Cabase eole 3
רכשתי את הסט הזה לפני כשבוע.
ברצוני לציין שהסט פשוט מדהים.
גם נראה וגם נשמע מעולה.
צליל הכי פתוח בין כל הסטליטים ששמעתי.
סאב מקפיץ ומדוייק.
גם בעוצמה נמוכה מאוד הצליל מתפזר בצורה מושלמת.
רסיבר של HARMAN KARDON.
שאלתי היא איך חברה כל כך משובחת לא נכנסה לשוק כמו מותגים אחרים כ-KEF או MOREL
ברצוני לציין שהסט פשוט מדהים.
גם נראה וגם נשמע מעולה.
צליל הכי פתוח בין כל הסטליטים ששמעתי.
סאב מקפיץ ומדוייק.
גם בעוצמה נמוכה מאוד הצליל מתפזר בצורה מושלמת.
רסיבר של HARMAN KARDON.
שאלתי היא איך חברה כל כך משובחת לא נכנסה לשוק כמו מותגים אחרים כ-KEF או MOREL
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
חבר יקר תתחדש
חברה זאת כל כך איכותית שלצערי בארץ לא מכירים . החברה עברה כמה ידיים בארץ . האחרון שהיה היה הכי רציני והכי ותיק בתחום . לצערי הוא עבר ליבואן שאין לו מושג אלא לצורך מכירה .
ב: אם תרצה מידע או כל דבר אשמח לעזור אני מכיר את החברה על בוריה . החברה הזאת קיימת 300 שנה בגלגוליה . בתכלס היא מייצרת כבר 60 שנה
בהצלחה תתחדש יהודה
חברה זאת כל כך איכותית שלצערי בארץ לא מכירים . החברה עברה כמה ידיים בארץ . האחרון שהיה היה הכי רציני והכי ותיק בתחום . לצערי הוא עבר ליבואן שאין לו מושג אלא לצורך מכירה .
ב: אם תרצה מידע או כל דבר אשמח לעזור אני מכיר את החברה על בוריה . החברה הזאת קיימת 300 שנה בגלגוליה . בתכלס היא מייצרת כבר 60 שנה
בהצלחה תתחדש יהודה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
·ליבואן הקודם של קבאס אתה קורא יבואן רציני ?pacific100 כתב:חבר יקר תתחדש![]()
חברה זאת כל כך איכותית שלצ. י בא. לא מכירים . החברה עברה כמה ידיים בארץ . האחרון שהיה היה הכי רציני והכי ותיק בתחום . לצערי הוא עבר ליבואן שאין לו מושג אלא לצורך מכירה .
ב: אם תרצה מידע או כל דבר...
פרט
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
@9000es
·
את הסט אספתי ממחסני ט.ר. והם ממש חקרו אותי למה בחרתי ב CABASSE מאחר והם מודעים שזו חברה שלא כל אחד מכיר.
כמובן ששבחו את החברה, והוספתי ואמרתי חבל שאתם לא משווקים את CABASSE בצורה יותר אגרסיבית.
כדאי להסתפק בכוון האוטומטי של הרסיבר או שבכוון ידני אפשר להפיק יותר? (פעם ראשונה שאני מכוון שמע עם המקרופון כי גם הרסיבר חדש, לכן שאלתי למרות שבכוון אוטומטי שומעים נהדר).
תודה רבה
·
את הסט אספתי ממחסני ט.ר. והם ממש חקרו אותי למה בחרתי ב CABASSE מאחר והם מודעים שזו חברה שלא כל אחד מכיר.
כמובן ששבחו את החברה, והוספתי ואמרתי חבל שאתם לא משווקים את CABASSE בצורה יותר אגרסיבית.
כדאי להסתפק בכוון האוטומטי של הרסיבר או שבכוון ידני אפשר להפיק יותר? (פעם ראשונה שאני מכוון שמע עם המקרופון כי גם הרסיבר חדש, לכן שאלתי למרות שבכוון אוטומטי שומעים נהדר).
תודה רבה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
eavgileavgil כתב:@9000es
·
תודה רבה...
ראשית. תתחדש ותהנה מהסט המצויין
שנית . במידה והיית בארוע הגדול של ט.ר ? היית מבין שכן מתיחסים ברצינות למותג המצוין הזה .
בארוע הגיעו נציגים בכירים של החברה מצרפת שנתנו מענה לכול חברי הפורומים שהוזמנו . ולכלל המוזמנים .
יום טוב לך
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"