המודם שבזק מחלקים עבור ה15 מגה יסחוב גם 40 מגה?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
קשה לדעת בלי שתציין דגם, אבל לדעתי לא. כנראה שיש לך מודם ADSL ולא VDSL
·לא יאומן, ממש מדינת עולם שלישי.benny123 כתב:embedded לא אחרת זה היה חוסך לכולנו כאבי ראש של שכירות חודשית...
אי אפשר להזמין מחו"ל מבלי להשתעבד?
כנראה אשאר על ה15 מגה שלי וזהו.
עכשיו רק נותר לריב איתם על המחיר....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
embedded אני השגתי מהם את הנתב VDSL למשך שנתיים ללא שכירות מול קשרי לקוחות
שדרוג תשתית בשנה הראשונה המחיר לא משתנה ומשלם על זה כמו על 15 מגה ולאחר שנה המחיר קופץ ל-109 שקלים בעבור 40 מגה
שדרוג תשתית בשנה הראשונה המחיר לא משתנה ומשלם על זה כמו על 15 מגה ולאחר שנה המחיר קופץ ל-109 שקלים בעבור 40 מגה
בזק כבר לא נותנת מודמים רק ראוטרים בלבד
בשכירות 10 שח לחודש
או שתריב אם קשרי לקוחות ויתנו לך שנתיים ללא עלות ולאחר מכן 10 שח
או שתקנה מודם VDSL מחול בהנחה ותדע איך להגדיר אותו
או שתחפש ביד שתיים ואתרים דומים יש אנשים שמוכרים יד שניה ציוד של בזק
בשכירות 10 שח לחודש
או שתריב אם קשרי לקוחות ויתנו לך שנתיים ללא עלות ולאחר מכן 10 שח
או שתקנה מודם VDSL מחול בהנחה ותדע איך להגדיר אותו
או שתחפש ביד שתיים ואתרים דומים יש אנשים שמוכרים יד שניה ציוד של בזק
נערך לאחרונה על ידי MrYair ב 24/12/2014 15:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
בזק 89 + בב"ל 20... ל 40MB
גם אני שדרגתי השבוע מ 15 ל 40. היה ליא מודם של בזק וראוטר ישן.
הייתי צריך להחליף ולקבל מהם נתב שתומך ב VDSL עבור המהירות החדשה.
1. רצו 10 ש"ח על שכירות של הנתב החדש. כמו שרשמו כאן. התעקשתי וקיבלתי חינם לשנתיים. אחרי שנתיים אשלם 10 ש"J לחודש ועד אז אלוהים גדול...
2. רצו על ה15 99ש"ח..... נתנו ב 89. עשיתי דרך האתר שלהם אחכ" שדרוג חינם למשך שנה ב 89ש"ח ל 40MB
3. בזק בינלאומי זה כבר סיפור אחר. הייתי על 15 MB. ב 36.90. המחיר שביקשו עבור 40MB היה 41.90 ואמרו שזה המחיר הכי טוב שלהם. פניתי ל012 אמרתי שלום, נעים מאוד כמה יעלה לי לעבור אליכם ל40MB אמרו לי 35. אמרתי זה לא הפרש גדול מבב"ל. המתיגה אמרה לי אם עכשיו אתה סוגר איתי אתה מקבל 40MB ב 25 ש"ח. אמרתי סבבה. תוודה והתחברתי. לא ניתקתי את בב"ל. הגלישה דרך 012 היתה סבבה.
אחרי יומיים שגלשתי על 012 התקשרתי לבב"ל וביקשתי שינתקו אותי. כמובן סיפורים וקשרי לקוחות. אמרו נשווה לך את המחיר. אמרתי לא תודה. למה חברה אחרת רוצה אותי נונתת מחיר אטרקטיבי ואני לקוח קיים הרבה שנים אתם דופקים מחיר. או שתתנו מחיר יותר זול או שתנתקו.
העבירו ל "מנהל תיק לקוח" - יש מישהו שמנהל את התיק שלי אישית..... אמר רוצים שתישאר.... תקבל 29.90 לשנה כאשר 4 חודשים חינם. - יוצא 20 ש"ח.
כבר לא נעים לי אי אפשר לקבל בחינם ואני איתם הרבה זמן.... נשארתי עם בב"ל.
עד הטלפון הבא....
1. רצו 10 ש"ח על שכירות של הנתב החדש. כמו שרשמו כאן. התעקשתי וקיבלתי חינם לשנתיים. אחרי שנתיים אשלם 10 ש"J לחודש ועד אז אלוהים גדול...
2. רצו על ה15 99ש"ח..... נתנו ב 89. עשיתי דרך האתר שלהם אחכ" שדרוג חינם למשך שנה ב 89ש"ח ל 40MB
3. בזק בינלאומי זה כבר סיפור אחר. הייתי על 15 MB. ב 36.90. המחיר שביקשו עבור 40MB היה 41.90 ואמרו שזה המחיר הכי טוב שלהם. פניתי ל012 אמרתי שלום, נעים מאוד כמה יעלה לי לעבור אליכם ל40MB אמרו לי 35. אמרתי זה לא הפרש גדול מבב"ל. המתיגה אמרה לי אם עכשיו אתה סוגר איתי אתה מקבל 40MB ב 25 ש"ח. אמרתי סבבה. תוודה והתחברתי. לא ניתקתי את בב"ל. הגלישה דרך 012 היתה סבבה.
אחרי יומיים שגלשתי על 012 התקשרתי לבב"ל וביקשתי שינתקו אותי. כמובן סיפורים וקשרי לקוחות. אמרו נשווה לך את המחיר. אמרתי לא תודה. למה חברה אחרת רוצה אותי נונתת מחיר אטרקטיבי ואני לקוח קיים הרבה שנים אתם דופקים מחיר. או שתתנו מחיר יותר זול או שתנתקו.
העבירו ל "מנהל תיק לקוח" - יש מישהו שמנהל את התיק שלי אישית..... אמר רוצים שתישאר.... תקבל 29.90 לשנה כאשר 4 חודשים חינם. - יוצא 20 ש"ח.
עד הטלפון הבא....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
inonr כן זה עד כדי כך פשוט... כי הם לא מפסידים ממך תאמין לי במחירי תשתית בהם הם שוחטים אותנו מדי חודש.. ואחרי שתתאהב במהירות שלהם אתה לא תתנתק מהם אז החל מהשנה השלישית עוד 10 שקלים יתווספו לחשבון זה מצב WIN-WIN
נראה לי שהתכוונת win-lose לא win-win.benny123 כתב:inonr כן זה עד כדי כך פשוט... כי הם לא מפסידים ממך תאמין לי במחירי תשתית בהם הם שוחטים אותנו מדי חודש.. ואחרי שתתאהב במהירות שלהם אתה לא תתנתק מהם אז החל מהשנה השלישית עוד 10 שקלים יתווספו לחשבון זה מצב WIN-WIN...
כשמתווספים עוד 10 ש"ח לחשבון מדי חודש כדמי שכירות למודם בן שנתיים זה WIN לספק ו LOSE ללקוח גם אם הוא הכי מרוצה בעולם מהמהירות. כי על המהירות הוא משלם בלי קשר.
למה לא לעבור להוטנט ולקבל ספק אינטרנט בחינם כל הזמן
כי זה מה שיש לי ואפילו אם אתה משנה את המהירות שלך בתשתית אתה לא צריך לעדכן את הוטנט כי זה מתעדכן אוטומטי וזה גם בחינם
כי זה מה שיש לי ואפילו אם אתה משנה את המהירות שלך בתשתית אתה לא צריך לעדכן את הוטנט כי זה מתעדכן אוטומטי וזה גם בחינם
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אם זה אומר לקחת תשתית מהוט, אני מעדיף לחזור למודם 14.4
Re: אני לא מבין אותכם
לי יש הוטנט בערך שנתיים. בהתחלה שילמתי 20 ש"ח לחודש ולפני שנה התחלתי לקבל את השירות ב "חינם" ז"א: כהטבה של הוטמובייל על תשלום טלפון חודשי של 60 ש"ח בחודש. אני די מרוצה מהעיסקה, 60 ש"ח לנייד חופשי עם חבילת גלישה ואינטרנט בחינם.huosdaas כתב:למה לא לעבור להוטנט ולקבל ספק אינטרנט בחינם כל הזמן
כי זה מה שיש לי ואפילו אם אתה משנה את המהירות שלך בתשתית אתה לא צריך לעדכן את הוטנט כי זה מתעדכן אוטומטי וזה גם בחינם...
ידוע שהוט חברה עם שירות-לקוח בזבל אבל מבחינת השירות עצמו לא היו בעיות עד היום באינטרנט ובנייד.
דיל
Re: בזק 89 + בב"ל 20... ל 40MB
1) האם יש התחייבות למשך שנתיים? אם לא - ניתן להחזיר את הנתב ללא קנס?oceans68 כתב:גם אני שדרגתי השבוע מ 15 ל 40. היה ליא מודם של בזק וראוטר ישן.
עד הטלפון הבא.......
2) אני היום נמצא על 15 מגה- האם אני משדרג חינם דרך אתר האינטרנט שלהם ואז מתמקח על מחיר שכירות הנתב? מהו הסדר המדוייק?
·