סטטוס הזמנה מAMAZON.DE
הזמנתי בתחילת החודש רסיבר מאמזון גרמניה.
מופיע לי כרגע Estimated delivery date: Thursday, December 25, 2014 , שזה מחר
בI-PARCEL מופיע לי בסטטוס הזמנה - Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan , זה ככה מה22 לחודש ולא השתנה מאז
מאמין שמחר אני כבר כנראה לא אקבל את הריסבר..
מישהו יודע להגיד איך עובדים שם הדברים ומתי אני כן צפוי לקבל עדכון כלשהו ?
תודה.
מופיע לי כרגע Estimated delivery date: Thursday, December 25, 2014 , שזה מחר
בI-PARCEL מופיע לי בסטטוס הזמנה - Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan , זה ככה מה22 לחודש ולא השתנה מאז
מאמין שמחר אני כבר כנראה לא אקבל את הריסבר..
מישהו יודע להגיד איך עובדים שם הדברים ומתי אני כן צפוי לקבל עדכון כלשהו ?
תודה.
אז ככה , iparcel נתנו לי מספר מעקב של דואר ישראל
לפי המספר הזה החבילה התקבלה היום ב3 בצהריים ב"מוקד השרון"
מה הצעד הבא?
למה דואר ישראל מטפל לי בחבילה ולא UPS ?
אני מקווה שאף אחד לא הולך להשכיל לי חיובים נוספים על מה שכבר שילמת באמזון.
לפי המספר הזה החבילה התקבלה היום ב3 בצהריים ב"מוקד השרון"
מה הצעד הבא?
למה דואר ישראל מטפל לי בחבילה ולא UPS ?
אני מקווה שאף אחד לא הולך להשכיל לי חיובים נוספים על מה שכבר שילמת באמזון.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אל תדאג, תקבל את החבילה שלך עם דואר שליחים הביתה. צפה לטלפון מהשליח. שום תשלום נוסף לא יהיה כבר. אמאזון יכולים לחייב יותר (ובמקרה כזה הם יחזירו את ההפרש תוך 60 ימים). אף פעם לא שמעתי שאמאזון חייבו פחות, והיה צריך להוסיף משהו.redead כתב:אני מקווה שאף אחד לא הולך להשכיל לי חיובים נוספים על מה שכבר שילמת באמזון....
·
i-parcel אמנם נקנתה ע"י UPS אבל הטיפול בחבילה בארץ הוא ע"י דואר שליחים.
לגבי חיובים נוספים ממה שאני זוכר הדבר הנהדר באמאזון הוא שאתה משלם פעם אחת וזהו כל חיוב נוסף הם סופגים ובמידה וחוייבת יתר על המידה הם מזכים אותך.
לגבי חיובים נוספים ממה שאני זוכר הדבר הנהדר באמאזון הוא שאתה משלם פעם אחת וזהו כל חיוב נוסף הם סופגים ובמידה וחוייבת יתר על המידה הם מזכים אותך.
^ מה בדיוק על הפנים?
הם מאוד מהירים בתגובה למיילים. מבחינת עדכון מיקום/סטאטוס משלוח זה לא כל כך מיידי.
בגלל זה כשהחבילה בארץ, מבקשים קוד מקומי ואז אתה עוקב אחריה כרגיל בדואר שליחים בדואר ישראל.
ומבחינת מהירות שילוח, הם מהירים מאוד.
חבילה שהזמנתי ב-21 לדצמבר דרכם מאמזון כבר בארץ מאתמול.
בטח אקבל אותה רק בראשון.
הם מאוד מהירים בתגובה למיילים. מבחינת עדכון מיקום/סטאטוס משלוח זה לא כל כך מיידי.
בגלל זה כשהחבילה בארץ, מבקשים קוד מקומי ואז אתה עוקב אחריה כרגיל בדואר שליחים בדואר ישראל.
ומבחינת מהירות שילוח, הם מהירים מאוד.
חבילה שהזמנתי ב-21 לדצמבר דרכם מאמזון כבר בארץ מאתמול.
בטח אקבל אותה רק בראשון.
זו החוויה שלי בכמה וכמה משלוחים איתם. אין מה להשוות למהירות בין מדינות של UPS ועדכניות הדיווח. אין מה להשוות בין שירות UPS עד לפתח הבית ולבין דואר ישראל. וסתם דוגמא. משלוח שלי שנעלם ברביעי לחודש דצמבר: לא הגיבו למיילים, לא הגיבו לפניות של אמזון אליהם. רק אתמול לאחר 20 יום פתאום ענו שהמוצר בכלל מעוכב במכס ומחכה לאישור משרד התקשורת. אני מציע לך לעשות חיפוש גוגל אמזון +אייפרסל ותראה מה תקבל מהלקוחות בכל העולם.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כאשר מזמינים באמאזון ישנה אפשרות להזמין משלוח אקספרס, ואז המשלוח יגיע עם ups/dhl, כולל אפשרות tracking בכל רגע ורגע. אבל המלשוח בהתאם יותר יקר... ממש לא חייבים להשתמש בשירות של i-parcelelandes כתב:זו החוויה שלי בכמה וכמה משלוחים איתם. אין מה להשוות למהירות בין מדינות של UPS ועדכניות הדיווח. אין מה להשוות בין שירות UPS עד לפתח הבית ולבין דואר ישראל. וסתם דוגמא. משלוח שלי שנעלם ברביעי לחודש דצמבר: לא הגיבו למיילים, לא הגיבו לפניות של אמזון אליהם. רק אתמול לאחר 20 יום פתאום ענו שהמוצר בכלל מעוכב במכס ומחכה לאישור משרד התקשורת. אני מציע לך לעשות חיפוש גוגל אמזון +אייפרסל ותראה מה תקבל מהלקוחות בכל העולם....
·