מחפש עצה לאוזניות Over Ear
בשבועים האחרונים חרשתי על Amazon, וקראתי ביקורות על אוזניות, ועדין לא הצלחתי להחליט מה לקנות.
הצורך שלי באוזניות, זה בעיקר לשימוש ביתי, שיהיו נוחות במשך זמן ארוךׁ, ואיכותיות .
התקציב שלי זה 1K .
מה שיצא בסוף מכול החיפושים זה הדגמים האלו (כמובן אשמח לדגמים חדשים שאתם תציעו )
1) Sennheiser Momentum
2) Audio-Technica ATH-M50x (הבנתי שהם פחות נוחות לאורך זמן)
3) V-MODA Crossfade LP2 ( אני יודע שיש דגם הרבה יותר טוב אבל הוא מעבר לתציב שלי)
דבר שני: אשמח להמלצה על אוזניות In Ear/Wireless ( הWireless חשוב שגם מתחבר למחשב וגם לפלאפון {אם יש כזה דבר})
התקציב הוא 1K
תודה
הצורך שלי באוזניות, זה בעיקר לשימוש ביתי, שיהיו נוחות במשך זמן ארוךׁ, ואיכותיות .
התקציב שלי זה 1K .
מה שיצא בסוף מכול החיפושים זה הדגמים האלו (כמובן אשמח לדגמים חדשים שאתם תציעו )
1) Sennheiser Momentum
2) Audio-Technica ATH-M50x (הבנתי שהם פחות נוחות לאורך זמן)
3) V-MODA Crossfade LP2 ( אני יודע שיש דגם הרבה יותר טוב אבל הוא מעבר לתציב שלי)
דבר שני: אשמח להמלצה על אוזניות In Ear/Wireless ( הWireless חשוב שגם מתחבר למחשב וגם לפלאפון {אם יש כזה דבר})
התקציב הוא 1K
תודה
במקרה שלך הייתי מפצל את התקציב למגבר ואוזנייה פתוחה. אני פחות מבין באוזניות פתוחות אז תיכף יגיעו המומחים.מניהר כתב:תוכל לתת לי איזה דגם ספיציפי?
משהו בכיון הזה?
Sennheiser HD 598
Sennheiser HD 558...
מבחינת סגורות היית ממליץ לך בחום לבדוק את ה nad viso 50
·
ה sony MA900 לפי מה שהבנתי ממש ממש נוחות, אבל הם די חלשות. וגם הכבל שלהם לא מתנתק מהאוזניות שזה חיסרון בעיני !
והאם צריך לאוזניות האלה מגבר, ואם כן איזה מומלץ.?
nad viso 50 לא לענין בלי מגבר האוזניות עולות 250$ (בלי משלוח ומע''מ) כך שזה עובר את התקציב!
והאם צריך לאוזניות האלה מגבר, ואם כן איזה מומלץ.?
nad viso 50 לא לענין בלי מגבר האוזניות עולות 250$ (בלי משלוח ומע''מ) כך שזה עובר את התקציב!
סוני לא צריכות מגבר אבל צריכות לפחות מקור איכותי והכבל שלהן אכן מסריח, מצד שני כולה 600 ש"ח...הלך הכבל לך תקנה אוזניות חדשות.
לא הבנתי למה הן "די חלשות"? אם אתה מתכוון לאיכות הבנייה אז אני חושב שזה הרושם שאנשים מקבלים מהמשקל הקל שלהן, אם הן היו שוקלות חצי קילו אז כולם היו אומרים כמה הן בנויות כמו טנק.
באוזניות IN EAR אני ממליץ לך לבדוק את AUDIO TECHNICHA IM70.
2 האוזניות האלה נמצאות ברשימת קניות שלי כרגע.
לא הבנתי למה הן "די חלשות"? אם אתה מתכוון לאיכות הבנייה אז אני חושב שזה הרושם שאנשים מקבלים מהמשקל הקל שלהן, אם הן היו שוקלות חצי קילו אז כולם היו אומרים כמה הן בנויות כמו טנק.
באוזניות IN EAR אני ממליץ לך לבדוק את AUDIO TECHNICHA IM70.
2 האוזניות האלה נמצאות ברשימת קניות שלי כרגע.
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
למה הוא מדבר רוסית ?