לא כ"כ אוהב את התלות השו באינטרהט.
גם ככה כל היום אנו תלויים בו - במכשירי סלולאר , טאבלטים , TV שמחוברים אליו וכו'..
ברגע שיש בעיה באינטרנט - חצי בית לא עובד (וגם השליטה בבית החכם ) .
למזלי אצלי בבית האינטרנט (בזק+012) יציב פגז (לא זוכר מתי היתה לי בעיה בפעם האחרונה (אולי לפני שנה) .
גם ככה כל היום אנו תלויים בו - במכשירי סלולאר , טאבלטים , TV שמחוברים אליו וכו'..
ברגע שיש בעיה באינטרנט - חצי בית לא עובד (וגם השליטה בבית החכם ) .
למזלי אצלי בבית האינטרנט (בזק+012) יציב פגז (לא זוכר מתי היתה לי בעיה בפעם האחרונה (אולי לפני שנה) .
יותר משאני רוצה שתהיה תחרות במחיר, אני רוצה שיהיה תחרות מבחינת תכנים וממירים מתקדמים ויכולות מתקדמות!
מה שהולך בהרבה מקומות בעולם בחברות כאלה הוא פשוןט טירוף הן מבחינת היצע התוכן המדהים הן מבחינת היכולות של הממירים והממירים עצמם.
כאן בארץ כרגע הכי מתקדם זה הפייבר בוקס - ממיר טוב עם פוטנציאל מדהים שלא מתממש בנתיים, נקווה שזה יזרז את העניין.
מה שהולך בהרבה מקומות בעולם בחברות כאלה הוא פשוןט טירוף הן מבחינת היצע התוכן המדהים הן מבחינת היכולות של הממירים והממירים עצמם.
כאן בארץ כרגע הכי מתקדם זה הפייבר בוקס - ממיר טוב עם פוטנציאל מדהים שלא מתממש בנתיים, נקווה שזה יזרז את העניין.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אגב פה יס מאוד חכמה בתור חברת בת של בזק שאוטוטו מדברים על מיזוג בין החברות.. יס תשדר באינטרנט וכפי שנאמר פה ידרש להגביר מהירות והכסף הולך ישירות לכיס של בזק (תשתית+נתב) ככה שאין פה ירייה ברגל אלא קידום החברה עוד יותר למעלה על חשבונם של הצרכנים.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
סוף סוף פתרון לבעיות הקליטה עם הלווין(בעיות בזמן מזג אוויר כמו גשם,רוחות וכו'),מהלך מבורך!
רק מה יעשו לגבי ההסכמים עם הלווין?
רק מה יעשו לגבי ההסכמים עם הלווין?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
בדיוק מה שחזיתי שיהיה, מי שגולש בפורום אינטרנט ומכיר אותי בטח יודע שכבר לפני שנה אמרתי שבזק לא סתם פורסת סיבים אופטיים בשביל אינטרנט, אלא היא תכננה כבר דאז לפרוס את התשתית בכדי שיהיה אפשר דרכה להעביר גם את שירותי חברת הבת שלה - יס וככה יס תהפוך להיות בעלת תשתית אמיתית קווית ובזק תציע חבילות טריפל עם יס, יש להם תכנון מאוד חכם, השאלה מתי יוציאו אותו לפועל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אם יש להם שכל הם ישתמשו באינטרנט בממירים רק כאמצעי גיבוי, במידה ויש תקלה טכנית הממיר יידע לעבור אוטומטית בלי נגיעה מצד המשתמש למקור שידור דרך אינטרנט כפתרון זמני עד לתיקון התקלה - ככה הם יחסכו כוח אדם רב וכספים לחברה במעמד שילוח טכנאים, כמובן זה לא יהיה פרקטי על ממירים ללא חיבור לרשת כמו ממירים כסופים ADB.
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
ברגע שאני אוכל אני אתחבר לתשתית של אנלימיטד, גם הוט וגם בזק פשוט גונבים מהלקוחות שלהם בשיטת מצליח, ולי נמאס מזה שהם גונבים לי כסף.
בקשר לטלוויזיה: אני אעשה מנוי אצל חברה שתוכל למכור לי חבילה זולה עם האפשרות לרכוש את ערוצי ספורט 1 ו-2 ובאיכות HD, אני מקווה שרמי לוי וגולן טלקום יציעו חבילה כזו.
בקשר לטלוויזיה: אני אעשה מנוי אצל חברה שתוכל למכור לי חבילה זולה עם האפשרות לרכוש את ערוצי ספורט 1 ו-2 ובאיכות HD, אני מקווה שרמי לוי וגולן טלקום יציעו חבילה כזו.