מבקש המלצה מה לקנות - נגן טוב יותר, או נגן פשוט יותר + מגבר
האם יצא למישהו לשמוע את ה FIIO X3 לעומת FIIO X1 + FIIO E11K?
כלומר, נגן ברמה גבוהה יותר כנראה, או נגן ברמה נמוכה יותר + מגבר? במחיר זה יוצא אותו הדבר. ממש שקראתי במרחבי המרשתת לא מצעתי השוואה אחד מול השני.
אולי במקרה מישהו שמע?
תודה
כלומר, נגן ברמה גבוהה יותר כנראה, או נגן ברמה נמוכה יותר + מגבר? במחיר זה יוצא אותו הדבר. ממש שקראתי במרחבי המרשתת לא מצעתי השוואה אחד מול השני.
אולי במקרה מישהו שמע?
תודה
תודה ניר, לא יודע איך פספסתי את זה! דווקא חיפשתי...
אתה משווה אותו ל X5. אם הבנתי נכון, ל X3 יש DAC מוצלח יותר אבל אני מבין קטן...
השאלה היא שכשאתה אומר שאתה מחבר אותם ביחד - X1 ומגבר, האם ההבדל בעיקרו הוא באיכות הצליל או בעצמה? אתה דיברת על שניהם אם הבנתי נכון. עצמה לא ממש משנה לי כי אני שומע חלש מאוד בכל מקרה... איכות דווקא משנה לי.
זו ממש התלבטות, כי החבילה של X1 פלוס מגבר עולה בדיוק כמו ה X3. מה משניהם היית בוחר?
תודה
אתה משווה אותו ל X5. אם הבנתי נכון, ל X3 יש DAC מוצלח יותר אבל אני מבין קטן...
השאלה היא שכשאתה אומר שאתה מחבר אותם ביחד - X1 ומגבר, האם ההבדל בעיקרו הוא באיכות הצליל או בעצמה? אתה דיברת על שניהם אם הבנתי נכון. עצמה לא ממש משנה לי כי אני שומע חלש מאוד בכל מקרה... איכות דווקא משנה לי.
זו ממש התלבטות, כי החבילה של X1 פלוס מגבר עולה בדיוק כמו ה X3. מה משניהם היית בוחר?
תודה
גם על איכות הצליל. ובכל מקרה, השאלה האם לבחור את ה- X1 עם הגברה או את ה - X3 לבדו היא שאלה של העדפות אישיות ועל פי שימוש וצרכים אישיים. הממשק ונוחות השימוש של ה - X1, לרבות המסך הרבה יותר טובים משל ה - X3. השימוש בגלגל השליטה עושה את ההבדל. יחד עם זאת, ל- X3 יש DAC פנימי שניתן להשתמש בו גם עם המחשב, מה שאי אפשר לעשות במקרה של ה- DAC הפנימי בנגן ה- X1.
אם תחבר את שני הנגנים ביציאה ישירה לאוזניות, אז סביר להניח שיהיה יתרון קל ל- X3 על פני ה - X1, אבל אם תחבר הגברה ותגדיר את היציאה כ- Line Out מה- X1 אל האוזניות, לדעתי האישית אתה תקבל איכות של צליל אפילו טובה מזו של ה- X3. מה עוד שהשילוב של השניים יכול לדחוף גם אוזניות חזקות יותר ביחד.
אני בחרתי ב- X1.
אם תחבר את שני הנגנים ביציאה ישירה לאוזניות, אז סביר להניח שיהיה יתרון קל ל- X3 על פני ה - X1, אבל אם תחבר הגברה ותגדיר את היציאה כ- Line Out מה- X1 אל האוזניות, לדעתי האישית אתה תקבל איכות של צליל אפילו טובה מזו של ה- X3. מה עוד שהשילוב של השניים יכול לדחוף גם אוזניות חזקות יותר ביחד.
אני בחרתי ב- X1.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אם תרצה לחסוך ממליץ בחום על colorfly C3
הנגן הזה קצת מעצבן לשימוש אבל מרגיש\נראה מעולה, וגם קטן.
יש לו סאונד באותה הרמה של הX3 רק עם פחות באס (עניין של העדפה)
וכבר דיברתי עם אנשים שמכרו את הX3 שלהם לטובת הC3 כי הוא פשוט היה זול יותר ונוח יותר להיסתובב איתו.
הנגן הזה קצת מעצבן לשימוש אבל מרגיש\נראה מעולה, וגם קטן.
יש לו סאונד באותה הרמה של הX3 רק עם פחות באס (עניין של העדפה)
וכבר דיברתי עם אנשים שמכרו את הX3 שלהם לטובת הC3 כי הוא פשוט היה זול יותר ונוח יותר להיסתובב איתו.
- mikel1999
- חבר ותיק

אחרי שבוע כבר יודעים איפה כל אלבום ממוקם ככה שזה לא כזה נוראי:lol:Nir1 כתב:ה- C3 נגן מצויין עם תמורה מעולה למחיר שלו היום. מאוד אהבתי את חתימת הצליל של הנגן, אבל הממשק, אוי הממשק. גרוע מאוד. מעבר לזה, יופי של נגן....
- mikel1999
- חבר ותיק

העלת בי רצון לבדוק מה עלה בגורל התמורה של הC3 לאחר שהוציאו את הX1 (:
אז:
Fiio X1: It feels really nice in my palm with the cold and sleek aluminium, this makes X1 the best looking DAP so far at this price point. The UI and the menu is obviously the upgrade from its big brother X5 and the spinning wheel is reworked also.
The SQ is completely different from those of its brothers X3 and X5 - the X1 sounds more crisp and clearer. I find that some live performance songs sound very fun and realistic in the same time, while some female vocal songs sound OK to me.
C3: This thing is just sooooo tiny, it doesn't make me feel like holding a music player at all. The UI takes a while to be friend with it and the screen is very small, no wonder why it's an ideal for listening only.
However, the SQ actually gave me a goose bump the first time I had cranked the volume up. It sounds even more crisp and cleaner than X1 and the dynamic range is even better in my opinion.
ותמונה להשוואת הגודל בינהם:
http://www.head-fi.org/t/637417/colorfl ... t_11019455
אז:
Fiio X1: It feels really nice in my palm with the cold and sleek aluminium, this makes X1 the best looking DAP so far at this price point. The UI and the menu is obviously the upgrade from its big brother X5 and the spinning wheel is reworked also.
The SQ is completely different from those of its brothers X3 and X5 - the X1 sounds more crisp and clearer. I find that some live performance songs sound very fun and realistic in the same time, while some female vocal songs sound OK to me.
C3: This thing is just sooooo tiny, it doesn't make me feel like holding a music player at all. The UI takes a while to be friend with it and the screen is very small, no wonder why it's an ideal for listening only.
However, the SQ actually gave me a goose bump the first time I had cranked the volume up. It sounds even more crisp and cleaner than X1 and the dynamic range is even better in my opinion.
ותמונה להשוואת הגודל בינהם:
http://www.head-fi.org/t/637417/colorfl ... t_11019455
·mikel1999 כתב:אחרי שבוע כבר יודעים איפה כל אלבום ממוקם ככה שזה לא כזה נוראי:lol:...
כמו ה- Shozy Alien
כמובן. חשוב לזכור שההגברה הפנימית של ה- X1 מספיק חזקה בפני עצמה ובהחלט מספיקה לאוזניות בעלות עכבה נמוכה.יקי כתב:מה שכן, אם אני מבין נכון, ה X1 יותר קטן פיזית וכיוון שאני רץ אדוק, נדמה לי שיהיה לי קל יותר לרוץ איתו בלי המגבר, ולטיסות (לצערי יש הרבה) להשתמש בו עם המגבר. נשמע הגיוני?...
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
כבעל נגן של החברה ak100 mk2 אני יכול לומר שזה נגן יוצאת דופן באיכות השמע שלוזה ממש לא נוח והוא מנגן רק קבצים בפורמט WAV ו- FLAC. אבל יש שטוענים שהוא מתמודד בגבורה גם
כנגד AK120....
האיכות שלו תלוי באיכות ההקלטת ,שהם טובות החווייה היא פנומנלית ומרגשת הנגנים הקטנים האלה ממש פלא
נכון ה-ui מאוד פשוט אבל לדעתי מספק ולא צריך
כמקור הוא יעשה את העבודה על הצעד הטוב ביותר תאמנם יקר אבל מצדיק את עצמו
אני כבר לא ממש איש צעיר ודרך עושני שמעתי אמון סוגים של מגברים ואוזניות /ממירים הוא ממש טוב
יש לא מעט אודיופיליים שמרוצים ממנו בעולם והסיבות ברורות
·יקי כתב:ואם כבר מחברים.....
איזה קונקטור קנית? האם זה בצורת L או שהבננות ישרות?
תודה...
כבל עבודת יד משולב copper/silver. אבל כשמדובר בכבלים קצרים ההבדל באיכות אינו בא לידי ביטוי באופן משמעותי, לכן לא חובה להשקיע הרבה כל כך על האינטרקונקט. יש לא מעט אנשים שהזמינו את זה http://bit.ly/1ALHzSh כי הוא קטן, קומפקטי ונוח. ל- FIIO יש גם כן שני דגמים בשתי הצורות. אבל אתה יכול לחפש גם באיביי, משהו דוגמת ה- SMSL http://ebay.to/1ALHY7a