ה"זול" עולה יקר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yuria פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #1 

כאדם שחולה במחלה של הקולנוע הביתי, מצאתי באיביי מלוי שביבי ברזל לסנטנדים של רמקולים שיש ברשותי.
עלות של 8 שקים במשקל של כ-14 ק"ג כ-380 ש"ח ולאחר הורדת מע"מ המחיר ירד ל340 ש"ח כולל משלוח של חברת TNT.
קבלו תמונה:
http://www.ebay.com/itm/231272318759
שמח וטוב לב חשבתי שחסכתי כסף כי מוצר דומה בארץ ובמשקל זהה היה אמור לעלות כ-580 ש"ח.
היום קיבלתי מייל מTNT שהמוצר שלי נעצר בבדיקת מכס ועלי לשלם דרכם אם אני רוצה 290 ש"+מע"מ לא כולל הוצאות מכס וכן עוד 200 ש"ח לבדיקה של המכס.
חשבתי לעצמי מה עושים ואיך יוצאים מזה ?
TNT אמרו לי שאם אני עושה את זה לבד יעלה רק 100 ש"ח עבור הנפקת מסמך שאיתו הולכים למכס כדי לשחרר את החבילה .
במכס שלמתי עוד 160 ש"ח.
לאחר תהליך של מספר שעות ובדיקה פיזית של איש מכס במחסני TNT הוחלט לשחרר את השביביי
הברזל לא לפני שאני נפרד מעוד 106 ש"ח עבור דמי החסנה לחברת TNT .
בשום שלב לא עידכנו אותי בתחילת השיחה הראשונית שעלי לעבור שרשרת כזאת והוצאות כאילו.
פשוט הזוי מבחינתי .
שירות של TNT בארץ פשוט ביזיון .אף אחד לא טורח להסביר את כל שרשרת התהליכים שאני אמור לעבור ולשלם מראש
כי אם הייתי יודע הייתי מחזיר את המוצר ישירות לספק באנגליה וחוסך הוצאות מיותרות.
מחלת השדרגת היכתה בי שוב לצערי.....:evil::קיבינימט:
נערך לאחרונה על ידי yuria ב 24/12/2014 21:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

אתה מצטרף לכל שאר האנשים שמזמינים מרצונם או בלית ברירה משלוח באמצעות חברות שילוח. יש כבר אין ספור דיונים בפורום בנושא העמלות גניבה כאלה ואחרות שנלקחות... זה לא שירות של TNT אשם בזה לדעתי. אם הייתה מזמין משלוח באמצעות כל חברה אחרת, הייתה מקבל אותו שירות באותו תמחור+-. רק דואר ישראל (כמה שיורדים אליה) לא גובה את כל העמלות האלה. גם אם הזמנת בדואר משלוח שהוא חייב במיסים, אתה תשלם את המיסים בלבד, ללא עמלות ההזויות. מניסיון, פעם אחת קרה לי שהזמנתי שלט של Logitech מאיביי, והייתי צריך לשלם 97 ש"ח מיסים, שזה המע"מ. שילמתי את וזהו, ללא עמלות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”