עזרה בעניין פלאג אין לxbmc/kodi
היי לכולם.
התקנתי בתוכנת kodi את הפלגאין xbmctorrent (תוסף המאפשר צפיה ישירה של סרטים וסדרות)
הכל עובד בסדר גמור חוץ מדבר אחד שמעצבן. וזה שכל הסרטים שם עם סאונד בסטראו ואני רוצה לראות ולשמוע סרטים בסראונד.
השאלה שלי היא. האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות או להוסיף מקורות או אולי יש תוסף אחר לצפיה ישירה שאתם ממליצים עליו שיתן לי אפשרות לראות סרטים באיכות hd ועם סאונד בסראונד?.
שאלה נוספת. האם יש אפשרות בתוכנת kodi. לפתוח ולטעון קובץ טורנט (מידע) ולצפות בו מבלי הצורך בלהוריד אותו קודם לכן.
תודה מראש לעוזרים
התקנתי בתוכנת kodi את הפלגאין xbmctorrent (תוסף המאפשר צפיה ישירה של סרטים וסדרות)
הכל עובד בסדר גמור חוץ מדבר אחד שמעצבן. וזה שכל הסרטים שם עם סאונד בסטראו ואני רוצה לראות ולשמוע סרטים בסראונד.
השאלה שלי היא. האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות או להוסיף מקורות או אולי יש תוסף אחר לצפיה ישירה שאתם ממליצים עליו שיתן לי אפשרות לראות סרטים באיכות hd ועם סאונד בסראונד?.
שאלה נוספת. האם יש אפשרות בתוכנת kodi. לפתוח ולטעון קובץ טורנט (מידע) ולצפות בו מבלי הצורך בלהוריד אותו קודם לכן.
תודה מראש לעוזרים
Pubh
יש תוסף Gensis לצפייה ישירה סרטים+סדרות אתה מוזמן להוריד ולהנות
תתקין את ההרחבה תיכנס אליה לך להרחבות וידיאו לGensis ותתקין
https://github.com/lambda81/lambda-xbmc-addons/blob/master/repository.lambda-1.0.9.zip
יש תוסף Gensis לצפייה ישירה סרטים+סדרות אתה מוזמן להוריד ולהנות
תתקין את ההרחבה תיכנס אליה לך להרחבות וידיאו לGensis ותתקין
https://github.com/lambda81/lambda-xbmc-addons/blob/master/repository.lambda-1.0.9.zip
אחרי בדיקה. לצערי התוסף לא כל כך עוזר לי. אין שם כמאט סרטים עם סראונד ורוב הסרטים לא באיכות hd באמת.
אולי פספסתי משהו?
אני עדיין הייתי רוצה לדעת האם יש תוסף שנותן לפתוח ולהציג קובץ torrent שהורד כבר למחשב (קובץ מידע. כזה שפותחים בדרך כלל בUtorrent)
תודה
אולי פספסתי משהו?
אני עדיין הייתי רוצה לדעת האם יש תוסף שנותן לפתוח ולהציג קובץ torrent שהורד כבר למחשב (קובץ מידע. כזה שפותחים בדרך כלל בUtorrent)
תודה
- fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אתה תמיד יכול לחפש את הסרט הספציפי שאתה רוצה לראות ולהוסיף את המילים\מספרים 5.1 או DTS לדוגמא: LUCY DTS או THE EQUALIZER 5.1 ותקבל קובץ מוכן לסראונד, אמנם במשקל כבד יותר ואולי עם זמן הורדה גבוה אבל בהחלט קובץ איכותי יותר